Wat fans willen van seizoen 3 van 'Euphoria

Inhoudsopgave:

Wat fans willen van seizoen 3 van 'Euphoria
Wat fans willen van seizoen 3 van 'Euphoria
Anonim

De finale van seizoen 2 van Euphoria is pas onlangs uitgezonden, maar fans kijken nu al uit naar seizoen 3. Seizoen 2 was niet algemeen favoriet door achter de schermen drama en onaardige memes te verzamelen. Fans hebben goede hoop dat seizoen 3 zonder de pandemie, en misschien minder backstage-drama, een hit zal worden.

Het tweede seizoen van het populaire HBO-drama is ten einde, waardoor fans met veel onbeantwoorde vragen achterblijven. Gelukkig werd aangekondigd dat de show voor een derde seizoen werd verlengd voordat het tweede seizoen zelfs werd uitgezonden. Dit is geen verrassing, aangezien het de op één na meest bekeken show op HBO is, na Game of Thrones.

Onlangs interviewde een Euphoria-fan make-upartiest Donny Davy en haar reactie leidde ertoe dat velen verwachtten dat de show in 2024 terugkeert."Euphoria productie-update: ik heb Donni Davy vandaag geïnterviewd en ze zei dat ze hoorde dat ze mogelijk later dit jaar seizoen 3 zouden kunnen opnemen", schreef ze op Twitter. "(Niet bevestigd.) Elke aflevering duurt een maand om te filmen, dus tegen de tijd dat het door de post gaat, is het veilig om een release in 2024 te verwachten."

Dus wat willen fans van seizoen 3? Van brandende vragen tot karakterontwikkeling, hier zijn enkele wensen en vragen die fans hebben voor het derde seizoen van het door Sam Levinson geschreven drama.

SPOILER ALERT! Dit artikel bevat verschillende details uit seizoen 2 van Euphoria.

7 Wat is er met Fezco en de asbak gebeurd?

De grote cliffhanger aan het einde van seizoen 2 was of Fezco en Ashtray nog leven. In de hartverscheurende finale keerde Custer zich tegen hen en begon de politie te helpen bij het onderzoeken van de moord op Mouse. Faye probeerde Fezco te waarschuwen niets belastends te zeggen nadat Custer het huis had afgeluisterd. De scène eindigde in Asbak die Custer in de nek stak. Toen de politie verscheen, sloot Ashtray zichzelf op in de badkamer en vuurde terug op de politie.

Ashtray werd neergeschoten en vermoedelijk gedood, en Fezco nam een kogel in het kruisvuur. Het lijkt erop dat Fezco gewond raakte maar het overleefde, maar fans willen het zeker weten. Fans werden dit seizoen verliefd op Fezco en hielden van zijn bloeiende romance met Lexi. Het zou zonde zijn om alle chemie weg te gooien, dus we hopen meer van deze combinatie samen te zien.

Dus wat is er met Fezco gebeurd? Als hij nog leeft, zit hij dan in de gevangenis of is hij op de vlucht? Hoe dan ook zal seizoen 3 er een beetje anders uitzien voor dit personage.

6 Krijgt Laurie wraak op Rue?

De plot met Laurie en Rue lijkt een los eindje te zijn, met fans die bezorgd zijn dat de verhaallijn volledig is geschrapt.

Eerder in seizoen 2 leende Laurie, de dealer, Rue een koffer vol met $ 10k aan verdovende middelen. Ze waarschuwde Rue dat als ze het verknoeide, ze haar zou verkopen aan een paar echt zieke mensen. Rue ontsnapte ternauwernood aan Laurie's huis in een dramatische aflevering 5, maar betaalde haar nooit terug, omdat haar moeder de koffer weggooide.

We zouden geschokt zijn als iemand als Laurie Rue zo'n grote fout zou laten maken. Bovendien heeft de politie het huis van Fezco afgeluisterd en zou informatie hebben gehoord over Laurie's deals en de locatie van haar huis. Fans kunnen teleurgesteld zijn als hier nooit meer over wordt gesproken.

5 Wat gebeurt er met de flashdrive van Nate's vader?

Nate kreeg eindelijk wraak op zijn vader, iets dat al vele jaren aan het brouwen was. In de finale verscheen de politie op de werkplek van Cal om hem te arresteren.

Nate zwaaide met een flashdrive in het bijzijn van zijn vader en onthulde dat het "alles" bevatte. Hoewel de dialoog cryptisch was, gaan fans ervan uit dat de schijf enkele van Cal's opnames bevatte, waaronder een seksuele ontmoeting met Jules, die op dat moment minderjarig was. Eerder in het seizoen overhandigde Nate een kopie van de opname aan Jules en zei dat het de enige was die er was. Mensen denken dat hij liegt, en het zou zeker verklaren waarom de politie hem kwam halen. Hoe zal Jules ermee omgaan als de wereld haar geheime verleden met Cal te weten komt?

4 Zullen Rue en Jules weer bij elkaar komen?

Seizoen 1 draait om Rue en Jules en hun opbloeiende romance. In seizoen 2, met de toevoeging van Elliott, hadden ze moeite om hun rotsachtige relatie bij elkaar te houden.

Rue maakte het uiteindelijk uit met Jules in de finale van seizoen 2, tot grote teleurstelling van de fans. Hoewel deze splitsing definitief aanvoelde, was dit niet de eerste keer dat het paar uit elkaar ging.

Seizoen 1 eindigde met het vertrek van Jules uit Rue, maar ze hebben de boel nieuw leven ingeblazen in de première van seizoen 2. Rue en Jules zijn misschien nog niet voorbij in seizoen 3.

3 Komt er een tijdsprong voor 'Euphoria' seizoen 3?

Euphoria seizoen 1 ging in première in 2019, en de drie jaar durende kloof tussen de seizoenen betekende dat een deel van de cast een beetje te oud leek om tieners te spelen. Het ziet ernaar uit dat het nog drie jaar zal duren, dus het zou slim zijn voor Euphoria om de leeftijd van zijn cast in te halen.

Seizoen 2 eindigde met Rue die terugkeek op haar jaar, en haar voice-over deed het lijken alsof de plot van de tijd springt. Hoewel de voorgestelde tijdsprong slechts een paar maanden zou zijn, zou het nog steeds voldoende zijn om de personages dichter bij de leeftijd van de acteur te krijgen. Realistisch gezien heeft Euphoria slechts ongeveer 6 maanden van het leven van dit personage gedekt. Een tijdsprong kan automatisch enkele vermoeide plots oplossen en de karakterontwikkeling helpen verbeteren.

2 Wordt Rue schoon?

Zendaya is een belangrijke aantrekkingskracht die mensen naar de show trok toen deze voor het eerst werd uitgezonden. Hoewel de show veel castleden roem en fortuin heeft gebracht, heeft Zendaya zeker de meest spraakmakende carrière gehad.

Wanneer we haar personage, Rue, voor het eerst ontmoeten, is ze net uit de afkickkliniek. Hoewel ze er in het eerste seizoen meestal in slaagt om nuchter te blijven, v alt ze zwaar terug in seizoen 2.

Fans zijn geïnteresseerd om te zien waar showrunner Levinson het personage mee naartoe zal nemen. Verslaving is meer dan een plotpunt, het is een persoonlijkheidskenmerk. Hoewel de terugval- en herstelcyclus overbodig kan worden om naar te kijken, moet Rue's verslaving niet volledig worden losgelaten.

1 Fans willen meer aandacht voor de 'Euphoria' Girls

Er is een ernstig gebrek aan tijd doorgebracht met veel van onze favoriete personages. Veel fans klaagden dat seizoen 2 van Euphoria te lang op de liefdesdriehoek Cassie/Maddy/Nate heeft doorgebracht. Fans willen dat seizoen 3 de vriendengroep met elkaar laat zien.

Seizoen 3 zou ons zelfs enkele nieuwe vriendschapscombinaties kunnen laten zien. Toen we de meisjes samen zagen, behoorden ze tot de beste van de serie. De badkamerscène in Oklahoma creëerde onmiddellijk honderd memes.

Barbie Ferreira heeft misschien de geruchten over het drama op de set tussen haar en de showrunner Sam Levinson ontkend, maar dat verklaart nog steeds niet waarom Kat werd gereduceerd tot een ondersteunend personage nadat ze de show in seizoen 1 had gestolen. 3, fans hopen meer van Kat te zien.

Een ander vrouwelijk personage dat ontbreekt, is Rue's zus Gia. Hoewel ze de afgelopen twee seizoenen een bijpersonage is geweest, verdient het acteerwerk van Storm Reid een groter podium.

Aanbevolen: