Doctor Strange In The Multiverse Of Madness' teaser bevat Evil Strange

Inhoudsopgave:

Doctor Strange In The Multiverse Of Madness' teaser bevat Evil Strange
Doctor Strange In The Multiverse Of Madness' teaser bevat Evil Strange
Anonim

De MCU is terug. De teaser-trailer voor Doctor Strange In The Multiverse Of Madness is hier officieel voor iedereen om te bekijken! De clip debuteerde eerder tijdens de postcredits-reeks van Spider-Man: No Way Home.

Wanneer de clip begint, lijkt Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) te worstelen met de nasleep van het uitspreken van de spreuk die ervoor zorgde dat het multiversum scheurde, ondanks het feit dat hij er "beangstigend weinig" over wist. De trailer houdt de zaken vaag, maar het is duidelijk dat het multiversum ernstige schade heeft aangericht.

We zien een glimp van Dr. Christine Palmer van Rachel McAdams die door het gangpad loopt, een kapotte skyline van New York City en een boos kijkend monster dat de Shuma-Gorath lijkt te zijn, de oude demonische godheid die bovennatuurlijke krachten bezit.

Strange Supreme is hier

Andere personages die terugkeren naar het Doctor Strange-vervolg zijn Chiwetel Ejiofor's Mordo (maar veel gemener), Elizabeth Olsen's Wanda Maximoff neemt de mantel van de Scarlet Witch, en we zien overal een glimp van Xochitl Gomez aka America Chavez.

Doctor Strange rekruteert Wanda om hem te helpen meer te leren over het multiversum (ze heeft de Darkhold, dat telt toch voor iets?), maar de grootste onthulling van de teaser is de verschijning van Strange Supreme - de alternatieve, corrupte versie van Doctor Vreemd wie was er te zien in drie afleveringen van de Disney+ serie What If…?

Strange Supreme is een tragisch veranderde versie van de voormalige Sorcerer Supreme, die macht vergaarde door de energie van magische wezens te absorberen. Hij raakte geobsedeerd door het weer tot leven brengen van Dr. Christine Palmer en brak de wetten van de werkelijkheid die zijn thuisuniversum vernietigden.

De film lijkt te wijzen op de voortzetting van de What If…? verhaallijn, zoals we de personage-quip zien, "de dingen liepen gewoon uit de hand", terwijl Stephen verrast toekijkt. Het is onduidelijk of ze hetzelfde personage zijn, maar het zal interessant zijn om de tovenaar oog in oog te zien komen met Strange Supreme in de film.

Knoeien met de tijd en het universum brengt een prijs met zich mee, die Doctor Strange deze keer misschien moet betalen. Na Wanda's verwerving van de Darkhold, zal het intrigerend zijn om te zien hoe de twee magische zwaaiende karakters zich verenigen om de vijanden die voor je liggen, te lijf te gaan.

Aanbevolen: