Inside Jennifer Aniston en Courteney Cox's leuke vriendschap

Inhoudsopgave:

Inside Jennifer Aniston en Courteney Cox's leuke vriendschap
Inside Jennifer Aniston en Courteney Cox's leuke vriendschap
Anonim

In 2003 won Jennifer Aniston de Golden Globe voor Beste Actrice in een Televisieserie - Komedie of Musical voor het spelen van Rachel Green in Friends. Helemaal aan het begin van haar gedenkwaardige dankwoord bedankte ze haar vijf co-sterren, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer. "Ik hou van jullie, jullie zijn begonnen als mijn collega's en jullie zijn mijn vrienden en jullie zijn mijn familie," zei Jennifer emotioneel op het podium.

In de loop der jaren zijn de zes sterren erin geslaagd om dicht bij elkaar te blijven, Jennifer en Courteney het dichtst bij allemaal. Hun vriendschap moet constant worden gevierd, vooral nadat Jennifer Aniston haar aanwezigheid op Instagram markeerde en fans een kijkje in hun leven gaf.

10 Vrienden die samen poolen

Iedereen die zich Monica Geller van Courteney Cox herinnert, zal vanaf het begin zeggen hoe competitief het personage was. Op Friends versloeg ze in haar eentje Chandler en Joey met tafelvoetbal, en in het echte leven prikte ze de draak met de biljartvaardigheden van Jennifer Aniston.

Door hun schattige video van de game op Instagram te delen, schreef Jennifer: "Vrienden zouden vrienden niet moeten laten poolen (vooral als ze slecht zijn?)." Hoewel ze een kans maakte, was het vrij duidelijk dat ze de wedstrijd had verloren van haar BFF, Courteney Cox.

9 Gemaskerde knuffels

Dankzij de Instagram van Courteney Cox waren fans verheugd om haar en Jennifer Aniston een paar bijpassende maskers te zien dragen terwijl ze knuffelden met Courteney's Cavalier King Charles Spaniels, Harley en Hopper.

Via de korte video adviseerde Courteney mensen vooral om gezichtsmaskers te dragen om zichzelf te beschermen en de verspreiding van de pandemie te beperken. Harley en Hopper communiceerden via schattige ondertitels in de video.

De honden werden gezien terwijl ze met hun gezichtsmaskers speelden, terwijl een van hen de andere adviseerde: "Doe het gewoon op", gevolgd door "Nee", als antwoord van de tweede. De eerste voegde er voortdurend aan toe, "Ik zal het de moeite waard maken. Kom op."

8 Jennifer Aniston Cosplay

Courteney Cox weet zeker wat ze moet schrijven in een verjaardagsbericht voor haar vriend, Jennifer Aniston. Ik denk dat ze de tijd goedmaakt dat haar fictieve Friends-echtgenoot, Chandler Bing (Matthew Perry) haar beste vriend aan het huilen maakte op haar 30e verjaardag! Hij hoefde alleen maar de kaart te kopen!

"Hoe hard je ook je best doet… er is maar één Jennifer Aniston", schreef Courteney in een poging zich te verkleden als Jennifer. Op de foto zijn de twee vrienden samen te zien poseren voor de camera in een bijpassende pilotenbril en zwarte outfits.

"Gefeliciteerd mijn beste vriend @jenniferaniston! Ik hou van je! ♥️♥️♥️, " besloot Courteney Cox liefjes.

7That Friends Reference

Het is altijd een plezier om de cast van Friends zo nu en dan naar de sitcom te zien verwijzen. "Welkom in de echte wereld. Het is klote. Je gaat het geweldig vinden!" is zo'n iconisch citaat dat Monica Geller gebruikte toen Rachel Green al haar creditcards verscheurde om de echte wereld binnen te stappen en van haar eigen geld te leven in de pilot van de show.

Vijfentwintig jaar later, toen Jennifer Aniston daadwerkelijk lid werd van Instagram, verwelkomde dezelfde vriend haar in Friends-mode door te schrijven: "Hallo Jen! Welkom in de wereld van sociale media … het is klote. Je gaat het geweldig vinden! ♥️ ️♥️"

6 Jennifer Aniston wordt 50

Bij het zien van deze foto weergalmen de teksten, "I'll be there for you" in de hoofden van fans. Op 11 februari 2019 werd Jennifer Aniston 50 en haar lieve vriendin Courteney Cox deelde hun schattige foto.

Wat het verjaardagsbericht speciaal maakt, is het feit dat Courteney haar vriendin Jennifer wenste toen deze nog niet op Instagram was.

"De wereld werd zeker mooier op de dag dat dit meisje werd geboren. Gefeliciteerd met je verjaardag, lieverd! Ik hou van je! ️," schreef de liefhebbende vriendin Courteney Cox.

5 De vierde juli

Het lijkt erop dat Courteney Cox en Jennifer Aniston elke grote vakantie samen doorbrengen, en 4 juli is daarop geen uitzondering! Courteney's oude vrienden, zoals Laura Dern, Suzanne Somers en Jennifer Meyer, kunnen worden gezien terwijl ze de festiviteiten met haar vieren, maar het is Jennifer Aniston die de aandacht trekt van een echte Friends-fan.

"Gelukkige 4e iedereen! Ik heb het geluk om het met zoveel meisjes door te brengen waar ik van hou ♥️," schreef Courteney Cox bij de mooie foto.

4 The One With Matt LeBlanc

Rachel (en Monica) hebben besloten om weer bij Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) in te trekken! Of het zou heel goed het tegenovergestelde kunnen zijn.

Courteney Cox deelde een schattige selfie met Matt LeBlanc en Jennifer Aniston, met als onderschrift: "A rare night and I love it." Hoewel het zeldzaam is om Matt LeBlanc in de buurt te hebben, is het zeker niet zeldzaam dat de blonde en brunette beste vrienden in elkaars gezelschap zijn.

De cast van Friends kan komen en gaan, maar daarbuiten zijn Jennifer en Courteney voor altijd samen!

3 Friendsgiving 2019

Jennifer Aniston viert Friendsgiving met Courteney Cox
Jennifer Aniston viert Friendsgiving met Courteney Cox

Jennifer Aniston's Friendsgiving, die ze een dag voor Thanksgiving organiseert, zou niet compleet zijn als Courteney Cox niet aanwezig was. Vorig jaar organiseerde ze een Friendsgiving-diner voor haar vrienden, maar nog belangrijker voor Jimmy Kimmel, nadat hij moedig had voorgesteld dat ze iets anders zou koken dan haar gasten kalkoen te voeren op de dag voor de eigenlijke Thanksgiving.

Dus om Jimmy te behoeden voor het twee dagen achter elkaar eten van kalkoen, maakte Jennifer enchilada's voor hem en plaatste ze een foto waarop ze die in de oven stopte. Haar vriendin, Courteney Cox, genoot van het feest en merkte later op hoeveel ze van die enchilada's hield op Jennifer's post.

2 Hoe meer hoe beter

In een voor de hand liggende knipoog naar Friends, "Hoi van de meiden aan de overkant van de hal ??", schrijft Jennifer Aniston naast een foto van voormalige co-sterren die gezellig met elkaar omgaan. Wanneer Jennifer het derde meisje, Lisa Kudrow op de foto, toevoegt, komt ze met een Friends-referentie, zo slim als deze!

Op de tweede foto klikt Jennifer op haar hoofd met Courteney terwijl Lisa in de camera kijkt. Het is geen geheim dat Jennifer Aniston en Courteney Cox van elkaar houden, dit maakte het gewoon heel duidelijk!

1 Het Laatste Avondmaal

Fans zijn Courteney Cox eeuwig dankbaar voor deze foto van niet alleen de BFF's, maar de hele groep van zes! Er werd op de cast met tranende ogen geklikt voordat de laatste aflevering op 23 januari 2004 werd opgenomen. Jennifer Aniston houdt Matthew Perry en Matt LeBlanc vast terwijl Courteney naast Lisa Kudrow op de foto zit.

Friends eindigde in mei 2004 en liet een spoor van vragen en gedachten achter. Destijds vroegen fans zich af wat het moet zijn geweest als een van de beste casts in de tv-geschiedenis zich had aangemeld.

De cast, zoals ze vertelden dat Oprah bang was voor de personages die ze tien jaar lang hadden gekoesterd en geportretteerd, waren plotseling opgehouden te bestaan. “Ik denk niet dat we tussen de scènes door ooit meer tijd hebben besteed aan haar en make-up. Ook het feit dat we al onze make-up eraf bleven huilen, keer op keer , onthulde Jennifer Aniston aan Oprah.

Aanbevolen: