Het castlid 'What We Do In The Shadows' met de hoogste nettowaarde

Inhoudsopgave:

Het castlid 'What We Do In The Shadows' met de hoogste nettowaarde
Het castlid 'What We Do In The Shadows' met de hoogste nettowaarde
Anonim

Voordat Taika Waititi vier rollen regisseerde en speelde in Thor: Ragnarok en zijn eigen Star Wars-project verdiende, maakte hij kleinere films en bouwde hij zijn credits op. Gedurende deze tijd werkte de regisseur samen met Jermaine Clement voor een kleine film genaamd What We Do in the Shadows, een van de beste komedies van zijn tijd.

Deze film is een franchise geworden, die nu een populaire tv-show bevat. Het is geen MCU, maar de franchise floreert tegenwoordig. De sterren van de show zijn tot nu toe subliem geweest en ze hebben hun geld verdiend door fans elk seizoen te entertainen.

Laten we eens nader bekijken wat we doen in de schaduw en kijken welke tv-ster het hoogste vermogen heeft.

'What We Do In The Shadows' is een briljante komedie

What We Do in the Shadows van 2014 is een hilarische komedie die moet worden beschouwd als een van de meest ondergewaardeerde films in de recente geschiedenis. Het was geen krachtpatser aan de kassa, maar na verloop van tijd controleerden mensen het gestaag en ze zagen hoe briljant een komedie echt is.

Jermaine Clement en Taika Waititi waren het duo dat verantwoordelijk was voor het tot leven brengen van de film, en hun unieke soort humor hielp deze film zich te onderscheiden van anderen. Er wordt non-stop gelachen van begin tot eind, en het lijkt alsof het alleen maar in populariteit is gegroeid met het verstrijken van de tijd.

Simpel gezegd, deze film is een must-see voor elke filmfan die er is. Het schrijven is uitstekend, het acteerwerk is geweldig, en de ene regel na de andere is overal doorheen te citeren.

Dankzij het succes van de film werd er uiteindelijk een tv-serie in productie genomen.

Er stond veel druk op de serie

In 2019 maakte What We Do in the Shadows zijn debuut op televisie, en er was veel hype en veel druk rond de show. De film was zo goed en zo grappig, en fans waren oprecht benieuwd of de show het succes van de film zou kunnen evenaren. Gelukkig kende deze show een hete start, en sindsdien bloeit het.

In plaats van zich alleen te concentreren op bekende vampiers zoals Viago en zijn bemanning in Nieuw-Zeeland, besloot de serie wat maanlicht te laten schijnen op drie nieuwe vampiers die op Staten Island wonen. Nandor the Relentless, Laszlo en Nadja vertegenwoordigen de drie kernpersonages, maar andere primaire spelers, zoals Colin Robinson en Guillermo, helpen om de show een duivels goede tijd te maken.

Tot nu toe heeft de serie 30 afleveringen uitgezonden in de loop van drie seizoenen, en er is al bevestigd dat een vierde seizoen onderweg is. Dit is geweldig nieuws voor fans, die van elke seconde van de show hebben genoten. Niet alleen de fans zijn er dol op, maar ook de critici, en tot nu toe is de serie met lof ontvangen.

De hoofdrolspelers in de show hebben geld verdiend sinds het van start ging, maar slechts één kan bogen op het hoogste vermogen.

Kayvan Novak heeft een nettowaarde van $4 miljoen

Kayvan Novak, de acteur die verantwoordelijk is voor het spelen van het personage Nandor the Relentless in de show, is het castlid met het hoogste vermogen. Volgens Celebrity Net Worth is Novak momenteel naar schatting $ 4 miljoen waard, wat hem iets voor zijn co-sterren plaatst.

Voorafgaand aan de rol van Nandor in What We Do in the Shadows, had Novak al geruime tijd werk in de entertainmentindustrie. Zelfs nu hij succes boekt in de show, neemt hij nog steeds werk in andere projecten, en zijn algemene lijst met credits is behoorlijk indrukwekkend geworden.

Op het grote scherm was de acteur te zien in films als Syriana, Paddington, Early Man, Men in Black: International en Cruella. Nu er een Cruella-vervolg in de maak is, zouden we Novak absoluut kunnen zien terugkeren om de rol van Roger opnieuw op te nemen.

Op tv levert Novak al jaren uitzonderlijk werk. Enkele van zijn meest opvallende projecten zijn Fonejacker, Facejacker, Skins, Doctor Who en Archer. Natuurlijk was What We Do in the Shadows een grote prestatie voor de ster, en fans hebben genoten van wat hij heeft gedaan tijdens het spelen van Nandor the Relentless.

Alleen de tijd zal leren hoe de zaken uitpakken op de vermogensafdeling voor de sterren van What We Do in the Shadows, maar vanaf nu komt Kayvan Novak als beste uit de bus.

Aanbevolen: