Voormalige 'Big Brother'-deelnemers onthullen wat er nodig is om op de show te komen

Inhoudsopgave:

Voormalige 'Big Brother'-deelnemers onthullen wat er nodig is om op de show te komen
Voormalige 'Big Brother'-deelnemers onthullen wat er nodig is om op de show te komen
Anonim

Elk seizoen doen duizenden mensen auditie voor Big Brother en slechts een select aantal ha alt het daadwerkelijk in de show. Die mensen hebben unieke verhalen of achtergronden of hebben zelfs een echt indrukwekkende auditievideo. Als je een die-hard fan bent die in de show wil zijn, heb je waarschijnlijk de auditieregels gelezen en YouTube doorzocht om de beste tips en trucs te vinden om je in de show te krijgen.

Wat is een betere manier om erachter te komen hoe je deel kunt uitmaken van de cast dan om advies in te winnen van mensen die al in de show zijn geweest. Er zijn momenteel audities voor seizoen 24, dus als je bij de show wilt zijn, stuur dan je video in nadat je dit advies van eerdere huisgasten hebt gelezen.

Deze voormalige Big Brother-deelnemers onthullen wat er nodig is om in de show te komen.

8 Hoe Matt Hoffman op 'Big Brother' kwam

Matt Hoffman was in seizoen 12. Hij was de klasclown van het seizoen en zal altijd herinnerd worden voor het gebruik van de Diamond POV. Zijn advies voor aspirant-huisgasten is om een personage te zijn. Terwijl hij sprak met Big Brother Network, zei Hoffman: "Als je beschrijving is: 'Dat is de man in het gewone hemd die 50 uur per week in zijn ellendige kantoorbaan werkt, maar een ENORME fan is van de show', dan kun je rekenen op wordt niet teruggebeld." Wees spannend. Wees iemand die je op tv zou willen zien.

7 Liz en Julia Nolan kwamen met een 'Big Brother'-twist

In de YouTube-video van Liz en Julia Nolan (seizoen 17) bieden ze veel tips, maar degene die opv alt, is kennis over de show te hebben. Je wilt niet auditie doen voor Big Brother en over The Bachelor praten. Gebruik termen die betrekking hebben op de show, zoals 'bloed aan je handen krijgen' of 'achterdeurtje'."

"Castingregisseurs willen zien dat je je onderzoek hebt gedaan", zegt Julie.

6 Glenn Garcia is begonnen aan seizoen 18 van 'Big Brother'

Ondanks dat Glenn Garcia de eerste was die het Big Brother-huis verliet in seizoen 18, mocht Glenn Garcia toch deel uitmaken van de cast. Zijn advies is "wees jezelf. Wees eerlijk en probeer geen personage te zijn of je te gedragen als een gast uit het verleden. Het werkt niet." Hij vertelde InTouch Weekly verder dat je gewoon niet saai moet zijn.

5 Natalie Negrotti deed op deze manier auditie voor 'Big Brother'

Natalie Negrotti van seizoen 18 sprak ook met InTouch Weekly en ze vertelde hen een nuttige tip. "Praat over dingen waar je gepassioneerd over bent, want je persoonlijkheid zal echt veel meer schitteren dan wanneer je praat over dingen waar je niet echt om geeft", zei ze. Dus, als je gezinsgericht bent, praat dan over ze of als je van honkbal houdt, praat daar dan over.

4 Haleigh Broucher's tips voor 'Big Brother'-auditie

Haleigh Broucher uit seizoen 20 gaf een paar tips op haar YouTube-livestream. Een tip waar niet veel mensen aan denken, maar die ze wel deed, is "wat je draagt en hoe je je kleedt. Zorg dat je haar er mooi uitziet. De manier waarop je je make-up doet, is belangrijk." Ze ging verder met te zeggen dat je je zo moet kleden dat wanneer de casting director aan je denkt, ze een beeld in hun hoofd kunnen zetten. Doe het in je video's en castingoproep.

3 Dan Gheesling schreef een boek over auditie voor 'Big Brother'

Dan Gheesling uit seizoen 10 en 14 is een van de beste spelers die ooit in huis is geweest. Hij maakte een heel boek genaamd How A Normal Guy Got Cast On Reality TV waarin veel tips en trucs stonden. Hij ontwikkelde ook een podcastserie over dezelfde onderwerpen. Een ding waar hij het over heeft, is of uw online aanwezigheid uw kansen beïnvloedt. "Tenzij dat deel uitmaakt van je verhaal, is het niet per se belangrijk." Maar hij vertelt de fan dat je online actief moet blijven.

2 James Rhine's geweldige advies voor toekomstige deelnemers

James Rijn verscheen in seizoen 6 en 7 en bood een aantal zeer eenvoudige adviezen online. "Stap 1: verwijder je Twitter. Stap 2: solliciteer", twitterde hij. In het verleden hebben kijkers van de show tweets van huisgasten over het huidige seizoen opgegraven, wat leidde tot verontschuldigingen en het herstellen van hun reputatie. Aluin van seizoen 20, Angela "Rockstar" Lantry antwoordde dat dit het "beste advies was dat er is".

1 Rachel Reilly Villegas had advies over hoe ze gecast kon worden

Rachel Reilly Villegas (seizoenen 12 en 13) ontmoette haar man tijdens de show. Nu hebben ze samen twee kinderen en zijn ze een van de weinige optredens die het echt hebben gehaald. Ze sprak in april 2021 met Showbiz Cheat Sheet over advies om gecast te worden.

"Ik denk dat het van vitaal belang is om te weten in wat voor soort show je wilt zijn en waarom je in die show wilt zijn," zei Reilly. “Als je weet dat je geld wilt winnen op Big Brother omdat je een grote fan bent, laat het dan weten aan de casting! Als je liefde gaat winnen en op zoek bent naar een partner, zoek dan de beste optie voor een goede liefdesband!”

Aanbevolen: