Jessica Alba had het moeilijk met deze acteur op 'Dark Angel

Inhoudsopgave:

Jessica Alba had het moeilijk met deze acteur op 'Dark Angel
Jessica Alba had het moeilijk met deze acteur op 'Dark Angel
Anonim

Jensen Ackles is al jaren een succesvolle tv-ster, en hoewel hij een kans om Hawkeye te spelen in de MCU afwees, bleef hij op tv en verdiende hij miljoenen in het proces. Bovennatuurlijk was de hit die het mogelijk maakte, en de show profiteerde van de bromance tussen Ackles en zijn co-ster, Jared Padalecki.

Voordat hij een begrip was, verscheen de acteur wel op Dark Angel terwijl dat nog in de lucht was. Het bleek dat het niet altijd zo soepel verliep tijdens het werken op de set, namelijk tussen Ackles en de hoofdrolspeler van de show, Jessica Alba.

De acteur vertelde over hun dynamiek van hun werkrelatie, en we hebben hier alle details.

Jessica Alba speelde in 'Dark Angel'

James Cameron's Dark Angel debuteerde in oktober 2000, met Jessica Alba als hoofdrolspeler. De actrice versloeg talloze hoopvolle kandidaten voor de hoofdrol en ze had geen betere keuze kunnen zijn voor de serie. Al snel maakte Dark Angel een vliegende start aan het begin van het nieuwe millennium, en zijn debuut werd door miljoenen mensen bekeken.

Gedurende twee seizoenen en iets meer dan 40 afleveringen was Dark Angel een show die erin slaagde een behoorlijke fandom te veroveren. Nee, het duurde niet al te erg lang, maar sinds zijn tijd op het kleine scherm ten einde liep, heeft het een solide aanhang behouden. Hierdoor heeft het een unieke plaats in de televisiegeschiedenis.

Tijdens het tweede seizoen van Dark Angel werd Jensen Ackles een vaste waarde in de serie, die als gegoten zat bij de rest van de gevestigde karakters van de show.

Jensen Ackles was te zien in de show

Ondanks dat ze destijds relatief onbekend waren, belandde de jongere Jensen Ackles een stevige hoeveelheid tijd op het scherm tijdens het tweede seizoen van Dark Angel. Dit was een grote doorbraak voor de acteur, en hij zorgde er al die jaren geleden voor dat hij er het beste van maakte.

Gedurende 18 afleveringen was Alec McDowell een personage dat fans leerden kennen, en Ackles was fantastisch in de rol. Hij had niet de kans om lang te blijven, maar fans hebben nog steeds waardering voor wat hij naar de show heeft gebracht.

Natuurlijk zou Jensen Ackles uiteindelijk verder gaan en een schat aan succes op televisie vinden. Supernatural blijft een van de meest populaire shows ooit, en we zouden graag denken dat Dark Angel een noodzakelijke opstap was om dat te laten gebeuren.

Het is al een hele tijd geleden dat Ackles op Dark Angel was, en hij maakte onlangs enkele opmerkingen die het internet in vuur en vlam zetten.

Ackles en Alba hadden een soort relatie tussen broer en zus

Toen hij met Michael Rosenbaum sprak, opende Jensen Ackles over zijn tijd op de set met Jessica Alba.

Volgens Ackles: "Ik was de nieuweling in de buurt en ik werd opgepikt door de leiding. Zoals het ergste soort gekibbel dat een broer en zus kunnen doen. Ze had het uit voor mij. Het was niet dat ze me niet mocht. Ze zei gewoon: 'Oh, hier is de mooie jongen die het netwerk binnenbracht voor wat meer window dressing, want dat is wat we allemaal nodig hebben.'"

Het duo zou spoedig een ander soort werkrelatie ontwikkelen.

"'Oké, nu kan ik gewoon een d--- voor hem zijn en hij zal een d---- voor mij zijn en dat is hoe we zullen rollen, '" zei hij.

Ackles zou echter ook de worstelingen erkennen waarmee Alba te maken kreeg, en dat het niet altijd slecht ging tussen hen.

"Ik hou van Jess, waarvan ik weet dat het in tegenspraak is met wat ik net zei. Ze stond onder een enorme hoeveelheid druk op die show. Ze was jong, ze had een relatie met een van de jongens [co- ster Michael Weatherly], en dat was rotsachtig en veroorzaakte wat onnodige stress, geloof ik, op de set."

Dit is een opmerking waar mensen zich op moeten concentreren. Ja, het was soms niet geweldig tussen hen, maar Ackles begrijpt dat Alba veel aan de hand had. Zelfs met wat er op haar bord lag, nam ze nog steeds de tijd voor de acteur toen hij in nood was.

"Mijn grootvader stierf terwijl ik aan het fotograferen was en ze liep letterlijk mijn trailer in en hield me een half uur vast", zei hij. "Dus het was zo'n soort relatie. En nogmaals, als ze [nu] binnen zou lopen, zouden we allemaal knuffels zijn. Maar ze maakte het me niet gemakkelijk op de set," zei hij.

Jessica Alba en Jensen Ackles konden niet altijd met elkaar overweg, maar ze vonden genoeg gemeenschappelijke basis om een band te vormen en van Dark Angel een gedenkwaardige show voor de fans te maken.

Aanbevolen: