Is de originele Jake van State Farm nog in leven?

Inhoudsopgave:

Is de originele Jake van State Farm nog in leven?
Is de originele Jake van State Farm nog in leven?
Anonim

Commercials komen en gaan, maar sommige laten een behoorlijke indruk achter, zo erg zelfs dat ze een eigen leven gaan leiden. Dit lijkt het geval te zijn voor State Farm, een verzekeringsmaatschappij die goud trof in het advertentiespel toen het zijn commercials veranderde in een serie die draaide om een agent genaamd Jake. Tegenwoordig is Jake van State Farm een van de meest herkenbare figuren die er zijn. wat reclames betreft en Kevin Miles, de acteur die de rol momenteel vertolkt, is zo vriendelijk en sympathiek als maar kan (sommigen hebben echter nog steeds gemengde gevoelens over hem). Dat gezegd hebbende, heeft het personage van Jake van State Farm in het verleden ook voor enige controverse gezorgd. Zoals kijkers misschien weten, was Miles niet altijd Jake van State Farm. Voordat Miles in 2020 debuteerde, werd de rol (die op dat moment beperkt was tot één commercial) gespeeld door Jake Stone, real-life State Farm-agent. Zonder waarschuwing besloot State Farm echter een acteur in te huren om hem te vervangen, en zo verdween Stone van ieders schermen. Sindsdien is het onduidelijk wat er is gebeurd met de originele Jake van State Farm. Sommigen vragen zich zelfs af of hij nog leeft.

Wie is Jake Stone?

Stone werd een behoorlijke beroemdheid nadat hij in 2011 het publieke gezicht van State Farm werd. Daarvoor had hij geen acteerervaring. In feite was Stone verre van acteren na te streven, omdat hij in het callcenter van State Farm in Bloomington, Illinois had gewerkt. Op een noodlottige dag veranderde zijn carrièretraject echter toen State Farm aankondigde dat het aan het casten was voor een aanstaande commercial.

Ondanks zijn gebrek aan acteerachtergrond, besloot Stone dat hij zou proberen voor het optreden. Tot zijn verbazing belandde Stone uiteindelijk in de rol. En toen hij in 2011 verscheen in een commercial, was Stone meteen een hit. In de advertentie eist een achterdochtige vrouw (vakkundig gespeeld door actrice Melanie Paxson) om te weten wat Jake van State Farm draagt terwijl ze om drie uur 's nachts met haar man praat. Dat is wanneer Stone zijn nu beroemde regel aflevert, "Uh … khakis."

Sindsdien is Stone een behoorlijke beroemdheid geworden. State Farm besloot later echter dat het tijd was om een professional in te schakelen omdat deze uitgebreide rol erg veeleisend is.

"We gebruiken een frisse, bijgewerkte stem en maken gebruik van dingen die contextueel relevant zijn voor ons publiek", legt Patti Morris, assistent VP marketing van State Farm, verder uit. Toen besloot het om Miles binnen te halen.

Is de originele Jake van State Farm nog in leven?

Een paar jaar nadat hij beroemd werd vanwege zijn State Farm-commercial, begonnen ook geruchten te circuleren dat Stone was overleden. Het rapport beweerde zelfs dat de verzekeringsagent door zijn vrouw was vermoord nadat ze hoorde van zijn vermeende ontrouw.

Maar kort daarna schoot Stone dat gerucht zelf neer. “In tegenstelling tot recente berichten, leef ik nog. Bedankt allemaal voor jullie bezorgdheid', schreef hij.

Enkele jaren later zullen fans ook blij zijn te weten dat de originele Jake van State Farm nog steeds springlevend is. Sinds hij een behoorlijke beroemdheid is geworden, is Stone sindsdien neergestreken en brengt hij veel van zijn tijd door met zijn vrouw, Stephanie, en hun ongelooflijke kinderen, de vierjarige Remy en de tweejarige Reina.

Voor de voormalige commerciële ster is alles zoals het zou moeten zijn op dit moment. "Mijn familie is geweldig, mijn vrouw Stephanie is een grote steun aan onze familie, [en zij] doet geweldig werk als echtgenote en moeder", merkte hij op. "Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn."

En voor het geval iemand zich afvroeg of Stone op de hoogte is van de nieuwste Jake van State Farm-commercials, is het de moeite waard om erop te wijzen dat hij de hele tijd niet onder een steen heeft geleefd. Sterker nog, hij is zich er terdege van bewust dat Jake van State Farm nu een veel grotere deal is, zoals blijkt uit alle optredens van beroemdheden de laatste tijd.

Natuurlijk had Stone ze misschien ook willen ontmoeten, maar er zijn geen kwade gevoelens. "Gewoon de ervaring hebben om verschillende mensen op verschillende niveaus te ontmoeten en die interactie met hen te hebben, is geweldig", legde hij uit.“Het jaar ervoor ontmoette Kevin Drake en Paul Rudd samen met Mahomes en Rodgers, dus jaloezie op de meest positieve manier, absoluut. Ik ben zelf een beetje voetbalfan.”

Maar Stone steunt Miles al lang en gaf de acteur zelfs advies toen hij begon. "Wees jezelf, heb plezier en lach", herinnert Stone zich. “Hij heeft een van de beste glimlachen die er zijn. Hij krijgt er veel commentaar op, en terecht.”

En hoewel Stone niet in de schijnwerpers staat sinds hij de hoofdrol speelde in zijn eigen State Farm-commercial, is het vermeldenswaard dat hij een cameo maakte in een van Miles' eerste tv-spots voor de verzekeringsmaatschappij. In een bijgewerkte versie van de beruchte State of Unrest-commercial vraagt Miles een agent of het gebruikelijk is voor klanten (of de vrouwen van klanten) om te vragen wat ze dragen. En het blijkt dat Miles niemand minder dan Stone zelf heeft geraadpleegd.

Voor Stone betekende die cameo ook dat hij officieel het stokje overdroeg aan de nieuwe Jake van State Farm, en hij kon er niet blijer mee zijn.

"Het was geen negatief gevoel", merkte hij op. "Het was cool om te horen dat het terug zou komen, en het was zelfs een grotere eer dat ze wilden dat ik die cameo had om de kloof tussen de oude commercial en de nieuwe met Kevin te overbruggen."

Aanbevolen: