Denzel Washington was boos op zichzelf omdat hij een iconische rol doorgaf die Brad Pitt later kreeg

Inhoudsopgave:

Denzel Washington was boos op zichzelf omdat hij een iconische rol doorgaf die Brad Pitt later kreeg
Denzel Washington was boos op zichzelf omdat hij een iconische rol doorgaf die Brad Pitt later kreeg
Anonim

O, wat kunnen de dingen snel veranderen in de wereld van Hollywood. Brad Pitt's hele like had kunnen veranderen als Gwen Stefani de rol naast de acteur had gekregen in plaats van Angelina Jolie in Mr. & Mrs. Smith.

Dat is verre van het enige 'wat als'-moment. Denzel Washington was erg geïnteresseerd in een bepaald project, vooral nadat hij de Brad Pitt-film had gezien. Denzel onthulde dat hij het optreden afwees omdat hij te donker was, maar uiteindelijk gaf de acteur toe dat het de verkeerde keuze was.

Brad Pitt gedijde in de film Seven

Vanuit een financieel oogpunt bloeide de film van David Fincher uit 1995 absoluut. De film had een budget van $ 33 miljoen en verdiende op zijn beurt $ 327 miljoen aan de kassa.

Brad Pitt zelf had bepaalde clausules toen hij instemde met de rol, een daarvan betrof zijn karakter: "Bij Se7en zei ik:" Ik zal het doen op één voorwaarde - het hoofd blijft in de doos. Zet in het contract dat het hoofd in de doos blijft'", vertelde hij meer dan tien jaar geleden aan EW. “Eigenlijk was er nog een tweede ding: ‘Hij moet de moordenaar uiteindelijk neerschieten. Hij doet niet het 'juiste' ding, hij doet het ding van passie.'”

Pitt was een grote fan van het einde van de film, hoewel hij in eerste instantie niet enthousiast was over hoe het werd ontvangen. Ok, als je het je herinnert, de film eindigt, ze doen de lichten aan en ik kijk naar mensen. En ze staan gewoon een beetje langzaam op van hun stoel en niemand praat. Dan verdwijnen ze gewoon uit de vertoning. Ik herinner me gewoon naar Fincher kijken en zeggen: 'Oh mijn god, wat hebben we verdomme gedaan? Wat is er gebeurd. Wat is er aan de hand? Ik dacht dat deze shit geweldig was.'

De film was inderdaad geweldig, en sommige Hollywood-legendes waren niet bepaald enthousiast dat ze het project begonnen, waaronder Denzel Washington.

Denzel Washington had spijt dat hij Seven had afgewezen nadat hij de film had gezien

Denzel is niet iemand die scripts achterna zit. Toen hij naast Jamie Foxx sprak, onthulde hij echter enige spijt te hebben over het afwijzen van bepaalde projecten. Een van die projecten was Seven van Brad Pitt. Na het bekijken van de film onthulde de acteur dat hij onmiddellijk spijt had van de beslissing, omdat hij dacht dat het iets anders zou zijn.

"'Seven' werd me jaren geleden gebracht. Ik zei nee. Brad Pitt eindigde met het spelen van de rol. Ga figuur. Ik heb die verpest. Over het algemeen ben ik nooit iemand geweest die achter dingen aan gaat. Ik ben niet aan het shmoozen. Er zijn genoeg rollen voor mij, en ze lijken regelmatig genoeg langs te komen. Sinds mijn recente Oscar-overwinning krijg ik meer aanbiedingen, hoewel er ook veel rotzooi is. Het is altijd moeilijk om goed materiaal te vinden."

"Ik heb 'Zeven' afgewezen. Ze wilden dat ik de rol van Brad Pitt zou spelen. Ik vond het script te demonisch. Toen ik de film zag, dacht ik: 'Ah, ik heb het verknald.' Maar het is goed gekomen."

Het was zeker in orde bij Denzel bleef bloeien met zijn carrière. In werkelijkheid is er een lange lijst van acteurs die opmerkelijke projecten hebben afgewezen, waaronder de man zelf die in Seven speelde, Brad Pitt.

Brad Pitt heeft wat eigen spijt

Hilarisch genoeg was de moeder van Brad Pitt boos op de acteur die de rol op zich nam in Seven. Waarom? Nou, ze wilde dat Pitt in plaats daarvan in Apollo 13 zou verschijnen: "Ik sprak laatst met mijn moeder en ze zei: "Ik heb net de beste film gezien genaamd Apollo [13]." Ze zei: "Je moet meer films maken zoals dit!" Ik zei: "Mam, ik heb Apollo 13 afgewezen voor Se7en! Wacht maar tot je die film ziet!"

Almost Famous, The Matrix en American Psycho zijn andere films die er drastisch anders uit hadden kunnen zien als Brad Pitt het ermee eens was.

Uiteindelijk missen alle acteurs grote rollen, maar voor het grootste deel kunnen ze dit goedmaken met andere blockbuster-uitvoeringen. Pitt en Washington hebben er in hun tijd meer dan een paar gehad.

Aanbevolen: