De gecompliceerde relatie van David Hyde Pierce en Kelsey Grammer

Inhoudsopgave:

De gecompliceerde relatie van David Hyde Pierce en Kelsey Grammer
De gecompliceerde relatie van David Hyde Pierce en Kelsey Grammer
Anonim

Nadat de show Cheers in 1993 eindigde na 11 seizoenen van televisiedominantie, leek het veilig om aan te nemen dat het lang zou duren voordat de cast van de show hetzelfde succes zou vinden. Het bleek echter dat Kelsey Grammer bijna onmiddellijk nog meer succes zou genieten toen zijn Cheers-spin-off Frasier later in 1993 op televisie debuteerde. Een enorm succes, de show zou ook 11 seizoenen in de lucht blijven en veel mensen overwegen Frasier wordt een van de beste sitcoms in de televisiegeschiedenis.

Tijdens alle 11 seizoenen van Frasier speelden seriesterren Kelsey Grammer en David Hyde Pierce hechte broers. Hoewel het altijd grappig was om de personages van Grammer en Pierce op het scherm te zien discussiëren, gingen de meeste Frasier-fans ervan uit dat de acteurs in het echte leven met elkaar overweg konden. Al die jaren later denken sommige mensen echter dat Pierce gestopt is met acteren en vragen zich af of hij en Grammer achter de schermen überhaupt met elkaar konden opschieten.

Redenen om te geloven dat David Hyde Pierce en Kelsey Grammer niet met elkaar overweg konden

In deze tijd kan het vaak lijken alsof de wereld meer verdeeld is langs politieke lijnen dan ooit tevoren. Hoewel dat zeker niet het geval is, kunnen de dingen tegenwoordig zeker erg gespannen zijn. Er zijn tenslotte veel mensen aan beide kanten van het gangpad die het gevoel hebben dat de andere kant hun manier van leven wil vernietigen.

Gezien hoe hartstochtelijk veel mensen een hekel hebben aan mensen die aan de andere kant van het politieke gangpad staan, zijn sommigen gaan geloven dat Kelsey Grammer en David Hyde Pierce een hekel aan elkaar hebben. Grammer heeft tenslotte vocaal gesproken over het ondersteunen van de politieke carrière van Donald Trump en het is duidelijk dat Pierce tegen de voormalige president is. Toen Pierce tijdens een optreden in 2017 op The View sprak over Trumps behandeling van de transgendergemeenschap, maakte hij de voormalige president zelfs duivels.

“Ik heb het gevoel dat het idee misschien is dat als het land voldoende, eh, harteloos en egoïstisch wordt, Mexico en de rest van de wereld in de rij zullen staan om de muur te betalen om alle Amerikanen binnen te houden.” Aangezien Pierce duidelijk veel minachting had voor Trump tijdens die verschijning op The View, gaan sommige mensen ervan uit dat hij niet kan opschieten met een uitgesproken aanhanger van de voormalige president.

Naast hun politieke meningsverschillen, denken sommige mensen dat David Hyde Pierce een hekel had aan het feit dat de verslavingsproblemen van Kelsey Grammer de productie van Frasier bemoeilijkten. Per slot van rekening moest een aflevering van Frasier minstens één keer worden herwerkt op het laatste moment toen Grammer zich inschreef in de afkickkliniek. Als gevolg van Grammer's afwezigheid werd de aflevering 'Head Games' herschreven om het personage van Pierce het hosten van Frasier's radioshow te laten overnemen. Aangezien Pierce op het laatste moment de dialoog van een hele aflevering moest leren, gingen sommige waarnemers ervan uit dat hij daardoor boos zou zijn geweest.

Waarom het zeker lijkt dat David Hyde Pierce en Kelsey Grammer uiteindelijk om elkaar geven

Als we terugkijken op de geschiedenis van de relatie tussen Kelsey Grammer en David Hyde Pierce, is er één bewijs dat aangeeft hoeveel de twee acteurs om elkaar geven. In 2004 realiseerden Grammer's Frasier-medesterren zich dat zijn verslavingsproblemen uit de hand waren gelopen. In plaats van simpelweg te klagen bij producenten of de pers, organiseerden Grammers co-sterren stilletjes een interventie voor de acteur die pas jaren later aan het publiek zou worden onthuld. Aangezien mensen geen interventies doen voor mensen waar ze niet om geven, zegt dat feit veel. Wat Grammer betreft, hij nam de tussenkomst van Pierce en zijn andere co-sterren ter harte en liet zich opnemen in een afkickkliniek. Met dat in gedachten moest Pierce blij zijn dat een eerder genoemde Frasier-aflevering laat in het spel werd herwerkt, aangezien hij een van de mensen was die Grammer ertoe aanzette om hulp te krijgen.

Toen Kelsey Grammer werd gehuldigd tijdens de 41e Young Artist Academy Awards in 2021, verscheen David Hyde Pierce op afstand om zijn oude tegenspeler de Icon Award uit te reiken. Nadat hij grappen had gemaakt op kosten van zijn oude tegenspeler, noemde Pierce Grammer zijn 'vriend' en prees Kelsey omdat hij zichzelf met respect voor zijn vak en empathie droeg.

Halverwege zijn bovengenoemde toespraak zei David Hyde Pierce dat Kelsey Grammer twee van de grootste gaven heeft die elke artiest kan bezitten. Een, respect. Respect voor het werk, respect voor het karakter en respect voor zijn collega's. En twee, empathie. Je kunt Kels' empathie zien in de menselijkheid die hij brengt in de personages die hij speelt. Natuurlijk is hij een geweldige komiek en peilde hij de gekke diepten die een personage als Frasier zo uniek en excentriek maken. Maar hij herkent ook wat we gemeen hebben. De behoeften, de hoop, de angsten die we allemaal delen. Onze gemeenschappelijke menselijkheid en hij brengt die menselijkheid naar elke rol die hij speelt. Dat stelt ons in staat, zelfs als we lachen, onszelf te herkennen en ik denk dat dat de reden is waarom publiek en collega's zo hartelijk reageren op het werk van Kelsey.”

Ervan uitgaande dat de opmerkingen van David Hyde Pierce over Kelsey Grammer in die toespraak oprecht waren, maakte hij heel duidelijk dat hij echte genegenheid heeft voor zijn oude tegenspeler. Van zijn kant, toen Grammer met Pierce op het podium van de Tony Awards in 2010 verscheen, raakte hij even in de war toen hij onthulde dat David een humanitaire prijs had gekregen. Aan het eind van de dag lijkt het duidelijk dat Grammer en Pierce soms niet de gemakkelijkste relatie hebben, maar er zijn echte gevoelens van liefde tussen hen.

Aanbevolen: