Inside Courteney en David Arquette's 'Cathartic'-reünie op 'Scream 5

Inhoudsopgave:

Inside Courteney en David Arquette's 'Cathartic'-reünie op 'Scream 5
Inside Courteney en David Arquette's 'Cathartic'-reünie op 'Scream 5
Anonim

Een van de meest spraakmakende dingen over de nieuwe Scream of Scream 5 is de reünie van ex-paar David Arquette en Courteney Cox. De laatste keer dat ze samenwerkten in Scream 4 waren ze nog getrouwd. Hoewel hun huwelijk geen 'dramatisch einde' had, dachten sommige fans dat het raar zou zijn na alles wat er is gezegd over het gedrag van de Never Been Kissed-acteur tijdens het huwelijk.

Na hun breuk waren er berichten dat Arquette "te veel een horndog" was, wat leidde tot een ongemakkelijk incident met de Friends-ster en hun tienerdochter Coco in Disney World… Hebben ze die problemen eindelijk opzij gezet? Dit is wat Arquette heeft gezegd over het opnieuw samenwerken met Cox.

Waar hebben Courteney Cox en David Arquette elkaar ontmoet?

De twee ontmoetten elkaar voor het eerst in 1996 terwijl ze de eerste Scream-film aan het opnemen waren. In die tijd was Cox al een grote sitcom-ster terwijl Arquette alleen bekend stond om zijn ondergeschikte rol in de flopfilm, Buffy the Vampire Slayer. Dat weerhield de acteur er echter niet van om arrogant te zijn tegenover zijn toekomstige vrouw. Gelukkig voor hem vond ze het charmant. "We ontmoetten elkaar op een pre-party voordat we Scream begonnen te filmen", zei de acteur over hun meet-cute. "Ik was een beetje eigenwijs en Courteney zei: 'Ah, ik heb van je gehoord', en we bleven maar een tijdje flirten. Ze is gewoon zo prachtig en ze maakt zoveel grappen."

Twee jaar later vroeg Arquette Cox ten huwelijk. In 1999 stapten ze in het huwelijksbootje tijdens een grootse ceremonie in San Francisco, Californië. Ze hadden 250 gasten, waaronder de cast van Friends en Nicholas Cage, die getrouwd was met Arquette's zus Patricia. In 2004 verwelkomden ze hun enige kind, Coco. Jarenlang leken de twee het perfecte koppel. Het publiek wist niet dat de twee achter gesloten deuren met verschillende problemen te maken hadden gehad.

Waarom zijn Courteney Cox en David Arquette gescheiden?

In 2010 kondigde het paar aan dat ze uit elkaar gingen. Arquette vertelde al snel de reden aan Howard Stern. Later gaf de acteur toe dat hij te veel informatie had gedeeld en onthulde hij dat hij Cox "smeekte" om hem terug te nemen en dat ze het gevoel had dat ze hem "moederde" in het huwelijk. Hij zei dat Cox tegen hem zei: "Ik wil je moeder niet meer zijn." Hij legde uit dat ze het gewoon zat was om met hem om te gaan. "Ze probeert de problemen van iedereen op zich te nemen", verduidelijkte hij. "Ze is de moeder voor iedereen. Daarom wil ze niet meer de moeder voor mij zijn."

Het jaar daarop hadden ze een gezamenlijk interview met Stern, waar Cox de seksuele problemen van Arquette besprak. "Als ik troost nodig had van David, kon hij geen seconde letterlijk zijn arm om me heen slaan zonder helemaal een b---- te krijgen," zei ze. Ze deelde ook het verhaal van toen Arquette geslachtsgemeenschap wilde hebben terwijl ze in Disney World waren, maar ze was niet in de stemming. De acteur vatte het op alsof ze zich niet meer tot hem aangetrokken voelde, terwijl de actrice zei dat ze gewoon 'net wakker was'.

Ze noemden vervolgens hun verschillende levensstijlen als de belangrijkste reden voor hun splitsing. "Er zijn veel dingen die David graag doet, precies de tegenovergestelde dingen die ik doe", voegde Cox eraan toe. "Ik wil hem niet remmen in zijn leven. Hij is echt een heel gezellige man, hij is heel extravert. Ik ben veel meer introvert."

Inside Courteney Cox en David Arquette's reünie op 'Scream 5'

In een interview met Us Weekly zei Arquette dat samenwerken met Cox na hun scheiding een "comfortabele" maar ook "verlossende ervaring" was. Maar hij verduidelijkte dat het helemaal niet hard acteren was tegenover zijn ex-vrouw. "Het is geweldig als je mensen heel goed kent en tegenover hen kunt optreden", zei hij."Er zijn gewoon kleine dingen over hen in het algemeen als mensen, dus het maakt het echt comfortabel. En, weet je, ze zeggen, 80 procent van de communicatie is non-verbaal. Dus hoe meer je iemand kent, natuurlijk, je gaat voordelen hebben."

Begin januari 2022 onthulde Cox dat Arquette "erg emotioneel werd terwijl hij aan het filmen was" hun eerste scène samen op Scream. De acteur zei toen dat het een "verlossende ervaring" was, het delen van een langlopende film, evenals een 17-jarige dochter met Cox. "Het is 25 jaar van ons leven geweest", zei hij over hun reis samen. "We zijn samen opgegroeid. We hebben samen een kind." Hun dochter is echter geen grote fan van de slasherfilm. "We hebben geprobeerd samen een van de originele Scream [films] te kijken", zei de acteur. "Ze dacht: 'Ik kan het gewoon niet.' [Maar] ze is enthousiast over deze."

Aanbevolen: