Is de 'Bridgerton'-spin-offserie gebaseerd op een boek?

Inhoudsopgave:

Is de 'Bridgerton'-spin-offserie gebaseerd op een boek?
Is de 'Bridgerton'-spin-offserie gebaseerd op een boek?
Anonim

Sinds de Netflix-show Bridgerton in december 2020 in première ging, is het een van de meest spraakmakende shows in de geschiedenis, vooral dankzij de intieme scènes. Omdat de show ongelooflijk succesvol was, besloten de makers om het Bridgerton-universum uit te breiden. Dus hoewel seizoen twee van de show binnenkort in première gaat, is er ook meer dat kijkers kunnen verwachten van de makers van Bridgerton.

Vandaag bekijken we alles wat we weten over de aanstaande Bridgerton-spin-off. Van of het ook gebaseerd is op dezelfde romans tot precies wanneer fans kunnen verwachten dat het uitkomt - blijf scrollen om erachter te komen!

6 Netflix kondigt een 'Bridgerton'-spin-off aan over een jonge koningin Charlotte

Fans van het historische drama Bridgerton waren opgetogen toen ze hoorden dat er een spin-off in de maak is. In de aankondiging van de spin-off zei het hoofd van de wereldwijde tv van Netflix Bela Bajaria het volgende:

"Veel kijkers kenden het verhaal van koningin Charlotte nog nooit voordat Bridgerton haar naar de wereld bracht, en ik ben verheugd dat deze nieuwe serie haar verhaal en de wereld van Bridgerton verder zal uitbreiden."

Zoals gezegd, draait de show rond een jonge koningin Charlotte, en het zal kijkers een kijkje geven in hoe ze de koningin werd die iedereen in Bridgerton leerde kennen.

5 'Bridgerton' is gebaseerd op Julia Quinns bestverkochte romanreeks

Degenen die Bridgerton hebben gezien, weten zeker dat de serie op boeken is gebaseerd. De auteur van de romans is Julia Quinn en haar Bridgerton-boekenreeks bestaat uit de boeken The Duke and I (2000), The Viscount Who Loved Me (2000), An Offer From a Gentleman (2001), Romancing Mister Bridgerton (2002), Aan Sir Phillip, With Love (2003), When He Was Wicked (2004), It's In His Kiss (2005), On the Way to the Wedding (2006) en The Bridgertons: Happily Ever After (2013). Net als de show, spelen de boeken zich ook af in de wereld van Londen uit het Regency-tijdperk, en ze volgen een veelvoud aan personages. De showmakers hebben onthuld dat seizoen twee gebaseerd zal zijn op het tweede boek in de serie, en ze hopen dat Bridgerton in totaal acht seizoenen zal draaien - één voor elk boek!

4 De spin-off is niet gebaseerd op een boek en wordt geschreven door Shonda Rhimes

Bridgerton is gebaseerd op een boekenreeks, maar de aanstaande spin-off is dat niet. Netflix's Bela Bajaria zei in een verklaring die vrijdag dit onthulde over de show:

"Shonda en haar team bouwen zorgvuldig aan het Bridgerton-universum, zodat ze de fans kunnen blijven leveren met dezelfde kwaliteit en stijl waar ze van houden. En door nu alle komende seizoenen te plannen en voor te bereiden, hopen we ook dat een tempo aanhouden dat zelfs de meest onverzadigbare kijkers helemaal tevreden zal houden."

Shonda Rhimes, maker van Bridgerton, deelde dit in een verklaring: "Terwijl we de wereld van Bridgerton blijven uitbreiden, hebben we nu de mogelijkheid om nog meer van de Shondaland-vouw te wijden aan het Bridgerton-vers."

De beroemde producer werkte niet als schrijver in seizoen één van Bridgerton, maar zij zal de naam zijn achter het schrijven van de spin-offshow.

3 De castleden van de show zijn nog steeds onbekend

Terwijl iedereen zeker enthousiast is om erachter te komen wie de cast van de aankomende spin-off zal bevatten, is er tot nu toe nog niemand genoemd. Aangezien de show terug in de tijd gaat en de jeugd van koningin Charlotte laat zien, is het nog onduidelijk of Golda Rossiuvel die haar in Bridgerton speelt in de spin-off zal verschijnen. Hoe dan ook, het lijdt geen twijfel dat de showmakers getalenteerde acteurs zullen casten, net zoals ze deden met de originele show.

2 Hoewel er geen releasedatum is aangekondigd, hopen fans op begin 2023

Op het moment van schrijven is er nog geen officiële releasedatum aangekondigd voor de spin-offshow. De productie van de show zou momenteel echter aan de gang moeten zijn, wat betekent dat de opnames naar verwachting eind dit voorjaar zullen beginnen. Hoewel het onmogelijk is om precies te zeggen wanneer de show de streamingdienst zou kunnen bereiken, hopen fans dat ze de spin-off ergens begin 2023 kunnen binge.

1 seizoen twee van 'Bridgerton' gaat in première op 25 maart 2022

Ten slotte, terwijl fans wachten tot de nieuwe show in première gaat, kunnen ze tenminste genieten van seizoen twee van Bridgerton. Kijkers over de hele wereld hebben erop gewacht sinds seizoen één in december 2020 in première ging en het lijdt geen twijfel dat velen de show binnen een paar dagen zullen binge.

Seizoen twee van de show draait om een nieuwe vrouwelijke hoofdrol, Kate Sharma - maar dat betekent niet dat fans sommige van hun geliefde personages niet meer zullen zien. Jonathan Bailey, Phoebe Dynevor, Golda Rosheuvel, Nicola Coughlan en meer zullen terugkeren naar de show. Een van de sterren van Bridgerton, Regé-Jean Page, zal echter niet terugkeren voor seizoen twee - en iedereen is geïntrigeerd om te zien hoe de show het zonder hem doet.

Aanbevolen: