Fans reageren op de dochter van Kim Kardashian die gefilmd wordt zonder haar toestemming

Inhoudsopgave:

Fans reageren op de dochter van Kim Kardashian die gefilmd wordt zonder haar toestemming
Fans reageren op de dochter van Kim Kardashian die gefilmd wordt zonder haar toestemming
Anonim

Kim Kardashian voelt zich redelijk op haar gemak op sociale media, en ze plaatst vaak inhoud die behoorlijk gewaagd en uitbuitend is.

Als het echter om haar dochter North gaat, wil ze dat haar onschuld en haar imago beschermd blijven, vooral als het gaat om sociale media.

2 jaar geleden wilde North spelen met een kind genaamd LayLay, een opkomende artiest. De ouders regelden een speelafspraak en er was één TikTok-video die met wederzijds goedvinden werd opgenomen van de kinderen die samen aan het spelen waren.

Er is zojuist een muziekvideo opgedoken waarin North en LayLay op hun speeldatum worden afgebeeld, en deze is helemaal niet goedgekeurd door Kim Kardashian.

Fans hebben veel te zeggen.

LayLay &North's speeldatum

Kim Kardashian's vriend, en de CMO van het KKW-merk, Tracy Romulus, hebben zich uitgesproken namens de Kardashian-familie om te adviseren dat deze video van North werd gefilmd zonder de toestemming van haar moeder.

Het idee dat LayLay het imago van North in een muziekvideo gebruikt om de aandacht op haar eigen merk te vestigen en haar succes te vergroten, past helemaal niet bij Kim Kardashian. Kim beweert zelfs dat North werd uitgebuit voor beeldmateriaal dat nu op deze muziekvideo staat en spreekt zich uit tegen hoe afschuwelijk het is voor haar kind om in haar eigen huis te worden opgenomen.

Ze houdt vol dat deze opname van North niet iets was waar ze toestemming voor had gegeven of iets van wist, en ze is niet blij dat een opname van haar dochter zonder toestemming wordt gebruikt in een professionele muziekvideo.

LayLay's ouders lijken volkomen in de war door deze kwestie en beweren dat dit het uitgangspunt was van de speelafspraak van de kinderen.

Met twee partijen die zo volledig verdeeld zijn over de kwestie, wegen fans nu mee, en het lijkt erop dat ze ook verschillende perspectieven op deze situatie hebben.

Fans wegen in

Fans hebben meningen en die delen ze. De opmerkingen begonnen met; "Haar vader moet haar uitleggen waarom haar werd verteld om het te verwijderen … wat er mis is met mensen die andere mensen proberen te filmen zonder hun toestemming", wat werd gevolgd door; "zus is 13, ze begrijpt wat toestemming betekent," en "Ze hadden moeten uitleggen dat ze beter moesten liggen, want ze is gewond, ze is ook nog een kind."

Verschillen in mening gingen verder met de opmerkingen; "Als ouder kun je toestaan dat mensen je kinderen niet filmen als je niet wilt dat ze dat doen," en "Ze had het aan Kim moeten vragen, de volgende keer."

Anderen schreven; "De wereld is zo raar. Het is niet normaal voor kinderen om pagina's op sociale media te hebben en als de ouders zeggen dat een 8-jarige niet in een TikTok kan zijn, kan ze dat niet. Ach" evenals; "Ze was uitgenodigd om een echte speelafspraak te hebben, niet om van te profiteren."

Aanbevolen: