That '70s Show's' Topher Grace plaagt nieuwe sitcom 'Home Economics

Inhoudsopgave:

That '70s Show's' Topher Grace plaagt nieuwe sitcom 'Home Economics
That '70s Show's' Topher Grace plaagt nieuwe sitcom 'Home Economics
Anonim

Hij verliet 'That '70s Show' in 2005, voor veel fans was dat te vroeg. Zonder Topher Grace zou de show niet duren. Gelukkig gaf hij de fans een geweldig afscheid, verscheen tijdens de laatste aflevering en herenigd met Donna. In tegenstelling tot andere acteurs en actrices, heeft Topher geen last van alle liefde die hij krijgt voor de show: We hebben veel tijd besteed aan het doen van die show en we vonden het allemaal geweldig, en de mensen vonden het geweldig. Ik hou er nog steeds van, ik hou van het karakter, ik hou van al die kinderen. Ik vind het geweldig om ze te zien wanneer ik de kans heb en de meeste staan nu op Netflix (lacht).”

Grace geeft toe dat hij openstaat voor een reünie verderop.

Voorlopig, voor het eerst sinds de sitcom, gaat hij terug naar de televisie. Hij is te zien in de nieuwe ABC-serie 'Home Economics'. Volgens Variety heeft de show een unieke dynamiek: “De serie is geïnspireerd op het leven van co-creator Michael Colton. Het onderzoekt de relatie tussen drie volwassen broers en zussen: één op de 1 procent, één middenklasse en één die het nauwelijks volhoudt.”

De show zal in april debuteren en Topher begint de boel al op te zwepen.

Teaser op IG

Grace ging opgewonden naar IG en plaatste een kleine teaserclip van de show. Fans hielden van de mini-montage, het was 'hardop lachen' soort dingen.

De reactie van de fans was alleen maar positief.

“Omg lol?? dit ziet er zo grappig uit.”

“Hahahahhaha dit is geweldig ???”

"Het lijkt erop dat Eric Forman buff werd van alle keren dat Red zijn voet in zijn kont liet zien ?."

"Ik ben erg enthousiast over dit."

Topher is net zo opgewonden. Zoals hij onthulde met Hollywood Reporter, had hij echt niet verwacht terug te keren naar tv. Het script trok vooral zijn aandacht: "Ik heb er nooit aan gedacht om nog een show te doen totdat ik het geweldige script van Michael Colton en John Aboud las," sad Grace. "Zowel de personages die ze creëerden als het geweldige ensemble dat ze samenbrachten om ze te spelen, vormen een familie die ik moest er gewoon deel van uitmaken."

We kunnen niet wachten om Topher voor het eerst in lange tijd weer op het kleine scherm te zien!

Aanbevolen: