Gebeurt er nog steeds een live-actie 'Fast & Furious' tv-show?

Inhoudsopgave:

Gebeurt er nog steeds een live-actie 'Fast & Furious' tv-show?
Gebeurt er nog steeds een live-actie 'Fast & Furious' tv-show?
Anonim

De Fast & Furious-franchise is een van de grootste in de geschiedenis en fans haasten zich nog steeds naar de bioscoop voor elke nieuwe film. Deze franchise heeft in de loop van de tijd een aantal enorme dieptepunten gehad, waaronder het verlies van Paul Walker. En natuurlijk wees Denzel Washington ze af, en Vin Diesel had ruzie met Dwayne Johnson, maar ondanks alles bleef het draaien en verdiende het miljarden.

Het succes van de franchise heeft het mogelijk gemaakt zich uit te breiden naar het kleine scherm, en op een gegeven moment liepen de gesprekken op over een live-actieshow die tot wasdom zou komen. Tot op heden is zo'n show niet gemaakt.

Laten we eens kijken of er nog een live-action Fast & Furious tv-serie gaat plaatsvinden.

De 'Fast &Furious'-franchise is een juggernaut

Toen The Fast and the Furious voor het eerst uitkwam, had niemand kunnen voorspellen waar de franchise zich zou ontwikkelen. De inzet werd in elke film verhoogd, maar de enorme omvang van dit alles is gewoon onwerkelijk, en het is gek om te denken dat het op een gegeven moment allemaal grotendeels op racen was gericht.

Vin Diesel, Paul Walker en de originele crew zorgden ervoor dat alles in de jaren 2000 op gang kwam en vanaf dat moment zouden ze continu miljoenen binnenhalen terwijl de films grote zaken deden aan de kassa. Natuurlijk, er was een moment dat deze franchise er helemaal af leek, maar Dwayne Johnson trad toe tot de kudde en hielp de franchise nieuw leven in te blazen en te ontwikkelen tot wat het nu is.

De franchise heeft nog wat profiel op de banden en fans kunnen niet wachten om de afloop van dit alles de komende jaren op het grote scherm te zien. Indrukwekkend, de franchise is ook naar het kleine scherm gegaan in wat een indrukwekkende uitbreiding was.

De franchise is uitgebreid naar tv

Het is veel gebruikelijker geworden om grote franchises op groot scherm op het kleine scherm te zien verschijnen, en deze franchise is geen uitzondering. Het belangrijkste verschil hier is dat deze franchise besloot om de geanimeerde route op Netflix te gaan, in plaats van de live-actieroute te gaan.

Fast & Furious Spy Racers is de serie waarmee de franchise besloot om mee te gaan op Netflix, en het maakte zijn debuut in 2019.

Net zoals we hebben gezien met Jurassic World Camp Cretaceous, kan Netflix snel seizoenen van een geanimeerde show uitpompen, en deze show was hierop geen uitzondering. Spy Racers was behoorlijk succes tijdens zijn tijd op het streamingplatform, en in totaal zou de show de kans krijgen om zes seizoenen en in totaal 52 afleveringen uit te zenden. Dat is een hoop content in een paar jaar tijd! Het is duidelijk dat Netflix het leuk vond wat ze op tafel brachten als ze het zo lang volhielden.

Spy Racers is tot een einde gekomen op Netflix, waardoor velen zich afvragen of de geruchten live-actieshow eerder of later zal plaatsvinden.

Er is al bijna 3 jaar niets meer over gezegd

In 2019 was We Got This Covered overal in het nieuws, wat suggereerde dat er mogelijk een Fast & Furious-serie in de maak was.

"Volgens onze bronnen - dezelfde degenen die zeiden dat er een Green Lantern-serie naar HBO Max zou komen en dat Marvel een Ms. Marvel-show aan het ontwikkelen was - werkt Universal met het platform om een serieset te produceren in het populaire filmische universum. Het momenteel naamloze project zal zich blijkbaar richten op een geheel nieuwe cast en personages, hoewel er een kans is dat enkele van de grote sterren van de franchise hier en daar een rol kunnen spelen, "schreef de site.

De site merkte ook op dat David Leitch, die Hobbs & Shaw regisseerde, interesse had getoond in een live-actieshow die later zou plaatsvinden.

"Maar nu met Hobbs & Shaw, kun je je voorstellen dat Madame M., het personage van Eiza Gonzalez, een tv-show heeft met haar groep vrouwelijke huurmoordenaars? Het zou geweldig zijn", zei de regisseur.

Dit was destijds groot nieuws, maar het is nu twee jaar geleden dat dit voor het eerst uitbrak. Op dit moment is er niets nieuws met betrekking tot het daadwerkelijk samenkomen van de show, maar dit kan in de toekomst veranderen. Misschien is de interesse er nog steeds, maar de zaken gaan traag.

De Fast & Furious-franchise heeft nog een paar films over, wat betekent dat ze gewoon kunnen wachten tot alles zich volledig op het grote scherm afspeelt voordat ze een live-actieserie doen. Hoe dan ook, fans staan stand-by te wachten.

Aanbevolen: