Eén gastacteur op 'New Girl' had zoveel plezier, ze werden een beetje irritant

Inhoudsopgave:

Eén gastacteur op 'New Girl' had zoveel plezier, ze werden een beetje irritant
Eén gastacteur op 'New Girl' had zoveel plezier, ze werden een beetje irritant
Anonim

De populaire FOX-sitcom New Girl had een leuke en herkenbare cast, maar een gastster beweert zoveel plezier te hebben gehad dat ster Zooey Deschanel een beetje geïrriteerd raakte. Met zo'n komische show als New Girl is het geen wonder dat de cast een beetje uit de hand kan lopen. Met briljant schrijven en een leuke sfeer neemt improvisatie het over en verandert de set in een groot budgetcircus. Maar met zoveel op het spel, rekening houdend met budgetten en tijdsdruk, kan dat plezier soms te veel zijn en kan een show ontsporen. Hoewel dat niet het geval was met New Girl, irriteerde het Deschanel zeker.

New Girl werd uitgezonden van 2011 tot 2018 en was een populaire sitcom omdat het elementen van komedie en drama combineerde om te laten zien hoe het leven is voor hun personages, die allemaal begin dertig zijn. De show gaat over relaties, carrièrestappen en elkaar en draait om Jess (Deschanel) terwijl ze door de wereld navigeert en de keuzes die ze maakt, omringd door nieuwe vrienden. Fans werden aangetrokken door de show omdat het karakter van Jess werd gezien als realistisch en emotioneel gedreven, in tegenstelling tot eenmalige punchlines en gemakkelijke lach.

Justin hield er al lang van om te verbeteren

Hoewel een getalenteerd team van schrijvers ongelooflijk hard werkt om de show te structureren en een solide basis te bieden, houden veel sitcoms van het idee van geïmproviseerd materiaal om authentieke reacties te tonen en acteurs de kans te bieden om echt in het personage te stappen. Justin Long verscheen in seizoen 1 van New Girl als leraar Paul Genzlinger, de liefdesbelang van het personage van Deschanel.

Long is vooral bekend van rollen in He's Just Not That Into You, Dodgeball, Accepted, Alvin and the Chipmunks en Zack and Miri Make a Porno en had deze terugkerende rol in New Girl gedurende vijf seizoenen.

Op zijn podcast, Life Is Short With Justin Long, praatte Long met New Girl-ster Jake Johnson, die Nick Miller speelde in de show. Er werd onthuld dat Long graag improviseerde en dat de leden van de cast en crew het grootste deel van de tijd onbedaarlijk lachten. Het enige nadeel was de hoeveelheid takes die nodig was om door te komen. Helaas zagen fans alleen de voor de televisie geschikte versie, want de humor van Long was hilarisch en komisch geniaal, gewoon totaal onbruikbaar om uit te zenden.

Een beetje geïrriteerd Zooey Deschanel

Hoewel plezier hebben en genieten van je tijd op de set van vitaal belang is voor een goede ervaring voor alle betrokkenen, en ook voor wat het verta alt naar fans door de chemie van de acteurs, als take na take onbruikbaar is, is het geld in de afvoer. Long werd later in die podcast gevraagd of hij het gevoel had dat hij vervelend was voor alle betrokkenen, omdat hij in wezen kostbare tijd in beslag nam, ook al was hij best grappig.

Long gaf toe dat hij, als hij er nu op terugkijkt, het gevoel had dat hij had moeten inzien wat er aan de hand was. Hij gaf toe dat Deschanel een beetje geïrriteerd begon te raken en dat hij moest veranderen en passender en verantwoordelijker moest zijn.

Long is geen onbekende in het werken aan projecten met een groot budget en met spraakmakende acteurs, maar in dit geval lijkt hij gewoon verloren te zijn gegaan in het plezier van de show. Aangezien Deschanel zijn scènepartner was, wist hij dat hij moest veranderen om haar niet volledig te vervreemden en een goede scène of reeks scènes te verpesten. Dat soort ervaring is een goed voorteken voor iemand als Long, die uiteindelijk wil komen opdagen en plezier wil hebben, maar ook wil komen opdagen en de klus wil klaren.

Aanbevolen: