Dit is wat de openingscredits van de 'Successie' onthullen over de show

Inhoudsopgave:

Dit is wat de openingscredits van de 'Successie' onthullen over de show
Dit is wat de openingscredits van de 'Successie' onthullen over de show
Anonim

Het ding over de opvolging van HBO is dat kijkers nooit echt weten wat er gaat komen. Met al zijn wendingen neemt deze show fans mee naar een onbekende wereld, een wereld van machtige executives, netwerktelevisie, duistere geheimen en complexe doofpotaffaires.

Het schrijven, acteren en cinematografie maakten het meteen een hit bij het publiek, en velen denken dat het een van de grootste prestigieuze televisieprogramma's aller tijden is.

Vanaf het eerste moment dat het themalied de oren van kijkers raakt, worden ze getransporteerd naar de louche wereld van de Roys en hun verblindende rijkdom en macht. De schrijvers, regisseurs en producenten nemen geen tijd om ons daarheen te brengen, en ze maken gebruik van elk moment in de openingscredits om het verhaal van de Roys te vertellen.

Deze openingsaftiteling is ingesteld op een knallend themalied van Nicholas Brittell en is niet een van de scènes die kijkers snel vooruit willen spoelen, want in de openingstitels staan enkele zeer veelzeggende aanwijzingen over de show en zijn evolutie, als je weet waar je op moet letten.

We beloven de spoilers in de gaten te houden - dit is wat de openingscredits van Succession onthullen over de show.

Logan's aanwezigheid doemt op over de schermen

Veel van de opnamen in de openingscredits bevatten sluitende deuren en heimelijke ontmoetingen en creëren het gevoel bekeken te worden.

Dit wijst op de manier waarop Logan Roy's aanwezigheid boven het gezin uitstak en naar een zekere alwetendheid die hij lijkt te hebben, altijd de baas over het gezin, de meester van vele poppen.

Terwijl kijkers Con, Kendall, Shiv en Roman zien wedijveren om zijn goedkeuring, begrijpen ze dat ze zo zijn opgevoed en dat zijn genegenheid nooit werd gegeven zonder een bijbedoeling.

Aangezien hij elk van hen naar believen de gunst ontzegt, worden ze waarschijnlijk teruggebracht naar hun kindertijd, waardoor ze opnieuw zijn goedkeuring willen krijgen.

De Roy-kinderen zijn opgegroeid in een bedrijf, niet in een gezin

De openingscredits van de Succession bevatten beelden van een huis- en tuinscène, gecombineerd met beelden van koude, steriele zakelijke omgevingen zoals een vergaderruimte of een bedrijfshoogbouw.

Dit betekent dat het huis waarin Con, Kendall, Shiv en Roman opgroeiden geen warm, aanhankelijk huis was zoals we zouden verwachten van een huis met vier kinderen.

Het was eerder dezelfde sombere sfeer die fans nu in de show zien spelen, wat context geeft aan hoe de familie Roy altijd meer over manipulatie en zakelijke connecties ging dan over familieliefde.

Nicht Greg neemt meer hoofdrol op zich in seizoen 3

Hoewel Cousin Greg een ondersteunende speler was in het eerste en tweede seizoen van Succession, is het feit dat de naam van Nicholas Braun als eerste wordt vermeld in de openingscredits van seizoen 3 een voorbode van hoe Greg meer in het middelpunt van de show zal worden, of in ieder geval meer gecentreerd dan voorheen.

Natuurlijk verschijnt de cast in alfabetische volgorde, en nu Hiam Abbass niet langer een vaste klant is in de show die Marcia speelt, is Nicholas Braun gestegen op de lijst.

De schrijvers en producenten van Succession lijken niet per ongeluk iets te doen.

Dus ondanks dat het een beetje een logistiek toeval is, geeft dit nog steeds slim aan dat neef Greg in seizoen 3 iets meer invloed heeft, een beetje meer status, omdat hij de zaak van de Roys gemakkelijk wijd zou kunnen opblazen door te onthullen wat er werd van de documenten die verwijzen naar de beschuldigingen van seksueel wangedrag op de cruisemaatschappijen.

Meerdere tijdsperioden duiden op de Roy Family Dynasty

Hoewel sommige opnamen ouderwets ogende scènes en objecten bevatten, zijn andere scherp modern. Een opname van een antiek ogende camera wordt snel gevolgd door een moderne krantendrukpers of de strakke 21e-eeuwse skyline van New York City.

Het mengen van deze verschillende tijdsperioden wekt de indruk dat de macht van de familie Roy vele tijdsperioden heeft overleefd, een teken van de kracht van de Waystar Royco-dynastie.

Het ATN-anker betekent het onderwerp van seizoen 3

Vorig seizoen verscheen de clip van de blonde ATN-presentatrice met de nieuwsticker onderaan het scherm met de tekst: "Gender Fluid Illegals May Be Entering Country Twice", maar dit seizoen verwijst de nieuwsticker naar de beschuldigingen van seksueel wangedrag die de familie Roy zullen blijven kwellen, waarvan de nasleep de basis wordt voor het hele seizoen.

Nu doet de presentatrice verslag van een zaak van seksueel wangedrag: "'Ik glimlachte naar haar bij het kopieerapparaat - nu word ik geconfronteerd met chemische castratie."

Een ander momentopname toont een mannelijke presentator die uitzendt naar Times Square met de nieuwsticker die zegt: "Gelijkheidsactivist betrapt met kinderporno 'Bonanza'."

Aanbevolen: