Waar wordt 'Stay Close' van Netflix gefilmd?

Inhoudsopgave:

Waar wordt 'Stay Close' van Netflix gefilmd?
Waar wordt 'Stay Close' van Netflix gefilmd?
Anonim

Dankzij de opkomst van streaming is alles mogelijk op tv. Netflix loopt voorop met zijn aanbod, en ze hebben alles, van nieuwe Koreaanse datingshows tot spin-offs van hits als The Witcher en alles daartussenin. Er is voor elk wat wils, waardoor dit een behoorlijke tijd is om te leven voor fans.

Stay Close is een gloednieuwe serie op Netflix en heeft de aandacht van velen getrokken. Er zijn een aantal vragen over de nieuwe show, waaronder waar ter wereld deze is opgenomen.

Laten we Stay Close eens nader bekijken en meer te weten komen over waar de show werd gefilmd.

Netflix heeft geweldige originele inhoud

Netflix is een krachtpatser op het kleine scherm en een aantal factoren hebben bijgedragen aan zijn wereldwijde dominantie. Hoewel de thuisbasis van geweldige shows van weleer een belangrijke factor is, moet ook rekening worden gehouden met het produceren van originele inhoud van hoge kwaliteit. Dit is wat een grote rol speelt bij het behouden van hun abonnementen door klanten.

Nee, de streaminggigant pompt niet altijd geweldige inhoud, omdat ze een aantal opmerkelijke misfires hebben gehad, zelfs zo recent als de Cowboy Beebop van vorig jaar. Ze hebben echter veelgeprezen shows gehad die de meest prestigieuze prijzen op het gebied van entertainment hebben gewonnen, terwijl ze ook legio fans over de hele wereld hebben verdiend.

Naarmate Netflix zijn oorspronkelijke inhoudsboom blijft groeien, zullen ze blijven werken aan projecten van elke omvang en alle genres. In wezen hebben ze onbeperkte mogelijkheden, wat goed nieuws is voor hen en voor fans, die niets liever willen dan geweldig entertainment.

Een recente Netflix-toevoeging die indrukwekkende lof van critici heeft gekregen, is een nieuwe show genaamd Stay Close

'Blijf dichtbij' slaat aan bij fans

Uitgebracht in december 2021, Stay Close is nog steeds een nieuwe serie voor Netflix, maar dit weerhoudt het er niet van om de interesse van velen te wekken. De Britse show was gebaseerd op de gelijknamige roman van Harlan Coben, waardoor het een ingebouwd publiek kreeg dat klaar was om de show te verslinden op het moment dat deze het streamingplatform bereikte.

Met in de hoofdrollen Cush Jumbo, James Nesbitt en meer, is Stay Close een uitstekend mysteriedrama waar sommige fans en de meeste critici dol op zijn. Interessant is dat Richard Armitage is verschenen in een apart Harlan Coben-project, en hij had wat bedenkingen bij double-dipping, met name het spelen van een personage dat te veel leek op wat hij eerder had gedaan.

"Mijn eerste vraag was: 'Zal het personage anders genoeg zijn dan degene die ik zojuist heb gedaan, omdat ik niet wilde komen opdagen om hetzelfde te doen', maar ze waren zich ervan bewust Ze zeiden ook: 'Het is een ander personage, hij zal er anders uitzien, hij zal zich anders voelen'", zei de acteur.

Tot nu toe heeft de show een 89% met critici op Rotten Tomatoes, hoewel de 60% met fans een behoorlijk groot verschil is. Desalniettemin stemmen mensen af en zien waar alle ophef over gaat.

Een ding dat opv alt bij deze show is de locatie waarin deze zich afspeelt in vergelijking met de locatie die mensen op het scherm zien. Mensen hebben een aantal bekende herkenningspunten opgemerkt, waardoor geld zich afvraagt waar in de wereld van deze show eigenlijk is gefilmd.

'Stay Close' is gefilmd op verschillende locaties in Engeland

Volgens National World, "Merseyside en het centrum van Manchester behoorden tot de filmlocaties voor de serie, maar Blackpool werd ook gebruikt zoals Coben onthulde 'terwijl het boek zich afspeelt in Atlantic City, New Jersey, ziet Blackpool er echt veel uit zoals Atlantic City.'"

De connectie met Atlantic City is de sleutel, want hier ontvouwen de dingen zich in het boek. De show verplaatste echter dingen over de vijver, waardoor het productieteam op zoek ging naar een nieuwe plek om te filmen.

"Blackpool werd gekozen voor een aantal van de buitenopnamen, schijnbaar vanwege de griezelige gelijkenis met Atlantic City, terwijl de noordelijke wijk van Manchester werd gebruikt voor opnamen in het stadscentrum", schrijft National World.

Het vinden van een plek met zulke opmerkelijke overeenkomsten is echt een bewijs van het productieteam, en dit heeft een belangrijke rol gespeeld bij het vinden en behouden van een publiek voor de show. Het is ook een van die productiedetails waar fans die thuis kijken niet echt rekening mee houden als ze een nieuwe show induiken, maar het speelt duidelijk een rol bij het echt samenkomen van dingen.

Het is nog maar een paar weken geleden, maar Stay Close heeft veel belangstelling van kijkers gewekt. Hopelijk blijven de dingen stijgen voor de show.

Aanbevolen: