Friends' Creators onthullen wat er nodig was om Julia Roberts op de show te krijgen

Friends' Creators onthullen wat er nodig was om Julia Roberts op de show te krijgen
Friends' Creators onthullen wat er nodig was om Julia Roberts op de show te krijgen
Anonim

Er was eens, in het fictieve New York van de jaren 90, een jonge Chandler Bing, die de rok omhoogtrok en een jonge Susie Moss te schande maakte, waardoor ze tot haar 18e 'Susie Underpants' werd genoemd. keten van gebeurtenissen wordt nog steeds gevierd 25 jaar nadat het gebeurde.

Ter ere van de Superbowl volgende week kwamen de makers van de cult-klassieke sitcom Friends bij elkaar en spraken over een favoriete aflevering van fans - "The One After the Superbowl."

De aflevering werd in 1996 in twee delen uitgezonden en bevatte tal van gastoptredens, waaronder Brooke Shields, Jean Claude Van Damme en Julia Roberts.

De laatste gast werd echter binnengehaald door Matthew Perry zelf. De acteur, die het best bekend stond om het spelen van Chandler in de show, overtuigde Roberts zelfs - en hij deed het per fax.

Friends mede-bedenker Marta Kauffman en Kevin Bright vertelden het verhaal opnieuw aan The Hollywood Reporter, waarin ze uiteenzetten hoe Perry haar niet alleen overtuigde, maar met hun hulp ook een 'flirtschap' op gang bracht - ook via fax.

Afbeelding
Afbeelding

Bright legde uit: "Matthew vroeg haar om in de show te zijn. Ze schreef hem terug: 'Schrijf me een paper over kwantumfysica en ik zal het doen.' Ik heb begrepen dat Matthew wegging en een papier schreef en het de volgende dag naar haar faxte."

Alexa Junge, die als Staff Writer fungeerde, wees erop dat hoewel dit zakelijk was, de aanpak allesbehalve was - op een gegeven moment speelde de hele schrijverskamer wingman voor Perry.

"Ze hebben elkaar misschien voor de aflevering ontmoet, maar ze was van ver in hem geïnteresseerd omdat hij zo charmant is", zei ze."Er werd veel geflirt over faxen. Ze gaf hem vragenlijsten als: 'Waarom zou ik met jou uitgaan?' En iedereen in de schrijverskamer hielp hem haar uit te leggen waarom."

"Hij zou het best goed kunnen doen zonder ons, maar het lijdt geen twijfel dat we in Team Matthew zaten en probeerden het voor hem te laten gebeuren", vervolgde ze.

Roberts was verkocht en besloot Susie te spelen, Bing's jeugdvriend die een romantische relatie met hem aangaat om hem terug te pakken voor de grap die hij met haar uithaalde tijdens een toneelstuk op school.

Afbeelding
Afbeelding

Dat is echter niet het einde van het verhaal, want de vlammen op het scherm sloegen ook buiten het scherm - de missie van Team Matthew was eigenlijk een succes. Perry en Roberts haalden de krantenkoppen toen paparazzi ze in 1996 hand in hand zagen.

"Ik herinner me dat ik naast haar aan de zijlijn stond. Ze bleef maar zeggen: 'Chandler is zo grappig!' En ik heb zoiets van, 'ik heb al die regels geschreven!' Jeff Astrof, die deel één van de Superbowl-aflevering schreef, vertelde THR."Ik weet niet of ze ter plekke verliefd werd op Matthew, maar ze begonnen al snel te daten", "Ik voelde me net Cyrano [de Bergerac]", grapte hij. "Zoals, 'Chandler gaat met Julia Roberts daten en ik ga naar huis, naar mijn vreselijke vriendin.' Dat is mijn herinnering aan die aflevering."

Aanbevolen: