Was 'Easy A' echt gewoon de prequel voor 'Cruella'?

Inhoudsopgave:

Was 'Easy A' echt gewoon de prequel voor 'Cruella'?
Was 'Easy A' echt gewoon de prequel voor 'Cruella'?
Anonim

De aankomende film speelt zich af in Londen en volgt Stone als de aspirant-modeontwerper die we allemaal hebben leren kennen en haten in de klassieke Honderd en één Dalmatiërs. Deze jonge Cruella trekt een Brits accent en draagt een aantal opvallende statement-stukken. Ze heeft een rebelse, punkhouding terwijl ze de stad stormenderhand verovert in volledig zwarte, leren ensembles.

Het personage van een andere steen ging voor even gedurfde modekeuzes - minus de villende puppy's voor details over de vacht.

Prime Video hints op modeverbinding tussen 'Easy A' en 'Cruella'

In Easy A speelt The Favorite-actrice Olive, een tiener die liegt over het feit dat ze haar maagdelijkheid heeft verloren en vervolgens wordt beschaamd door andere studenten op haar middelbare school.

Een speelse, tot nadenken stemmende kijk op de roman The Scarlet Letter, de film waarin Olive de identiteit omarmt die anderen voor haar hebben gecreëerd, een beslissing die ook van invloed is op haar garderobe. Op een bepaald moment in de film draagt het personage een zwarte bustier met aan één kant een rode A gezaagd.

“Easy A was de prequel voor Cruella. Emma Stone, je hebt 24 uur om te reageren', tweette Prime Video nadat de Cruella-trailer was uitgebracht.

De connectie is beslist te vaag, maar het v alt niet te ontkennen dat beide karakters een goed gedefinieerd gevoel voor mode hebben.

Zal 'Cruella' een verlossingsboog geven aan Disney's beruchte schurk?

Een duister, humoristisch verhaal gericht op Cruella's eerste stappen in de modewereld, de film heeft een paar spectaculaire trucs in petto. Namelijk, Stone betreedt een feest in een witte overjas die ze prompt in brand steekt om een prachtige karmozijnrode jurk te onthullen.

Een fan wees op de overeenkomsten met een andere op vrouwen gerichte, op zichzelf staande schurkenfilm, Birds of Prey, met in de hoofdrol Margot Robbie. Hoewel Cruella net zo leuk en bewust overdreven lijkt als Cathy Yans kijk op Harley Quinn, is het onduidelijk of het een verlossingsboog zal geven aan een slechterik wiens droom het is om hondenbont te dragen.

Disney's nieuwste poging om de meest verachte schurken te rehabiliteren, volgt de Maleficent-filmserie. In de film uit 2014 en het vervolg uit 2019 schittert Angelina Jolie als de machtige heks die prinses Aurora vervloekt in de originele Disney-film Doornroosje.

Cruella wordt uitgebracht op 28 mei 2021

Aanbevolen: