De echte reden 'Schiet me gewoon neer!' werd geannuleerd

Inhoudsopgave:

De echte reden 'Schiet me gewoon neer!' werd geannuleerd
De echte reden 'Schiet me gewoon neer!' werd geannuleerd
Anonim

De afgelopen decennia zijn er zoveel geweldige shows op televisie geweest dat veel mensen beweren dat de wereld zich midden in een gouden televisietijdperk bevindt. Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat een groot deel van de reden waarom dat het geval is, is dat er de afgelopen 30 jaar veel geweldige tv-drama's zijn geweest. Maar ook al waren shows als The Sopranos, Breaking Bad, The Wire en Chernobyl allemaal geweldig, je moet in de stemming zijn om iets serieus te kijken om ervan te kunnen genieten.

Voor iedereen die achterover wil leunen, ontspannen en goed wil lachen, zijn sitcoms de juiste keuze. Gelukkig voor iedereen is er de afgelopen dertig jaar ook een hele reeks prachtige sitcoms geweest. Er zijn zelfs verschillende sitcoms geweest die zo geliefd blijven jaren nadat hun finale werd uitgezonden dat heel veel fans zowat elk feit achter de schermen over hen weten. Als het echter gaat om een sitcom als Just Shoot Me!, weten veel fans van de show niet veel over de serie, inclusief waarom deze werd geannuleerd.

Schiet me gewoon neer! Veel succes gehad

In deze tijd is het steeds gebruikelijker geworden dat shows al meer dan een decennium in de lucht zijn. Gedurende het grootste deel van de televisiegeschiedenis was dat op zijn zachtst gezegd buitengewoon zeldzaam. Tijdens de jaren '90 en het begin van de jaren 2000 werden verschillende shows waar veel over werd gesproken al na slechts een handvol seizoenen geannuleerd. Hoewel bijvoorbeeld The O. C. was een gigantische deal toen het op televisie in première ging, het werd na slechts vier seizoenen geannuleerd. Met dat in gedachten, het feit dat Just Shoot Me! was zeven seizoenen in de lucht, waardoor het opviel tussen zijn televisie-collega's in die tijd.

Ondanks de lange levensduur van de show, wanneer Just Shoot Me! De show, die in 1997 in première ging op televisie, leek heel goed mogelijk dat de show nooit succes zou hebben. De belangrijkste claim van de show op relevantie was tenslotte dat David Spade de hoofdrol speelde en hoewel hij een zeer respectabele carrière heeft gehad, is hij nooit een ster op de A-lijst geweest. Maar uiteindelijk heeft iedereen die bij Just Shoot Me! heeft iets om trots op te zijn op basis van de vele prestaties van de show.

De mensen achter de show zouden meteen kunnen genieten van het feit dat de Atlantic Just Shoot Me! als voorbeeld van een middelmatige sitcom die geruststellend is. Wat nog belangrijker was, toen The AV Club Just Shoot Me!'s "Slow Donnie" noemde op hun lijst van de beste sitcom-afleveringen van de afgelopen 25 jaar in 2015. Eindelijk blijven genoeg mensen geven om Just Shoot Me! vele jaren nadat het eindigde dat een reünie werd gefilmd en uitgezonden in 2020.

Waarom schiet je me gewoon neer! Is geannuleerd

Op 16 augustus 2003, schiet me gewoon neer! fans keken naar een aflevering van de show waarvan ze dachten dat het de finale van de serie was. Het zou echter blijken dat er nog drie Just Shoot Me! afleveringen werden voor het eerst uitgezonden op 24, 25 en 26 november 2003. Als gevolg hiervan, bijna twee decennia na de laatste afleveringen van Just Shoot Me! voor het eerst uitgezonden, zijn mensen in de war over het feit dat de show schijnbaar twee finales had.

Het blijkt dat er een heel eenvoudige reden is waarom NBC het laatste seizoen van Just Shoot Me! uitzond en willekeurig drie afleveringen van de show dumpte. Immers, tijdens het televisieseizoen 2002-2003 waren de kijkcijfers van Just Shoot Me! volledig gekrompen. Dat gezegd hebbende, is het vermeldenswaard dat de producer van Just Shoot Me! de slechte beoordelingen van de show de schuld gaf van een gebrek aan promotie. Toch is er een reden waarom Just Shoot Me! is een van de sitcoms uit de jaren '90 die iedereen tegenwoordig lijkt te negeren.

Aanbevolen: