Wat is er gebeurd tussen Jodie Comer en haar vriend, James Burke?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Jodie Comer en haar vriend, James Burke?
Wat is er gebeurd tussen Jodie Comer en haar vriend, James Burke?
Anonim

Jodie Comer is een van de begunstigden van een grotere waardering voor de Britse televisie die de wereld lijkt te grijpen. Black Mirror op Netflix, Fleabag van Phoebe Waller-Bridges, I May Destroy You van Michaela Cole, onder andere, zijn enkele van de tv-programma's van over de Atlantische Oceaan die fans aan hun scherm hebben gekluisterd tijdens binge-marathons.

Comer heeft wereldwijde erkenning gekregen via een hoofdrol in een andere show die ook deze golf heeft meegevoerd: de spionagethrillerserie van BBC America, Killing Eve. Comer speelde de gemene, maar minzame moordenaar Villanelle en was een lust voor het oog. Haar optredens hebben haar meerdere nominaties en prijzen opgeleverd, waaronder een Primetime Emmy Award voor Outstanding Lead Actress en een BAFTA voor Leading Actress, beide in 2019.

In recentere tijden was Comer het onderwerp van intense gesprekken in roddelbladen en op sociale media. Het onderwerp van deze discussies… haar relatie met vriend, James Burke.

Een beetje een onbekende hoeveelheid

In tegenstelling tot veel andere sterren die liever daten in hun kringen van beroemdheden, is de huidige vlam van Comer een beetje een onbekende hoeveelheid. Burke is een voormalige lacrossespeler die tussen 2013 en 2016 het Penn State University-team vertegenwoordigde. Daarvoor leidde hij ook zijn Duxbury High School-team naar drie staatskampioenschappen.

Volgens zijn gegevens op de website van de universiteit, werd hij op 31 maart 1994 in Duxbury Massachusetts geboren als James Kilduff Burke. Zijn ouders, Jim en Chris Burke, hebben ook nog twee andere kinderen, Brendan en Brady. De site onthult ook dat Burke op school afstudeerde in Communicatiewetenschappen en Wetenschappen.

James Burke in zijn lacrossedagen
James Burke in zijn lacrossedagen

Een Daily Mail-rapport van december 2020 beweert dat Burke nu in de technische industrie werkt, maar zegt ook dat het grootste deel van zijn persoonlijke leven 'helemaal niet in de openbaarheid is'. Er wordt gezegd dat hij Comer ontmoette terwijl ze in Boston was voor het filmen van Free Guy, een opkomende sciencefiction-actiekomedie met in de hoofdrollen Ryan Reynolds en Taika Waititi. Het is niet duidelijk of hun ontmoeting direct verband hield met het maken van de film of niet.

Breng veel tijd weg van elkaar

In een interview met de Sunday Times onthulde Comer haar opwinding over het nieuw verliefd zijn. Tegelijkertijd trok ze ook een scherp contrast tussen Burke en haar eerdere relaties.

"Weet je, ik zou nooit slecht willen praten over mensen in mijn verleden, maar ja, deze relatie voelt heel anders. Dit voelt als niets anders," zei ze. "Als je het echt voelt, denk je: 'Ahhh, dus dit is hoe het voelt!' En het was bijzonder."

Hoewel Comer niet verlegen was om het nieuws van haar hervonden liefde aan de wereld te zenden, bracht het paar vorig jaar veel tijd van elkaar door als gevolg van de lockdowns veroorzaakt door COVID-19. Ze sprak afgelopen december over dit 'nieuwe normaal' van relaties met InStyle magazine.

Ze benadrukte dat het mogelijk was om de nodige inspanning te leveren om een langeafstandsrelatie te laten werken, zolang de wil er maar was. "Ik kon niet naar de Verenigde Staten vliegen", onthulde Comer. "En ik kan het nog steeds niet. Het was een van die dingen. Ik heb het gevoel dat, met alles, als je iets maar genoeg wilt, je het kunt laten werken. Dus ja, gewoon miljoenen FaceTimes."

Ryan Reynolds en Jodie Comer in hun aankomende film 'Free Guy&39
Ryan Reynolds en Jodie Comer in hun aankomende film 'Free Guy&39

Het duurde niet lang voordat de controverse hen begon te berechten

Zoals het geval is met de meeste relaties met beroemdheden, duurde het niet lang voordat de controverse begon voor Comer en Burke. Zodra het nieuws over hun opbloeiende liefdesverhaal openbaar werd, begonnen er meteen geruchten te circuleren dat Burke in feite een Trump-ondersteunende Republikein was. Deze beschuldigingen waren zo ernstig in het midden van een verhit verkiezingsjaar, dat de roep begon te stijgen om Comer te annuleren.

Het vermeende verraad leek bijzonder pijnlijk voor de LGBTQ-gemeenschap, aangezien Comer's Villanelle op Killing Eve biseksueel is. Een gebruiker op Twitter schreef: "Jodie Comer dateert blijkbaar uit een Trump-supporter is zo'n merk voor een blanke vrouw 'bondgenoot', 'ik kan het niet in me vinden om verrast te zijn', terwijl een ander betreurde: "Jodie Comer dateert met een Trump-supporter ?? Ik dacht dat 2020 niet erger kon worden!"

In het InStyle-interview legde ze uit hoe dit weer een nieuwe ervaring voor haar was, en hoe ze uiteindelijk tot het besluit kwam dat het het beste zou zijn om al die complottheoretici te negeren en zich op haar relatie te concentreren.

"Het was echt schokkend; het was de eerste keer dat ik ooit in zoiets werd meegesleurd", zei Comer."En ik was het niet alleen, het was mijn familie. Ik had de absurditeit gezien van waar ik van werd beschuldigd en waarvan mijn partner werd beschuldigd. Ik besloot voor mijn eigen gezondheid dat ik het niet zou proberen en overtuig deze mensen van het tegendeel."

Aanbevolen: