Dave Bautista pitchte zichzelf om deze iconische DC-schurk te spelen

Inhoudsopgave:

Dave Bautista pitchte zichzelf om deze iconische DC-schurk te spelen
Dave Bautista pitchte zichzelf om deze iconische DC-schurk te spelen
Anonim

De MCU is tegenwoordig de grootste franchise ter wereld, en acteurs die aan boord hebben kunnen komen, kunnen getuigen van de voordelen die gepaard gaan met deelname aan de franchise. Sommige van deze acteurs hebben zelfs een duik kunnen nemen in andere franchises, wat hun carrière een nog grotere boost heeft gegeven.

Dave Bautista heeft enorme vooruitgang geboekt in Hollywood en hij heeft al in meerdere franchises gezeten, waaronder de MCU, de Bond-franchise en de Dune-franchise. Het blijkt dat de acteur ook op zoek is naar de DCEU.

Eens kijken wie Bautista wil spelen bij DC!

Dave Bautista ging van WWE-superster naar solide acteur

De kans krijgen om over te stappen van WWE-ster naar grote acteur is de droom van velen, maar weinigen zijn in staat om dit met succes te laten gebeuren. Dave Bautista vertegenwoordigt een van de weinigen die de overstap relatief gemakkelijk heeft gemaakt, en het was geweldig om te zien wat hij heeft gedaan tijdens zijn Hollywood-reis.

Na een hit te zijn in de WWE, is de acteur verschenen in de James Bond-franchise, de MCU en in grote films als Dune, Riddick, Blade Runner 2049 en Army of the Dead.

De man ha alt het maximale uit de kansen die hij in Hollywood heeft verdiend, en hoe geweldig het ook was om hem in verschillende projecten te zien, er gebeurt iets heel speciaals wanneer hij deelneemt aan zijn MCU rol.

Bautista veranderde zijn carrière door Drax te spelen in de MCU

Dave Bautista dateert uit 2014 en was een vaste waarde in de MCU als Drax the Destroyer, en om te zeggen dat hij ongelooflijk goed bij het personage past, zou een enorm understatement zijn.

Het concept van de Guardians of the Galaxy-film leek velen vreemd, maar die eerste Guardians-film was een enorm succes dat hielp om de MCU als geheel opnieuw vorm te geven.

Bautista had acteerervaring voordat hij de rol van Drax kreeg, maar wat hij in dat eerste geval met het personage kon doen, was fantastisch. Ja, er zijn wat klachten geweest over de richting waarin het personage is gegaan, maar het opnieuw bekijken van zijn eerste optreden is nog steeds fantastisch.

De acteur heeft zelf opgemerkt dat hij Drax niet lang meer zal spelen, wat betekent dat we hem als het laatste personage in de komende Guardians of the Galaxy Vol. 3, die gepland staat voor een release in 2023.

Zoals hij tegen People zei: "Ik weet niet of ze verder zullen gaan met het personage of met Guardians [na Guardians 3]. Ik zal waarschijnlijk een tabel moeten lezen, maar ze zouden echt moet me zelfs dwingen om dat te doen. Ik ga graag naar binnen zonder verwachtingen, weet je, want ik ben een fan."

Met dit in gedachten heeft de acteur bewegingen gemaakt, en een van die bewegingen was het praten met de vooraanstaande concurrentie van Marvel.

Dave Bautista wilde Bane spelen voor DC

Dus, welke grote slechterik in het DC-universum bood Dave Bautista aan om te spelen? Het bleek niemand minder te zijn dan de schurk Bane, die een van de beroemdste schurken is in Batmans hele schurkengalerij.

Zoals Bautista zelf zei: "Ik wil Bane zo graag spelen dat ik naar Warner Bros. ging, een afspraak met hen had, een afspraak met DC had, de deur binnenliep en zei: 'Ik wil Bane spelen.' Ik maak geen grapje. Ze waren een beetje als. 'Woah, we casten Bane niet eens.' Ik had zoiets van 'het kan me niet schelen, ik speel hem.'"

Dat was een behoorlijk gewaagde zet van Bautista, maar om eerlijk te zijn, hij is een formidabele kerel die er meer dan goed uitziet. Het is duidelijk dat hij de rol voorlopig niet heeft gepakt, maar er komen enorme veranderingen naar de DCEU, dus het is heel goed mogelijk dat we in de nabije toekomst een David Bautista-versie van Bane tegen Robert Pattinson's Batman kunnen zien.

Voordat we Bautista zien oversteken naar het DC-universum, moeten fans de tijd nemen om het werk dat hij met Marvel heeft ingeleverd te waarderen. Zoals we eerder vermeldden, lijkt het erop dat hij de franchise eerder vroeger dan later zou kunnen verlaten, waarmee een einde komt aan een van de beste personages uit de Guardians of the Galaxy-films. Daarom is het belangrijk om ervan te genieten zolang het nog kan.

Bautista heeft DC nog niet aan boord gekregen, maar we sluiten niet uit dat dit in de toekomst zal gebeuren.

Aanbevolen: