Deze acteur had een traumatiserende ervaring met Jennifer Aniston

Inhoudsopgave:

Deze acteur had een traumatiserende ervaring met Jennifer Aniston
Deze acteur had een traumatiserende ervaring met Jennifer Aniston
Anonim

Van jongs af aan was het duidelijk dat Jennifer Aniston een grote ster zou worden. Haar vader, John Aniston, zag die grootsheid ook in haar van jongs af aan: "Jennifer is een natuurtalent. Er zijn bepaalde dingen die je kunt leren in deze business, en er zijn bepaalde dingen die je niet kunt leren. Het komische instinct dat ze heeft is feilloos. Dat is haar grootste troef. " Ze zou gedijen dankzij 'Friends' en al snel voegde ze dankzij film ook iets toe aan haar cv. Ze is een icoon in Hollywood, met een enorme fanbase, samen met het respect van tal van andere acteurs en actrices in de business Maar eerlijk gezegd zijn er een paar sceptici als het gaat om de carrière van Aniston.

Wijlen Joan Rivers was een van die mensen, ze noemde Jens werk repetitief en ronduit saai. Piers Morgan is een andere celeb die Aniston in het verleden op de korrel heeft genomen, vooral vanwege een opmerking die ze maakte na een onthullende fotoshoot. Laten we zeggen dat Morgan geen sympathie voelde voor de Hollywood A-lister.

Dit brengt ons bij onze volgende persoon, Jay Mohr. De twee werkten naast elkaar in 'Picture Perfect', een film die zich afspeelde in 1997, tijdens de bloei van Anistons carrière. Ondanks dat de film het prima deed, was er een serieuze spanning achter de schermen. Zozeer zelfs dat Mohr de set van de film in tranen zou verlaten. Het is een andere kant van Aniston waar we eigenlijk niet zo veel over horen.

Ongelukkige Jen

Mohr en Aniston terugblik
Mohr en Aniston terugblik

Stel je het scenario voor van het starten van een nieuwe baan en vanaf de eerste dag veracht de belangrijkste persoon in de kamer je… Dat was de ervaring die Jay Mohr samen met Jennifer Aniston samenvatte in de film 'Picture Perfect'. Samen met Elle besprak Mohr de wrede ervaring: "Op de set van een film staan waarin de hoofdrolspeelster niet tevreden was met mijn aanwezigheid en het vanaf de eerste dag duidelijk maakte. Ik had niet veel films gemaakt, en hoewel ze sommige behoorlijk beroemde jongens, ik kroop op de een of andere manier in de hoofdrol. De actrice zei: "Geen sprake van! Je maakt een grapje!" Luid. Tussen de opnames door. Naar andere acteurs op de set. Ik zou letterlijk naar het huis van mijn moeder gaan en huilen."

Toen hem werd gevraagd waarom de afkeer zo groot was, gaf Mohr de schuld aan zijn eerdere rollen en de manier waarop hij gewoonlijk in films werd gecast: "Ik weet zeker dat ik me een groot deel van mijn leven als een klootzak heb gedragen, toen omdat ik een groot deel van mijn leven klootzakken heb gespeeld, kreeg ik de indruk dat ik een klootzak ben. Maar zoals Dr. Phil zou zeggen: "Vertrouwen is verdiend." Hoe langer ik blijf, mensen beseffen dat het niet zo is. Tenminste, ik hoop dat ze dat doen."

Het klinkt alsof het Mohr wat tijd kostte om Aniston aan zijn zijde te krijgen. Uiteindelijk konden de twee, ondanks de traumatiserende ervaring, naast elkaar werken.

Aanbevolen: