Elke geruchte cameo in 'Doctor Strange In The Multiverse Of Madness

Inhoudsopgave:

Elke geruchte cameo in 'Doctor Strange In The Multiverse Of Madness
Elke geruchte cameo in 'Doctor Strange In The Multiverse Of Madness
Anonim

Sinds het nieuws over het vervolg op Doctor Strange in 2020 is begonnen met filmen, is de verwachting voor de film gestaag gegroeid. Het concept van het multiversum dat wordt verkend in Doctor Strange In The Multiverse Of Madness zal een gloednieuw tijdperk van de MCU voortbrengen en het filmische universum veel meer dan ooit tevoren uitbreiden. Er wordt zelfs gezegd dat de langverwachte film "in tegenstelling tot alles wat eerder is gezien" in de gigantische filmfranchise is. Hierdoor hebben Marvel-fans de afgelopen jaren in een wervelwind van samenzwering en speculatie doorgebracht over wat de film precies voor hen in petto heeft en wie ze in de film kunnen verwachten.

Met de release van de trailer van de film in 2021, overspoelde een geheel nieuwe golf van opwinding en speculatie de fans. Samenzweringen en geruchten bereikten hun hoogtepunt toen velen online debatteerden over welke nieuwe en oude personages in de multiversale functie zouden verschijnen. Dus met nog maar een paar dagen te gaan voordat de verwachte film op onze schermen verschijnt, laten we eens kijken naar enkele van de meest geruchten over cameo's die fans zouden kunnen zien in Doctor Strange In The Multiverse Of Madness.

8 Tom Cruise als superieure Iron Man

Voordat het Marvel Cinematic Universe zijn enorm groeiende reis begon met Robert Downey Jr.'s iconische Iron Man, was er een andere grote naam overwogen voor de pioniersrol. In 2018 onthulde Mission Impossible-ster en Hollywood A-Lister Tom Cruise dat hem aanvankelijk de rol van de geniale miljonair was aangeboden, maar deze had afgewezen omdat hij voelde dat "het niet zou lukken". Snijd echter tot 2022, en Cruise kan eindelijk de superheldtitel aandoen en aantrekken … of op zijn minst een multiversale versie van hem. Sinds Doctor Strange In The Multiverse Of Madness begon te filmen, ging het gerucht dat Cruise de rol van Superior Iron Man in de film zou vertolken. Een tweet gepost door MothCulture beweerde zelfs dit te bevestigen, omdat het onthulde wat leek op een foto van Cruise op de set.

7 Lashana Lynch als Maria Rambeau/Captain Marvel

Een cameo die schijnbaar gedeeltelijk is bevestigd door de eigen trailer van de film, is de verschijning van een heel speciale Captain Marvel-variant. Toen ze dit zagen, kwamen veel fans tot de conclusie dat het personage niet dat van Brie Larson was, maar een variant. Velen geloven dat de trailer Maria Rambeau (Lashana Lynch) als de superheld laat zien. Fans maakten in 2019 voor het eerst kennis met het personage Maria Rambeau met de release van Captain Marvel. Maar deze keer zou Maria, in plaats van op te treden als de rechterhand van de heldin, de mantel op zich nemen.

6 Teyonah Paris als Monica Rambeau/Captain Marvel

Als alternatief geloven velen ook dat de Captain Marvel-variant die in de trailer wordt getoond niet Maria Rambeau is, maar in feite Monica Rambeau (Teyonah Paris), de dochter van Maria Rambeau. Monica Rambeau werd ook voor het eerst geïntroduceerd als kind in Captain Marvel, maar keerde in 2021 terug als een volwassen S. W. O. R. D-agent in WandaVision. In de serie kreeg Rambeau uit Parijs haar eigen krachten door de zeshoekige anomalie van Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) te doorkruisen. Daarom geloven velen dat Monica Rambeau zal terugkeren in Multiverse Of Madness en haar nieuwe vaardigheden zal laten zien met de nieuwe titel Captain Marvel.

5 Sophia Di Martino als Sylvie Laufeydottir/Loki

Een ander multiversaal personage dat voor het eerst werd geïntroduceerd in een Disney+-serie en die mogelijk in Multiverse Of Madness zou kunnen verschijnen, is Sylvie Laufeydottir van Sophia Di Martino. Het personage van Sylvie, dat voor het eerst werd geïntroduceerd in de Loki-serie van 2021, was een van de eerste voorbeelden van een variant in de MCU, aangezien zij zelf een variant is van Tom Hiddlestons Loki. Nadat ze in de Loki-show met allerlei multiversumgekte te maken heeft gehad, is het mogelijk dat Sylvie in Doctor Strange verschijnt als een direct vervolg op de gebeurtenissen die zij en Loki van Hiddleston hebben veroorzaakt.

4 Tom Hiddleston als Loki Laufeyson

En natuurlijk, als de geruchten over Sylvie moeten worden geloofd, dan is het redelijk veilig om aan te nemen dat de oorspronkelijke god van onheil van de MCU naast haar zou verschijnen. In 2022 bevestigde Marvel's hoofdman Kevin Feige zelfs dat de gebeurtenissen van Loki direct bepalend waren voor wat zou komen in Doctor Strange In The Multiverse Of Madness. Hierdoor dachten velen dat beide varianten op de een of andere manier in de film zouden verschijnen.

3 Tobey Maguire als Spider-Man

Over multiversale gebeurtenissen voorafgaand aan Doctor Strange gesproken, velen geloven dat de film de gebeurtenissen in Spider-Man: No Way Home zal raken. Na kort de krachten van het multiversum te hebben losgelaten in de derde film van de webslinger, geloven velen dat de geliefde Tobey Maguire opnieuw zal terugkeren in de rol. Bevestigd castlid Bruce Campbell, die ook in Maguire's Spider-Man-films had gespeeld, plaagde zelfs een "echt coole scène" met een "personage dat al jaren geliefd is". Velen dachten dat de acteur het had over Maguire's Spidey.

2 John Krasinski As Mr. Fantastic

Een ander geliefd personage uit het verleden van Marvel dat naar verluidt terugkeert in Doctor Strange In The Multiverse Of Madness, is Mr. Fantastic van The Fantastic 4. Na de aankondiging van een Phase 4 Fantastic 4-project dat in 2021 naar de MCU komt, gingen fans los met theorieën over wie de personages uit de iconische groep zal uitbeelden. Nadat een heel speciale TV-spotteaser van Doctor Strange onthulde dat de film Marvel's Illuminati zou raken, werd bijna bevestigd dat de leider van de supergroep, Reed Richards, in de film zou verschijnen. Volgens The Daily Mail leek een lek te bevestigen dat The Office-ster, John Krasinski, het personage van Mr. Fantastisch in de film.

1 Een gloednieuwe Wolverine?

Nadat Patrick Stewart als Charles Xavier in de Doctor Strange-trailer fans instortte, bleven velen zich afvragen of de machtige empath het enige X-Men-lid zou zijn dat in de film zou verschijnen. Na de iconische run van Hugh Jackman als Wolverine die eindigde in 2017 met de release van Logan, begonnen speculaties over wie de mantel van de antiheld zou opnemen op het internet te circuleren. Speculaties bereikten hun hoogtepunt in 2022, omdat velen geloofden dat Multiverse Of Madness mogelijk een antwoord zou kunnen geven op de veelbesproken vraag en een gloednieuwe Wolverine op het scherm zou kunnen introduceren.

Aanbevolen: