HIMYM's Cristin Milioti leeft voor altijd met Andy Samberg in originele Hulu-film

Inhoudsopgave:

HIMYM's Cristin Milioti leeft voor altijd met Andy Samberg in originele Hulu-film
HIMYM's Cristin Milioti leeft voor altijd met Andy Samberg in originele Hulu-film
Anonim

Het is meer dan zes jaar geleden dat How I Met Your Mother (HIMYM) de laatste aflevering heeft uitgezonden. Een hitserie die al bijna tien jaar draait met een liefdevolle en ondersteunende schare fans, dat wil zeggen tot de verdeeldheid zaaiende laatste aflevering waarin fans zich bedrogen voelden door een goed einde voor Cristin Milioti's personage Tracy McConnell, of Mother.

(Spoilerwaarschuwing)

Moeder sterft aan een onbekende ziekte nadat ze eindelijk in de show is onthuld. Voor degenen die zich nog steeds niet gerespecteerd voelen door het einde van deze dag, hebben we enigszins goed nieuws, want Milioti kan binnenkort weer op je scherm verschijnen, en deze keer kan ze niet doodgaan.

We hebben het over Milioti's nieuwste personage, Sarah, die vastzit in een groundhog-dagscenario met een residentiële vrije geest, Nyles (Andy Samberg), die al veel langer in de lus zit dan zij.

De oude groundhog day-trope is eigenlijk gebaseerd op een film van Bill Murray uit 1993, toevallig Groundhog Day genoemd, waarin een pessimistische weerman gedwongen wordt dezelfde dag steeds opnieuw te beleven.

Dit is in wezen het uitgangspunt van het moderne Palm Springs, behalve dat we twee individuen hebben die vastzitten in de oneindige lus, die heel verschillende kijk op het leven lijken te hebben. Hoewel gedaan, lijkt Palm Springs een buitensporig aantal keren iets nieuws te bieden met de ongewone komische combinatie van Samberg en Milioti. Hun natuurlijk ontwapenende persoonlijkheden en chemie springen zelfs uit de trailer van het scherm.

Ze kunnen niet sterven

Natuurlijk ligt de echte humor en charme in de onafscheidelijkheid van de hoofdsterren, want hoe ver ze ook gaan of hoe ze besluiten hun dag door te brengen, op het moment dat ze in slaap vallen of sterven, wordt de dag opnieuw ingesteld. Dit leidt tot enkele hilarische momenten die blijken uit de trailer wanneer Sarah heeft besloten dat het geen zin heeft om te leven als ze niet kunnen ontsnappen, en Nyles, die dit al meerdere keren lijkt te hebben meegemaakt, met een gelaten blik, zijn veiligheidsgordel afdoet, legt zijn hoofd op het dashboard en wacht tot Sarah met de auto tegen een tegemoetkomende vrachtwagen botst. Er is een aanrijding en Sarah wordt meteen weer wakker in haar bed.

Oh, wreed lot, niet alleen is vooruitgang in het leven niet langer een optie, maar dat geldt ook voor de zoete omhelzing van de dood door een leven van herhaling. Terwijl HIMYM-fans misschien enthousiast zijn over het vooruitzicht om eindelijk meer tijd met Milioti's persoonlijkheid en personage op het scherm door te brengen, lijkt Sarah voorbestemd om in een donkere ruimte te vallen, zo niet voor de komische acties van Nyles.

Dit is belangrijk om op te merken, want er is een zoetheid, charme en duidelijk een onderstrepende boodschap over het leven en misschien relaties verborgen in deze film. Gecertificeerd 100% vers op rotte tomaten, het is duidelijk dat degenen die de kans hebben gehad om de film te zien, van elk moment genoten hebben."

Palm Springs is vanaf 10 juli verkrijgbaar op Hulu.

Aanbevolen: