Grey's Anatomy': fans denken dat de show dit toppersonage heeft verpest

Inhoudsopgave:

Grey's Anatomy': fans denken dat de show dit toppersonage heeft verpest
Grey's Anatomy': fans denken dat de show dit toppersonage heeft verpest
Anonim

Grey's Anatomy is sinds 2005 te zien en is daarmee het langstlopende medische drama op tv. Het is een behoorlijk record en daar hoort ook wat bagage bij. Toen ze onlangs een verlenging van seizoen 19 aankondigden, kwamen fans snel met redenen waarom het de serie alleen maar zou schaden. Een daarvan was het "slechte acteerwerk" van Ellen Pompeo in seizoen 18. Voor de goede orde, we zijn waarschijnlijk de tel kwijtgeraakt van de keren dat haar personage Meredith Gray een bijna-doodervaring had. Maar Mer is niet het enige slachtoffer hier. Volgens fans is een ander belangrijk personage, Teddy Altman gespeeld door Kim Raver, ook "geruïneerd" door de 17-jarige show. Hier is hoe.

Teddy Altman WAS een 'Top-Tier'-personage in 'Grey's Anatomy'-seizoenen 6-8

Teddy verscheen voor het eerst in seizoen 6 van de show. Destijds was zij deze cardiogodin die ooit de egoïstische Cristina Yang (Sandra Oh) op haar plaats zette. Voeg daarbij het feit dat Teddy aanvankelijk werd voorgesteld als de beste vriend van Owen Hunt (Kevin McKidd), Cristina's toenmalige vriend. Maar in plaats van een gespannen liefdesdriehoek, gaf Teddy ons de gave om de trotse Cristina te aarden. "Telkens wanneer ik S6-8 opnieuw bekijk, vind ik haar [Teddy] steeds leuker. Haar relatie met Cristina is zo verdomd goed", schreef een Redditor in een bericht met de titel "Teddy 1.0 (S6-S8) is een toppersonage."

Ze voegden eraan toe: "De show had echt iemand nodig die Cristina op aarde kon brengen. En je kunt zien dat ze echt van Cristina houdt en in Cristina gelooft." De fan merkte echter dat toen Teddy in seizoen 14 terugkeerde na afscheid te hebben genomen in seizoen 8, ze een van de meest gehate personages in de show werd. "Ik begrijp waarom mensen de nieuwe Teddy haten", legden ze uit. "Maar ik doe net alsof ze niet bestaat / niet dezelfde Teddy is, omdat de oude gewoon zo goed was." Teddy 2.0 is inderdaad een heel andere vrouw. Ze heeft veel tragische ervaringen meegemaakt. In de laatste aflevering moesten kijkers zelfs geloven dat haar nu-echtgenoot Owen van de klif was gevallen en stierf …

Als dat echt is wat er is gebeurd, zullen fans Teddy misschien meer haten. De vrouw was de afgelopen seizoenen een emotioneel wrak geweest - een opvallend aparte versie van Teddy 1.0. "Ze is een goede balans tussen pragmatisch zijn en een solide chirurg, maar nog steeds een hete puinhoop op vermakelijke manieren (tumor-echtgenoot), " zei de Redditor over seizoen 6 Teddy. "Ze heeft een goede dynamiek en een goede chemie met de andere aanwezigen in de cast. En Kim Raver heeft dagenlang bereik, wat het gebrek aan schermtijd goedmaakt. Ik denk, pre-return, van alle personages met dat tekort aan een rennen, ze was de beste (naast Addison)." Die vergelijking met Addison Montgomery (Kate Walsh) schreeuwt echt topenergie.

Fans zeggen 'Grey's Anatomy' 'Geruïneerd' Teddy Altman

Teddy 2.0 is gewoon niet het meest sympathieke personage voor veel fans. "Ik ben geen fan van 2.0 Teddy tbh en ik vind het jammer dat ze haar karakter hebben verpest", schreef iemand. "En ik doe hetzelfde lol, ik doe graag alsof ze [zij en Teddy 1.0] niet dezelfde lmao zijn." Dat is een hack voor het bekijken van plezier. Maar om eerlijk te zijn, merkte een andere fan op dat het niet Teddy is die veranderd is. "Ik hou van 'oude' en 'nieuwe' Teddy en ik zie echt niet zoveel verschil in haar karakter van toen en nu. Ik zie een verschil in de kwaliteit van schrijven en verhaallijnen", zei een Reddit-commentator.

"Teddy heeft nu ook veel meer schermtijd dan zij en de 'nieuwe' Teddy overtreft de oude qua inhoud," vervolgden ze. "Ze is nog steeds een geweldige chirurg en verdient meer samenhangende verhaallijnen, maar nogmaals, dat gaat terug naar de kwaliteit van schrijven en plotten nu." Ze zeiden ook dat Raver het geweldig doet om haar te spelen en dat de show alle getalenteerde acteurs nodig heeft die het kan krijgen en behouden." Grote schaduw op Pompeo en haar optreden "verval."

Wat 'Grey's Anatomy'-ster Kim Raver heeft gezegd over haar personage Teddy Altman

In juli 2020 zei Raver zelf dat Teddy "veel aan zichzelf moet werken". Ze heeft het echt verprutst in seizoen 16 toen Owen haar betrapte op een affaire met haar ex-vriend Tom Koracick (Greg Germann) via voicemail - die op dat moment ook door het hele team in de ER werd gehoord. "Teddy moet veel aan zichzelf werken", zei de actrice over haar karakter.

"Dingen implodeerden met de finale en Owen kwam erachter", voegde ze eraan toe. "Het zal interessant zijn om de nasleep van [dat] te zien, maar ik denk dat Teddy veel trauma had. Nu gaan we onderzoeken wat dat [is]." De show deed dat zeker in seizoen 17. Uiteindelijk, na een lang proces van het oplossen van haar trauma, vergaf Owen haar. Ze trouwden in seizoen 18, aflevering 1. In aflevering 8 zag het er echter niet goed uit voor het paar. De volgende aflevering wordt uitgezonden op 24 februari 2022. Laten we hopen dat het deze keer allemaal lukt voor Teddy.

Aanbevolen: