Met wie zijn de 'Jackass'-sterren getrouwd?

Inhoudsopgave:

Met wie zijn de 'Jackass'-sterren getrouwd?
Met wie zijn de 'Jackass'-sterren getrouwd?
Anonim

Als je werk bestaat uit het inslaan van je kruis met hamers, het duwen van levenloze voorwerpen in bepaalde lichaamsholten, of het krijgen van razende stieren, zou je kunnen denken dat het vinden van ware liefde een onmogelijke uitdaging zou zijn. Je zou ook denken dat met dat soort trauma aan de lies, kinderen geen optie voor je zouden zijn. Blijkbaar vindt liefde altijd een weg en heeft de medische wetenschap vooruitgang geboekt in liesgerelateerde traumabehandelingen. Hoe kun je anders uitleggen dat de sterren van Jackass niet alleen vrouwen en vriendinnen hebben, maar dat sommigen ook meerdere kinderen hebben?

Als iemand de kost wil verdienen met het soort stunts dat de Jackass-jongens doen, dan zou elke partner die ze hebben een zeer begripvolle en ondersteunende partner moeten zijn. Het kan niet gemakkelijk zijn om te zien hoe je partner het levende snot uit zichzelf slaat voor de lol (of voor de kost). Maar, zoals we al zeiden, liefde vindt een weg. Jackass-superster Steve-O is onlangs verloofd, Wee Man is in de stad gespot met zijn nieuwste vriendin, Preston Lacy is vrijgezel en klaar om zich te mengen, en de Jackass-patriarch Johnny Knoxville is al enkele jaren gelukkig getrouwd. Veel van de oorspronkelijke bemanningsleden zijn ook een keer getrouwd geweest voor hun huidige partners. Laten we wat meer te weten komen over de party-hardy stuntmannen van Jackass en de vrouwen die van hen houden.

7 Steve-O is verloofd met haarstylist Lux Wright

Steve-O was ooit getrouwd met een vrouw genaamd Britney McGraw, maar het paar scheidde in 2008, rond dezelfde tijd dat Steve-O naar de afkickkliniek ging vanwege zijn ernstige drugs- en alcoholproblemen. Nu 13 jaar nuchter, heeft Steve-O een nieuwe liefde gevonden in haarstylist Lux Wright. Het paar kondigde hun verloving aan op Instagram in 2019. Het paar heeft toegegeven dat ze, hoewel ze enthousiast zijn over het huwelijk, geen kinderen willen of van plan zijn.

6 Chris Pontius trouwde in 2018 met zijn vrouw Mae

Chris Pontius, die ook gastheer is van de show Wildboyz met zijn vriend Steve-O, is ook twee keer getrouwd geweest. Chris Pontius was in 2004 getrouwd met de lieftallige Clair Nolan en ze scheidden in 2013. Hij trouwde rond 2018 in een privéceremonie met zijn nieuwe vrouw Mae Quijada (nu Mae Pontius). Chris Pontius kondigde in 2019 de geboorte van hun eerste zoon aan op Instagram.

5 Dave England heeft twee kinderen met zijn vrouw, Shawna

Dave England, ook bekend als Darf (zijn dronken alter ego), is gelukkig getrouwd met een vrouw genaamd Shawna England, en ze hebben samen twee kinderen, hun zonen Van England en Clyde England. Dave England heeft ook twee andere kinderen uit een eerdere relatie, hoewel hij alleen met Shawna is getrouwd. Voor de goede orde, Dave England heeft nu nog maar één testikel dankzij zijn Jackass-stunts.

4 Jason 'Wee Man' Acuna gaat uit met een vrouw genaamd Cassandra Brett

Jason "Wee Man" Acuna speelt al heel lang op het veld, maar is misschien klaar om eindelijk te settelen. Hoewel hij nog niet getrouwd is, is hij vaak gezien met zijn huidige partner Cassandra Brett rond zijn thuisbasis in Redondo Beach, CA. In 2006 verwachtte Wee Man een kind met zijn toenmalige vriendin (wiens naam nooit openbaar werd gemaakt), maar het paar verloor op tragische wijze de baby.

3 Erhen McGhenhey houdt zijn datingleven uiterst privé

Erhen McGhenhey, ook bekend als Danger Erhen, is een van de meest besloten leden van de Jackass-crew. Sinds hij zijn nek brak bij een snowboardongeluk, heeft hij zijn stuntwerk tot een minimum beperkt, maar is hij nog steeds een actief onderdeel van de bemanning, hoewel hij vaak het mikpunt is van veel wrede grappen. Erhen, die nu 45 jaar oud is, heeft niet duidelijk gemaakt of hij vrijgezel, verloofd of getrouwd is.

2 Preston Lacy is extreem vrijgezel

We zullen dit kort houden, Preston Lacy is erg single en is nooit getrouwd of verloofd geweest. Er is op dit moment geen melding dat hij met iemand uitgaat. Preston Lacy is 52 jaar oud.

1 Johnny Knoxville is al jaren gelukkig getrouwd met Naomi Nelson

Knoxville is, net als een aantal van zijn andere co-sterren, gescheiden. Hij was het langst getrouwd met zijn eerste vrouw van al zijn vrienden die ook al een keer eerder getrouwd waren. Knoxville was met zijn eerste vrouw, Melanie Cates, van 1995 - 2005, en naar verluidt zijn ze uit elkaar gegaan vanwege de relatie van Johnny Knoxville met zijn Dukes of Hazzard co-ster, Jessica Simpson. Kort na de scheiding hertrouwde Knoxville met zijn volgende vriendin Naomi Nelson nadat ze in 2009 bevallen was van hun eerste kind. Sommigen geloven dat het vanwege zijn relatie met zijn vrouw en kinderen is dat Knoxville eindelijk heeft besloten zich terug te trekken uit stunts, maar niet zonder zijn laatste hoera met zijn vrienden in Jackass Forever. Het getrouwde stel heeft nu drie kinderen samen.

Aanbevolen: