Dit zijn de meest bizarre aankopen van Nicolas Cage

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest bizarre aankopen van Nicolas Cage
Dit zijn de meest bizarre aankopen van Nicolas Cage
Anonim

Nicolas Cage is bijna net zo beroemd om zijn waanzinnige investeringen als om zijn legendarische acteerrollen. Deze acteur staat bekend om zijn rollen in films als National Treasure, Ghost Rider, Mom and Dad en Joe. Hij is een zeer succesvolle acteur, wat tot uiting komt in het winnen van een Golden Globe en een Academy Award.

Zo succesvol zijn heeft zijn voordelen. Hij verdient veel geld aan zijn gedenkwaardige acteerrollen. Dit betekent dat hij veel extra inkomsten heeft om te besteden aan alles wat zijn hartje begeert. Hier zijn enkele van de vreemdste aankopen van Nicolas Cage.

8 Gulfstream Turbojet

Gulfstream 1159A Turbojet
Gulfstream 1159A Turbojet

Cage is dol op het geven van geschenken aan zichzelf. Dit vliegtuig, de Gulfstream 1159A Turbojet, was een van die unieke geschenken. Het veroorzaakte zelfs enige controverse omdat hij $ 3,3 miljoen op zijn belastingen afschreef, en de IRS wilde hem. Niet alleen stijgen de prijzen van de aankopen van deze acteur tot extreme hoogten, maar met zijn nieuwe vliegtuig zal hij dat ook doen.

7 Twee kastelen

Deze acteur staat bekend om zijn bekendheid met onroerend goed. Alsof één niet genoeg was, kocht Nicolas Cage twee grote kastelen. Deze prachtige bouwwerken staan in Europa en hebben hem een aardige cent gekost. Een van de kastelen staat in Duitsland en de andere in Bath. Beiden hadden serieuze hulp en renovatie nodig op het moment dat hij ze kocht.

6 Madame LaLaurie's Mansion

Madame Lalaurie's herenhuis spookt
Madame Lalaurie's herenhuis spookt

Dit legendarische en angstaanjagende herenhuis is jarenlang alleen gelaten vanwege de wreedheden die binnen de muren zijn begaan. Dit gebouw, dat voorheen eigendom was van de martelende slaveneigenaar, Madame LaLaurie, heeft een duistere geschiedenis. Nicolas Cage zal echter nooit een kans voorbij laten gaan om vreemde dingen te kopen. Hij kocht het voor $ 3,9 miljoen en hoopte daar een horrorroman te schrijven.

5 Cobra's

albino koningscobra
albino koningscobra

Deze acteur kocht twee giftige en gevaarlijke albino-koningscobra's om als exotische huisdieren te houden. Hij lijkt zich aangetrokken te voelen tot dingen die hij eigenlijk niet zou moeten hebben. Interessant is dat hij een tegengifserum bij de hand heeft voor het geval iemand in zijn huis wordt gebeten door de dodelijke slangen.

4 Octopus

Giant_Pacific_Octopus_(Octopus_dofleini)_(7007259144)
Giant_Pacific_Octopus_(Octopus_dofleini)_(7007259144)

Alsof Cage niet al een exotische dierentuin in zijn huis had, kocht hij een octopus om als huisdier te houden. Hij besloot tot deze aankoop omdat hij het dier als een geluksbrenger ziet. Hij denkt dat het hem helpt om het goed te doen in zijn acteerwerk. Dit achtpotige zeedier is een van de vele vreemde aankopen die deze acteur heeft gedaan.

3 Piramide Grafsteen

Nicolas Cage heeft een interessante kijk op wat een passend verjaardagscadeau is. Voor zijn vijftigste verjaardag kocht hij een enorme piramidegrafsteen. Het is negen voet lang en heeft de woorden "Omni Ab Uno" gegraveerd op de voorkant. Dit betekent "Alles uit één". Hij is van plan daar te worden begraven als hij sterft.

2 gekrompen hoofden

Seattle_-_Curiosity_Shop_-_shrunken_heads_02
Seattle_-_Curiosity_Shop_-_shrunken_heads_02

Nicolas Cage is een verzamelaar van veel vreemde voorwerpen, waaronder gekrompen hoofden. Mensen die bij hem thuis zijn geweest, hebben gezegd dat ze stukken van zijn verzameling ziekelijke voorwerpen hebben gezien. Het is een raadsel of ze zelfs legaal zijn gekocht.

1 Illegaal dinosaurusfossiel

t-rex schedel
t-rex schedel

Het hosten van een veiling met Leonardo DiCaprio leidde tot de aankoop van een Tyrannosaurus Rex-schedel. Hij kocht het voor slechts $ 276.000. Deze schedel werd echter daadwerkelijk gestolen uit Mongolië en illegaal verkocht in de VS. Na deze ontdekking stemde Cage ermee in om de schedel terug te brengen naar de rechtmatige plaats.

Aanbevolen: