Maak kennis met Walker Scobell, de jonge ster van 'The Adam Project

Inhoudsopgave:

Maak kennis met Walker Scobell, de jonge ster van 'The Adam Project
Maak kennis met Walker Scobell, de jonge ster van 'The Adam Project
Anonim

In oktober 2021 schokte Hollywood-legende en Deadpool-ster Ryan Reynolds fans van over de hele wereld toen hij onthulde dat hij een sabbatical wilde nemen van het filmmaken. Spoel echter 5 maanden vooruit naar maart 2022, en het lijkt erop dat de acteur niet lang van het witte doek weg kon blijven, met de release van Netflix's The Adam Project, waarin Reynolds een actievolle maar emotionele rol.

Uitgebracht op 11 maart, zag The Adam Project een enorm succesvolle cast een door de tijd reizende, actiegedreven verhaallijn opnemen en tot leven brengen. Ondanks de lange lijst met beroemde gezichten, van wie velen de titel van Marvel-aluin delen, speelde The Adam Project ook acteren nieuwkomer Walker Scobell. Op slechts 13-jarige leeftijd slaagde de getalenteerde acteur erin om dit ensemble met gemak en vastberadenheid mede te leiden door zijn opwindende verhaallijn. Maar wie was deze jonge ster voordat hij in de Netflix-functie werd gecast en wat moet je nog meer over hem weten?

8 Walker Scobell bewoog veel als kind

Volgens de korte bio-introductie op zijn IMDb-pagina werd de jonge acteur geboren in een militair gezin. Hierdoor verhuisden Scobell en zijn gezin veel, vooral in zijn jonge jaren. Op de pagina staat zelfs dat de 13-jarige heeft gewoond in plaatsen zoals "de bergen van Colorado" en "zonnig Californië", waar hij zijn passie voor acteren vond.

7 Walker Scobell is een grote fan van extreme sporten

Later in de biografie wordt vermeld dat een van Scobells grote passies buiten acteren ligt in de kunst van extreme sporten. Er wordt specifiek vermeld dat de rijzende ster met name van snowboarden, skateboarden en parkour houdt. Dit wordt ook duidelijk door een snelle blik te werpen op het Instagram-account van de acteur, waar zelfs zijn schermafbeelding een afbeelding is van Scobell die een bekwame Parkour-achtige flip laat zien.

6 Walker Scobell houdt meer van zijn familie dan van wat dan ook

Op basis van zijn Instagram-account lijkt het alsof Scobell niet verlegen is om de liefde die hij voor zijn gezin heeft te tonen. Of het nu een Vaderdag-eerbetoon is of een lieve verjaardagspost, Scobell graaft snel de oude familiefoto's op en toont zijn ouders alle liefde, zelfs een paar keer zeggend dat zijn liefde voor hen "tot de maan en terug" reikt..

5 Walker Scobell begon te acteren op de lagere school

Voordat Scobell de rol van zijn leven kreeg, begon hij met acteren op de lagere school, waar hij sterk betrokken was bij de theaterscene. Door nog dieper in de Instagram van de acteur te duiken, kunnen we zien dat hij zelfs deel uitmaakte van een toneelproductie van Mary Poppins. Hoewel het onduidelijk is wie Scobell in het stuk speelde, lijdt het geen twijfel dat hij de rol absoluut verpletterd heeft.

4 Walker Scobell belandde zijn eerste rol in een enorme productie op het scherm

Scobells leven veranderde aanzienlijk toen hij de rol van zijn leven kreeg in The Adam Project van Netflix. Naast Hollywood-legende Ryan Reynolds speelt Scobell het personage van Adam Reed, die zijn hele leven op zijn kop ziet staan wanneer hij een tijdreizende oudere versie van zichzelf (Reynolds) tegenkomt. De 13-jarige kreeg niet alleen de kans om samen te werken met een aantal behoorlijk doorgewinterde acteericonen zoals Mark Ruffalo, Jennifer Garner en Zoe Saldana, maar de film was eigenlijk zijn eerste rol ooit op het scherm.

3 Zo werd Walker Scobell gecast in 'The Adam Project'

Omdat hij geen film- of algemene acteerervaring op het scherm had voorafgaand aan zijn rol in The Adam Project, moest Scobell een behoorlijk solide indruk hebben gemaakt op de castingafdeling voor de recente Netflix-functie. Terwijl hij sprak op de Today Show, benadrukte mede-ster en Deadpool-ster Ryan Reynolds dit toen hij onthulde hoe Scobell in de film speelde.

Reynolds verklaarde: "We lezen honderden en honderden kinderen en alle verschillende leeftijden, te beginnen met de navelstreng tot ongeveer 12 jaar oud, en ik heb het gevoel dat we elk kind op aarde lezen. Toen zagen we op een dag deze band van deze jongen, Walker Scobell, waar niemand van had gehoord, de casting director had nog nooit van hem gehoord, hij had nog nooit iets gedaan en het was perfect.” Voordat ik eraan toevoegde: "De tweede zin uit zijn [Scobell] mond, ik keek naar Shawn Levy, mijn co-producer en regisseur, en zei gewoon: 'Dat is onze man'".

2 Toch was het helemaal niet hoe Walker Scobell zijn carrière zag verlopen

Ondanks zijn succesvolle begin met acteren, nam Scobell zelf de tijd voor de show om later te onthullen dat de meevaller niet was zoals hij zich had voorgesteld dat zijn carrière zich zou ontwikkelen, maar dat hij eerder dacht dat hij klein beginnen en vanaf daar opbouwen.

Hij verklaarde: "Ik verwachtte een heleboel kleine onderdelen te doen en mezelf dan op te werken naar de grote onderdelen, omdat ik oorspronkelijk gewoon een Avenger wilde zijn, maar dit komt redelijk in de buurt van een Avenger."

1 Dit is de volgende grote aankomende filmrol van Walker Scobell na 'The Adam Project'

Na te hebben gezien hoe hij de bal absoluut uit het park sloeg in zijn leidende optreden in The Adam Project, vragen velen zich misschien af wat de toekomst biedt voor deze jonge rijzende ster. Nou, vraag je niet meer af, want Scobell zal deel uitmaken van de cast voor een gloednieuwe aankomende superheldenfunctie met de titel Secret Headquarters. Hoewel er op dit moment nog niet veel bekend is over de toekomstige film, zal de jonge acteur de hoofdrol spelen naast een aantal behoorlijk grote namen zoals Owen Wilson en Michael Peña. De film volgt een jonge jongen genaamd Charlie Kincaid terwijl hij een geheim hoofdkwartier in zijn huis ontdekt, waarvan wordt aangenomen dat het deel uitmaakte van de geheime identiteit van zijn vervreemde vader.

Aanbevolen: