Mel Gibsons publicist beëindigde zijn interview met Fox News na een vraag over Will Smith en Chris Rock

Inhoudsopgave:

Mel Gibsons publicist beëindigde zijn interview met Fox News na een vraag over Will Smith en Chris Rock
Mel Gibsons publicist beëindigde zijn interview met Fox News na een vraag over Will Smith en Chris Rock
Anonim

De Oscar-klap veranderde in een van de meest virale momenten van het jaar, en misschien wel van alle tijden bij de Oscars. Veel beroemdheden stemden in op de kwestie, waaronder Tyler Perry die de acties van Smith in verband bracht met jeugdtrauma.

Gezien de controverse rond zijn naam, was Mel Gibson niet van plan iets met betrekking tot het evenement te beantwoorden. Zijn PR-team dacht er ook zo over, aangezien zijn Fox News-interview onmiddellijk werd afgebroken nadat hem een vraag was gesteld die voor problemen had kunnen zorgen.

The Will Smith en Chris Rock Oscar Slap hebben Hollywood stormenderhand veroverd

Het moment veroorzaakte een enorme schok in zowel Hollywood als de media. Will Smith's Oscar-klap ging volledig viraal en de acteur verbergt zich er nog steeds voor.

Veel beroemdheden stemden in op de kwestie, waaronder Jim Carrey, die niet onder de indruk was van Wills gedrag. "Ik was misselijk. Ik werd misselijk van de staande ovatie. Ik had het gevoel dat Hollywood massaal gewoon ruggengraatloos is. En het voelde echt alsof dit een heel duidelijke indicatie was dat we niet meer de coole club zijn."

"Als je vanuit het publiek wilt schreeuwen of afkeurt of afkeuring wilt tonen, of iets wilt zeggen op Twitter of wat dan ook. Je hebt niet het recht om het podium op te lopen en iemand in het gezicht te slaan omdat ze woorden hebben gezegd."

Carrey zou verder verklaren dat hij Smith zou hebben aangeklaagd voor $ 200 miljoen, aangezien de beelden van het moment voor altijd zullen duren.

Chris Rock besloot te zwijgen over wat er was gebeurd en het bleek dat veel andere beroemdheden ook geen interesse hadden om de kwestie aan te pakken, waaronder Mel Gibson.

Mel Gibson's team beëindigde zijn Fox News-interview nadat de controverse over Rock en Smith naar voren was gebracht

Het is heel duidelijk dat Mel Gibson gefocust is op het herstellen van zijn imago - dat lijkt ook het doel te zijn van zijn PR-team, dat erg selectief is met de interviews die de acteur aangaat.

Tijdens zijn tijd op Fox News naast Jesse Watters, zou het interview gaan over zijn laatste regie-inspanningen in die tijd in Father Stu.

Gibson verklaarde: "Iedereen heeft een rotsblok, man."

“Er zal op een bepaald moment in je leven iets gebeuren dat je neerha alt. Nutsvoorzieningen. Later. En hoe kom je daaruit op, weet je? Hoe sta je niet alleen op, maar hoe vind je daar een doel in? Dit alles heeft een doel. Dus het is op zoek naar dat doel.”

Het interview ging geweldig en was van het luchtige karakter, met Gibson een en al glimlach. Het ging echter allemaal mis nadat Watters de Chris Rock en Will Smith Oscar-klap ter sprake bracht.

“Je begrijpt het waarschijnlijk beter dan veel mensen, met je carrière”, vroeg Watters aan Gibson. "En ik vroeg me af of, weet je, jij degene was die uit zijn stoel sprong en Chris Rock sloeg, als je op dezelfde manier zou zijn behandeld, Mel?"

Voordat Gibson een reactie kon uiten, kwam zijn publicist tussenbeide en zei: "Eh, ik ben - bedankt, Jesse. Uh, wij - dat is onze tijd", zei de stem.

Terugkijkend op het interview waren fans blij met het tussenwerpsel.

Wat vonden de fans van het interview met Gibson dat abrupt tot een einde komt?

Fans zijn het erover eens dat de beslissing de juiste was, vooral gezien het ongemakkelijke gevoel van Gibson nadat Watters de verklaring aflegde. Aangezien hij erop gericht is zichzelf te verbeteren, juichten fans de zet van zijn PR-team toe.

"Goed van je Mel dat je niet in het aas hapt. Blijf op de hoofdweg en ontwijk de demonen."

"Goeie ouwe Mel Gibson wat een legende. Een dezer dagen zal hij misschien een interview doen dat niet eindigt in een ruzie of dat er iets gebeurt lol ik ben niet wakker dus ik hou van al zijn films en denk dat hij een geweldig persoon."

"Je kunt hem zien worstelen met een plotselinge angstaanval van de vraag. Hij wil hier niets mee te maken hebben."

"Ik waardeer het echter dat hij niet voor het aas trapt. Iedereen die Will Smith ooit in zijn hele leven heeft gesproken, heeft besloten naar voren te komen en hem te bashen. Een heel vreemde wereld waarin we leven."

Goed van Mel dat hij de zaken positief wil houden.

Aanbevolen: