The Crown'-ster vervangt Jodie Comer in de nieuwe film van Ridley Scott

Inhoudsopgave:

The Crown'-ster vervangt Jodie Comer in de nieuwe film van Ridley Scott
The Crown'-ster vervangt Jodie Comer in de nieuwe film van Ridley Scott
Anonim

‘The Crown’-actrice Vanessa Kirby zal Jodie Comer vervangen in de nieuwe film ‘Kitbag’ van Ridley Scott nadat de ster van ‘Killing Eve’ werd gedwongen zich terug te trekken uit de rol vanwege botsingen in het schema.

Hoewel Kirby op zichzelf zeker een sensationele acteur is - meest recentelijk ontving ze een Oscar-nominatie voor haar rol in 'Pieces of a Woman' - is het eerlijk om te zeggen dat Scott misschien bedroefd is door het nieuws nadat Comer scheen zo helder in zijn film 'The Last Duel'.

Comer is druk bezig met de voorbereiding van haar West End-debuut in een-vrouwenshow 'Prima Facie'

Comer's verzadigde schema komt niet als een verrassing, gezien het succes dat ze in 2021 behaalde. Er werden in totaal drie films uitgebracht waarin Jodie speelde: 'Help', 'The Last Duel' en 'Free Guy'. Spannend genoeg zal haar volgende onderneming haar West End-debuut zijn, waar ze zal optreden in het one-woman-toneelstuk 'Prima Facie'.

‘Kitbag’s cast is al veelbelovend, met Joaquin Phoenix en Yousef Kerkour bevestigd dat ze Kirby zullen vergezellen in het drama.

Volgens IMDb zal de film bestaan uit Een originele en persoonlijke kijk op de oorsprong van Napoleon Bonaparte en zijn snelle, meedogenloze klim naar keizer, bekeken door het prisma van zijn verslavende en vaak vluchtige relatie met zijn vrouw en één ware liefde, Josephine.”

Comer kreeg lovende recensies voor haar acteerwerk in Ridley Scott's film 'The Last Duel'

Het is een film waar Jodie zich waarschijnlijk naar toe zal haasten, aangezien ze onlangs aan Digital Spy heeft onthuld dat ze een fan is van Ridley's werk. Over een bepaald moment gesproken tussen haar personage Marguerite de Carrouges en haar kind in 'The Last Duel', zei Comer: "Het is zo'n moment waarop ze wegkomt van dat duel en ze te paard is…"

"En ik herinner me echt dat wanneer we dat deden in die scène en het soort dialoog dat we hadden, ze zich realiseert dat dit - al dit excuus voor een gevecht eigenlijk nooit over haar ging."

"Het ging nooit over bezorgd zijn om haar en haar welzijn en om haar gerechtigheid te krijgen, het ging over deze twee jongens, weet je, die het voor zichzelf uitvechten."

"En dan zie je haar, weet je, met haar kind en ze is tevreden en om haar op dat moment daarna te zien, vond ik echt heel mooi."

Ze kreeg lovende kritieken voor haar vertolking van Marguerite, waarbij NME's Alex Flood uitriep: "Comer's optreden als de getraumatiseerde Marguerite is eerlijk en ontroerend, haar beste tot nu toe."

Aanbevolen: