Dit is de slechtste James Bond-film, volgens IMDb

Inhoudsopgave:

Dit is de slechtste James Bond-film, volgens IMDb
Dit is de slechtste James Bond-film, volgens IMDb
Anonim

De filmwereld is een plek waar personages de kans krijgen om groter te zijn dan het leven en om een wereldwijd publiek aan te spreken. De overgrote meerderheid zal gewoon komen en gaan, maar sommigen, vooral degenen die een franchise verankeren, zullen een erfenis achterlaten. Kijk maar eens wat de MCU deed voor Iron Man.

James Bond is zo iconisch als maar kan, en het personage vertoont geen tekenen dat hij zijn tijd op het grote scherm zal beëindigen. Hij heeft geweldige films gehad, en ook een paar blindgangers.

Laten we van de mensen op IMDb horen en zien welke Bond-film de slechtste tot nu toe is.

James Bond is een legendarisch personage

Als het gaat om de meest legendarische personages van het grote scherm, zijn er maar weinig die kunnen wedijveren met James Bond.007 is al tientallen jaren een steunpilaar en het personage heeft zelfs talloze acteurs doorlopen die allemaal een hand hebben gehad bij het creëren van zijn unieke nalatenschap in Hollywood.

Er zijn door de decennia heen een aantal grote pieken en dalen geweest met James Bond, en de recente reeks films, met Daniel Craig in de hoofdrol, genereerde miljarden dollars voor de studio en hielp de franchise nieuw leven in te blazen. Hierdoor is Bond net zo populair als hij ooit is geweest.

Als je naar de geschiedenis van het personage kijkt, is het gemakkelijk om je op het goede te concentreren, maar zijn nalatenschap moet vanuit alle hoeken worden bekeken. Dit betekent ook dat we naar de slechte moeten kijken en ons moeten geloven als we zeggen dat er een aantal slechte Bond-films zijn geweest.

'A View To A Kill' heeft maar 6,3 sterren

James Bond Een uitzicht om te doden
James Bond Een uitzicht om te doden

Bij de bodem van het vat en slechts een schaduw verwijderd van de laatste plaats is A View to a Kill, waarin Roger Moore de hoofdrol speelde in wat zijn laatste optreden als James Bond bleek te zijn. Moore had misschien een iconische run als Bond, maar deze film eindigde voor veel fans op een zure toon.

Moore had 6 Bond-films op zijn naam staan voordat hij in deze film speelde, en veel mensen waren verrast hem weer in actie te zien. Hij was lang in de tand, wat uiteindelijk een twistpunt werd voor veel fans van het iconische personage.

Over het algemeen was de film een financieel succes, en het nummer voor de film, uitgevoerd door Duran Duran, was een hit die een Golden Globe-nominatie opleverde. Afgezien van deze positieve punten, ging er weinig meer goed voor deze film, vooral in de ogen van critici en fans. Uiteindelijk zou dit de tijd van Moore als Bond afsluiten.

A View to a Kill was geen geweldige film, maar op IMDb is het een andere Bond-film die alleen onderaan staat.

'Die Another Day' is het slechtst met 6,1 sterren

Op de bodem van het vat komt niemand minder dan Die Another Day, met in de hoofdrollen Pierce Brosnan en Halle Berry. Met slechts 6,1 sterren beschouwen de mensen van IMDb dit als de slechtste Bond-film in de geschiedenis.

Tegen de tijd dat deze film uitkwam, had Brosnan drie keer James Bond op het grote scherm gespeeld, te beginnen met GoldenEye in de jaren '90. Zijn tijd als Bond was een productieve tijd, aangezien hij in totaal 4 films zou uitbrengen, maar zijn laatste optreden als 007 was in de ogen van velen een totale mislukking.

In hun recensie schreef ReelViews: "Dit is een treinwrak van een actiefilm - een verbijsterende poging van de filmmakers om James Bond met geweld in de hersenloze mal te brengen en 40 jaar filmgeschiedenis door het toilet te gooien voorstander van felle flitsen en luide knallen."

Publiek en critici waren niet echt dol op deze film, maar het was een financieel succes en verdiende wereldwijd meer dan $ 400 miljoen. Veel productplaatsing in de film levert de studio waarschijnlijk ook een aardige cent op.

Om het nog erger te maken, zou Brosnan zijn ontslag van de iconische rol krijgen terwijl hij een andere film aan het filmen was, ondanks het feit dat hij dacht dat hij terug zou komen om Bond weer te spelen.

"Ik zat in het huis van Richard Harris op de Bahama's, en Barbara en Michael waren aan de lijn - 'het spijt ons zo'. Ze huilde, Michael was stoïcijns en hij zei: 'Je was een geweldige James Bond. Heel erg bedankt, ' en ik zei: 'Heel erg bedankt. Tot ziens.' Dat was het. Ik was volkomen geschokt en werd gewoon tegen de stoeprand geschopt met de manier waarop het naar beneden ging, " onthulde Brosnan.

Pierce Brosnan was een geweldige James Bond, en het is jammer dat hij de zaak eindigde met de slechtste Bond-film.

Aanbevolen: