Dit is waarom de fans van Billie Eilish willen dat John Mayer bij haar wegblijft

Inhoudsopgave:

Dit is waarom de fans van Billie Eilish willen dat John Mayer bij haar wegblijft
Dit is waarom de fans van Billie Eilish willen dat John Mayer bij haar wegblijft
Anonim

The Ocean Eyes-zangeres heeft eindelijk de wereldtourdata aangekondigd voor haar tweede studioalbum, Happier Than Ever. De popster reist volgend jaar over de hele wereld met de tour die begint in New Orleans op 3 februari en eindigt in Zürich, Zwitserland op 2 juli.

Happier Than Ever, geproduceerd door haar broer Finneas, staat gepland voor een release op 30 juli van dit jaar, volgend op haar debuutalbum When We All Fall Asleep, Where Do We Go? die werd uitgebracht in 2019.

Nadat het broer-zusduo het nieuws van hun wereldtournee in 2022 had gedeeld, liet een bepaalde singer-songwriter (en vermeende bewonderaar van Billie) een schijnbaar flirterige opmerking achter bij de aankondigingspost.

Wat is John Mayer aan het doen?

John Mayer alias een van Hollywood's meest beruchte playboys liet een reactie achter op de post waarin hij de wereldtournee aankondigde en onthulde dat hij het concert in Louisville, Kentucky op 11 maart zou bijwonen.

"Hoe laat begint de show in Louisville? Er staat 7.30 uur, maar betekent dat dat je om 7.30 uur doorgaat of is dat net wanneer je mensen daar wilt hebben? Nogmaals, dit is voor Louisville. Bedankt" schreef hij in de reactie.

Mayer realiseerde zich later de aandacht die zijn opmerking had gekregen en merkte op: "Ik had moeten weten dat ik dit over mezelf zou brengen toen ik dacht een van die hot-button 'locatie showtime'-grappen te maken."

Billie Eilish's fans zijn gefrustreerd door zijn opmerking en vroegen Mayer om "uit haar buurt te blijven" omdat ze te jong was. De zangeres van Heartbreak Warfare staat bekend als de Casanova van de datingscene met beroemdheden in Hollywood en is in het verleden in verband gebracht met verschillende vrouwen van alle leeftijden.

Billie's fans veroorzaakten een soort razernij in het commentaargedeelte en smeekten de 43-jarige om bij haar uit de buurt te blijven.

"Houd John Mayer uit de buurt van de kleintjes. Dank je."

"19 is NOG te jong, John."

"ew hij zou niet met haar mogen praten, laat staan haar lucht inademen.."

Sommige gebruikers merkten op dat Mayer een "grapje" maakte en had geleerd van het zijn van een speler in zijn jonge dagen. De opmerking luidde: "Zo vervelend dat mensen zijn grap niet kunnen nemen! Hij speelde 15 jaar geleden. Hij is er overheen. Hij waardeert goede muziek."

Laten we zeggen dat de fans van Billie hun best zullen doen om haar te beschermen tegen John Mayer, wat er ook gebeurt!

Aanbevolen: