Een blik op de vermeende co-star vete op de set 'The Good Wife

Inhoudsopgave:

Een blik op de vermeende co-star vete op de set 'The Good Wife
Een blik op de vermeende co-star vete op de set 'The Good Wife
Anonim

Vetes van beroemdheden zorgen altijd voor krantenkoppen, omdat mensen gefascineerd zijn door beroemde mensen die een hekel aan elkaar hebben. Chrissy Teigen heeft opmerkelijke vetes gehad, Chris Brown en Kanye hebben ruzie gehad en zelfs Matt Damon heeft wat vetes gehad. Het is een dwaasheid, maar mensen houden van goed rundvlees.

Op tv zijn er door de jaren heen tal van co-star vetes geweest, waarvan vele afkomstig zijn van hitshows. The Good Wife was op zijn hoogtepunt een hitserie en er wordt beweerd dat Julianna Margulies en Archie Panjabi niet met elkaar overweg konden, en zelfs een punt bereikten waarop ze afzonderlijk van elkaar filmden.

Laten we eens kijken naar deze vermeende vete.

'The Good Wife' was een groot succes

The Good Wife debuteerde in september 2009 en met geweldige artiesten als Julianna Margulies, Archie Panjabi en Christine Baranski aan boord, kon de show in een flits naam maken. Al snel had CBS nog een hit in handen en de show had een fantastische run op een klein scherm.

Gedurende 7 seizoenen en meer dan 150 afleveringen vermaakte The Good Wife elke week miljoenen fans. Mensen konden gewoon geen genoeg krijgen van de personages en hun verhalen, en de sterren van de show brachten alles op briljante wijze samen in elke aflevering. Hun chemie op het scherm was onverslaanbaar.

De succesvolle show was een sensatie op het hoogtepunt van zijn populariteit, en mensen wilden meer. Dus de mensen achter de schermen begonnen in 2017 met The Good Fight, een spin-off-serie. Het blijkt dat mensen dol zijn op het project, en The Good Fight zal te zijner tijd terugkomen voor een zesde seizoen.

De cast en crew konden genieten van alles wat bij het succes van de show hoorde, maar achter de schermen was er een vermeend probleem tussen twee van de grootste sterren van de show.

Julianna Margulies en Archie Panjabi hadden naar verluidt problemen

Er gaan al een tijdje geruchten dat er grote problemen waren tussen Juliana Margulies en Archie Panjabi. Aanvankelijk werkte dit duo vaak samen, maar na verloop van tijd was er een merkbare verschuiving weg van deze dynamiek, waardoor sommigen zich afvroegen wat hen scheidde.

Naar verluidt was het Panjabi die een Emmy mee naar huis nam die het probleem aanwakkerde.

Volgens Nine: "Maar ondanks de wapenstilstand merkten fans dat Margulies en Panjabi na de 14e aflevering van seizoen 4 nooit samen op het scherm verschenen."

De site merkte ook op dat, "Gedurende seizoen 5 en 6, de vreemde dynamiek zonder scènes-samen voortduurde totdat werd aangekondigd dat Panjabi's personage Kalinda aan het einde van seizoen 6 zou vertrekken."

Om het nog erger te maken, werd hun laatste scène samen alleen mogelijk gemaakt door het duo dat een groen scherm gebruikte en niet bij elkaar was. Margulies zei dat Panjabi's schema haar niet toestond om in de buurt te zijn om te filmen, maar Panjabi ging naar sociale media om haar fans te laten weten dat dit niet het geval was.

Dit was een aantal jaren geleden en fans willen weten waar het paar vandaag staat.

Zowel Julianna Margulies als Archie Panjabi hebben de vraag opzij gezet

Dus, zijn er dingen veranderd tussen de twee artiesten? Welnu, door de jaren heen zijn beide partijen relatief stil gebleven over de hele zaak.

Toen hem werd gevraagd naar haar Emmy-overwinning die een vete begon in 2020, zei Panjabi: "Ik heb gezegd wat ik ga zeggen. Laten we het zo zeggen. We leven in een wereld waar iedereen het wil weten alles. Ik begrijp volledig waarom iedereen ernaar vraagt. Iedereen die ik ontmoet, vraagt me ernaar, op de een of andere manier. Ik heb gewoon het gevoel dat ik werk doe vanwege dat karakter. Voor Kalinda kwam ik altijd binnen voor een paar lijnen en het was moeilijk om rollen te krijgen. Als mensen altijd willen weten wat er is gebeurd, oké, het is een kleine prijs om te betalen voor alle prachtige dingen die de show me heeft gegeven. Het klinkt diplomatiek, maar zo voel ik me."

Zoals Panjabi zelf zei, was dit een diplomatieke reactie. Eerlijk gezegd deed het weinig om het idee te verdrijven dat er problemen waren tussen haar en haar co-ster.

Margulies had nog minder te zeggen over het hele ding. Op dit moment kunnen we ons niet voorstellen dat een van hen naar voren zou komen om de bonen te morsen over iets dat al dan niet achter de schermen heeft plaatsgevonden. De show is voorbij en ze zijn allebei verder gegaan. Toch zullen nieuwsgierige partijen altijd vragen hebben die ze beantwoord willen zien.

The Good Wife was een populaire show, en of er nu een vete tussen de twee was of niet, hun bijdragen aan elke aflevering hielpen de show zo succesvol te worden als hij was.

Aanbevolen: