Courteney Cox volgt Selena Gomez op Twitter: zal ze verschijnen in 'Scream 5'?

Inhoudsopgave:

Courteney Cox volgt Selena Gomez op Twitter: zal ze verschijnen in 'Scream 5'?
Courteney Cox volgt Selena Gomez op Twitter: zal ze verschijnen in 'Scream 5'?
Anonim

Scream is een franchise die synoniem staat voor zowel terreur als hilariteit. Elke keer dat er een Scream-film uitkomt, komen we erheen in de hoop dat het net zo huiveringwekkend is als de eerste aflevering. En uiteindelijk volgt er een parodie op dezelfde film die een hartverscheurende lach oproept.

Dat gezegd hebbende, konden Scream-fans niet anders dan de connectie maken met Selena Gomez toen Courteney Cox de jongere ster volgde op Instagram. Cox, die geen onbekende is in de Scream-franchise, is vermoedelijk zeker in voor de ontmoeting met de "Rare" -zanger.

Instagram-volgers

"Ik kan niet wachten om je te ontmoeten", reageerde de Scream-actrice op de laatste Instagram-post van de zangeres. Samen met Cox volgden ook David Arquette, Melissa Barrera en Jenna Ortega de jonge ster. Regisseurs Tyler Gillett en Matt Bettinelli-Olpin volgden Gomez ook op Instagram, waardoor de geruchten werden aangewakkerd dat de jonge zangeres zich bij de cast zal voegen voor de nieuwste aflevering van de Scream-filmografie.

Rol represailles

Cox, die Gale Weathers speelde in het filmdebuut van 1996, zal de rol van haar personage opnieuw opnemen, net als David Arquette. Neve Campbell is ook in gesprek om haar rol uit de Scream-franchise te hernemen, hoewel er tot nu toe geen bevestiging is dat de actrice zich inderdaad bij de cast voegt.

Vanwege de release in 2021 hoopt David Arquette dat de nieuwste Scream 5-aflevering een 'helende' ervaring zal zijn na de dood van regisseur Wes Craven. Craven stierf in 2015 als gevolg van een hersentumor, maar Arquette vond dat Gillett en Bettinelli-Olpin "…hun hart op de juiste plaats hadden, ze willen iets doen waar hij trots op zou zijn…"

Scream debuteerde in 1996 en heeft tot nu toe drie represailles gezien en fans houden nog steeds van het idee van een griezelig stalkertype dat op de een of andere manier individuen te slim af is die toevallig midden in de nacht alleen zijn.

Zoals bij elke langdurige filmfranchise, zijn er altijd bloopers, meerdere eindes, betwiste feiten en nog veel meer waar fans zich in kunnen verdiepen, en Scream is niet anders. Wes Craven, bijvoorbeeld, filmde drie verschillende eindes voor Scream 3 en hield de acteurs altijd in het ongewisse om lekken naar de media over de films vooraf te voorkomen.

Het zal interessant zijn om te zien hoe Gillet en Bettinelli-Opin de overleden regisseur vasthouden terwijl ze Scream 5 tot leven brengen in zijn kielzog. Hopelijk zullen de terugkerende acteurs, die onder de overleden regisseur werkten, de nieuwe regisseurs helpen om de film trouw te houden aan de erfenis van Wes Craven.

Houd je ogen open voor de nieuwste killer-thriller, Scream 5, die ergens in 2021 uitkomt.

Aanbevolen: