Gebeurt de prequel-serie 'Training Day' nog steeds?

Inhoudsopgave:

Gebeurt de prequel-serie 'Training Day' nog steeds?
Gebeurt de prequel-serie 'Training Day' nog steeds?
Anonim

Een spin-off project maken van een klassieker is zwaar werk en de verwachtingen zijn altijd hooggespannen. Sommige films en shows doen dit met succes, terwijl andere snel vervagen. Het is een gok, maar het kan zijn vruchten afwerpen.

2001's Training Day is een klassieke film en er werd een prequel-serie over het personage van Denzel Washington aangekondigd. Sommigen geloofden zelfs dat zijn zoon de mantel zou opnemen. Na dat eerste geroezemoes verstomde het, waardoor sommigen zich afvroegen of dit gewoon weer een mislukt idee was dat niet van de grond kwam.

Dus, gaat de prequel van de Trainingsdag nog steeds door? Laten we eens kijken en zien!

'Trainingsdag' is een klassieker

2001's Training Day is een klassieke misdaadthriller die de filmwereld overnam toen hij uitkwam. Hoewel er veel geroezemoes was rond de film, hadden maar weinig mensen de vooruitziende blik om te zien wat er van dit uitzonderlijke project zou komen.

Met in de hoofdrollen Denzel Washington en Ethan Hawke, was deze film een geniale zet en kon hij meer dan $ 100 miljoen heropenen aan de wereldwijde kassa. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was, zou de film Denzel Washington ook de Academy Award voor Beste Acteur opleveren, en zelfs Ethan Hawke zou zichzelf hier genomineerd vinden voor Beste Mannelijke Bijrol.

Washington was uitstekend in de film en de meest iconische regel van zijn personage was geïmproviseerd.

"Het King Kong-moment kwam uit Denzel. Ik herinner me dat moment omdat we de scène aan het doen waren, en hij begon net weg te gaan. Ik herinner me dat ik naar de cameraman keek en zei: 'Ik hoop dat je dat snapt omdat ik denk niet dat we dat nog een keer zullen krijgen.' Denzel kwam naar me toe en zegt: 'Ho, ik weet niet waar dat vandaan kwam.' Het was vermoeiend voor hem. Je zag hem daar gewoon in gaan plaats, "zei directeur Antoine Fuqua.

De film blijft een klassieker en vele jaren later werd een prequel-serie aangekondigd die zich richt op het iconische personage van Washington.

Er was een prequel-serie gepland

In 2019 werd aangekondigd dat een prequel-serie voor Training Day op het kleine scherm zou verschijnen.

Volgens Collider: "Bronnen vertellen Collider dat de prequel bijna een decennium eerder zal plaatsvinden, eind april 1992 - twee dagen voordat het Rodney King-vonnis werd uitgesproken. Los Angeles was al een kruitvat dat wachtte om explodeerde die week, en het vonnis leidde tot de rellen in L. A.."

"De prequel van Training Day zal een jongere versie van Alonzo Harris volgen, een carrièrebepalende rol die Washington zijn tweede Oscar en zijn eerste als hoofdrol opleverde. In de originele film werd Hawke ook genomineerd voor Beste Mannelijke Bijrol voor zijn beurt als rookie narcotica-detective Jake Hoyt. Antoine Fuqua regisseerde op basis van een script van David Ayer, en de film bracht wereldwijd meer dan $ 100 miljoen op, " vervolgde de site.

Hoe opwindend dit alles ook klonk, fans werden er meteen op gewezen dat Denzel Washington niet meer de hoofdrol zou spelen. Dit was natuurlijk een beetje teleurstellend nieuws, aangezien de rol behoorlijk iconisch is geworden.

Het is een aantal jaren geleden sinds de aankondiging van dit project online de ronde deed, en we moeten nog iets zien verschijnen. Dit zet mensen aan het denken over de toekomst van de show.

Gebeurt het nog steeds?

Dus, vindt de prequel-serie Training Day daadwerkelijk plaats, of is dit gewoon een ander voorgesteld project dat nergens heen ging? Gelukkig werd er in maart een grote update gegeven over de huidige staat van het project.

Volgens MovieWeb: "Op maandag kondigde de California Film Commission een nieuwe ronde van belastingkredieten aan voor filmprojecten die in de staat zouden worden gefilmd. Per Variety, waaronder de prequel Training Day: Day of the Riot, die $ 9,1 miljoen aan belastingkredieten ontving voor Warner Bros. Dit jaar kende de commissie een recordbedrag van $ 149,2 miljoen aan kredieten toe voor 30 films."

Op dit moment is er geen ander woord over het project. Dat gezegd hebbende, dit is geweldig nieuws, omdat het laat zien dat we een stap dichter bij het eindelijk gaan kijken naar deze langverwachte show.

Sommige mensen herinneren zich misschien de kortstondige Training Day-serie die enkele jaren geleden uitkwam, maar deze show was een project dat 15 jaar na de gebeurtenissen van de originele film plaatsvond, en het bevatte niet de Ethan Havik. Met in de hoofdrol Bill Paxton, en het werd geannuleerd na zijn vroegtijdig overlijden.

Hopelijk zal deze prequel-serie, gericht op het iconische personage van Denzel, beter aanslaan bij het publiek zodra deze eindelijk op het kleine scherm verschijnt.

Aanbevolen: