Hilary Duff onthulde hoe intens haar gezinsleven is met drie kinderen

Inhoudsopgave:

Hilary Duff onthulde hoe intens haar gezinsleven is met drie kinderen
Hilary Duff onthulde hoe intens haar gezinsleven is met drie kinderen
Anonim

Veel millennials hebben een speciaal plekje in hun hart voor Hilary Duff. Het voormalige tieneridool dat bekend werd als de ster van de Disney Channel TV-show Lizzie McGuire, had een geweldige carrière als popster en filmster.

Samen met haar begeerde rol als Lizzie McGuire, verwierf Hilary wereldwijde bekendheid door rollen in grote films als A Cinderella Story, Cheaper by the Dozen en Raise Your Voice. Tegenwoordig wordt aangenomen dat Hilary een nettowaarde van $ 25 miljoen heeft, en hoewel dit voornamelijk komt door haar prestaties als actrice, heeft ze ook genoten van een succesvolle carrière als zangeres.

Terwijl haar carrière nog steeds goed gaat, met rollen in shows als Younger en How I Met Your Father, is Hilary nu een liefhebbende moeder van drie. Ze deelt vaak hoe haar leven thuis achter de schermen is met haar miljoenen volgers op sociale media, en benadrukt de speciale relatie die ze heeft met haar kinderen.

Hoeveel kinderen heeft Hilary Duff?

Op het moment van schrijven heeft Hilary Duff drie kinderen. Haar oudste, Luca Cruz Comrie, werd geboren in maart 2021. Hilary deelt hem met haar ex-man Mike Comrie.

Na de breuk met Mike Comrie ging Hilary een relatie aan met Matthew Koma. Het stel verwelkomde hun eerste samen in oktober 2018: een dochter genaamd Banks Violet Bair.

In een interview met People gaf Hilary toe dat het paar al vroeg de naam van Banks had gekozen, en dat was het eerste waar ze als ouders voor kozen. “We kennen haar naam al heel lang. Haar naam begint met een B, en ik blijf haar baby B noemen…”

Het jaar daarop trouwden ze op 21 december tijdens een privéceremonie in de achtertuin van hun huis in Los Angeles.

Het koppel verwelkomde hun tweede kind samen in maart 2021, een andere dochter genaamd Mae James Bair.

Sprekend over de inspiratie achter Mae's naam, onthulde Hilary dat de naam was gekozen omdat zowel haar moeder als Matthew's moeder in mei werden geboren: "… dus we dachten dat het een schattig klein eerbetoon was aan onze moeders," zei ze (via Afleiden). "En we hebben het natuurlijk anders gespeld dan de maand mei, maar dat is gewoon omdat we de spelling beter vonden."

Hoe geniet Hilary Duff van het moederschap?

Hilary Duff is vaak openhartig over haar ervaring als moeder en onthult dat ze dol is op de chaos van het moederschap. Ze deinst er niet voor terug om haar beste momenten als moeder te delen met haar miljoenen volgers, waarbij ze vaak familiefoto's op sociale media plaatst.

In een interview met People deelde Hilary dat ze absoluut geniet van het moederschap: "Ik ben zo verliefd op al mijn kinderen", zei ze, "en ik hou van deze chaos."

"Ik hou ervan als iedereen vol energie is en het huis bruist", vervolgde Hilary. "Je weet nooit wat de dag gaat brengen of wat je kind gaat zeggen. We zitten er middenin, en het voelt goed."

Ze legde verder uit dat haar man Matthew een geweldige vader is, wat haar helpt om des te meer van het moederschap te genieten.

"Hij was zo'n geweldige vader, meteen uit de poort", bekende ze. "In deze tijd van borstvoeding en gekte, dacht hij: 'Ik ga gewoon je assistent zijn omdat ik denk dat ik dat ook ben' Ik zal je het meeste helpen in deze periode.'”

Is Hilary Duff dicht bij haar kinderen?

Hoewel ze ook een benijdenswaardige carrière heeft en een begrip is, is Hilary Duff een praktische moeder en staat ze heel dicht bij haar kinderen.

"Ik heb hulp, maar baby's willen gewoon hun moeder", vertelde de aluin van Lizzie McGuire aan People. "Zelfs Luca zegt nog steeds, 'mama, mam, mam.' Mam kookt het ding op de juiste manier en mam pakt de tas op de juiste manier in. Het is te gek.'

The Mirror meldt dat Hilary's leven als drukke moeder soms overweldigend kan zijn, maar ze geeft er de voorkeur aan: Soms heb ik het gevoel dat er nooit genoeg hands-on deck is of dat er nooit tijd is, maar om de een of andere reden Ik werk het beste als de plaat helemaal vol is.”

Vóór Mae's geboorte merkte Hilary ook dat Banks verheugd was over de geboorte van haar kleine zusje, terwijl ze er nog steeds van genoot dat Hilary een hands-on moeder was. "Banks zullen mijn buik kussen," zei ze, "maar ze heeft haar dagelijkse verwachtingen van mij niet versoepeld."

The Mirror meldt ook dat, adorabel, Luca in de voetsporen van zijn moeder treedt als het gaat om het opvoeden van zijn zussen.

"Ik merk dat wanneer [Banks] zich gedraagt als een tweejarige, hij extra geduldig met haar is en begint te klinken als ik of Matt wanneer hij met haar praat in een poging om Banks te helpen of te kalmeren, " legde Hilary uit.

Aanbevolen: