Kan de cast van 'Ted Lasso' echt voetballen in het echte leven?

Inhoudsopgave:

Kan de cast van 'Ted Lasso' echt voetballen in het echte leven?
Kan de cast van 'Ted Lasso' echt voetballen in het echte leven?
Anonim

'Ted Lasso' deed het goed bij de Emmy Awards, maakte het huis schoon en vestigde records. Het is geen geheim meer, de show is een ongelooflijke komedie en een die je hart kan raken.

Jason Sudeikis is een belangrijke reden voor het succes van de show. Hij kan niet alleen de fans aan het lachen maken, maar hij kan ook het publiek tot tranen toe brengen, zoals bij die epische dartscène.

Roy Kent alias Brett Goldstein veranderde in de doorbraakster van de show en speelde de rol van Roy Kent tot in de perfectie… en nee, hij is geen CGI-personage.

Hoe goed de twee ook zijn geweest, er is een hele cast voor nodig. Niet alleen is iedereen bij elkaar gekomen, maar de acteurs hebben ook behoorlijk wat vermogen om ervoor te laten zien. Een ander element dat fans misschien niet weten, is dat de cast een atletische achtergrond nodig had voordat ze het veld opgingen voor Lasso's team.

Jason Sudeikis werd door zijn ex-vrouw in de rol van 'Ted Lasso' geduwd

O, wat had het anders kunnen zijn voor Jason Sudeikis. In werkelijkheid zou 'Ted Lasso' nooit meer hetzelfde zijn zonder hem. Het concept van de show zou eigenlijk beginnen als een commercial van slechts een paar minuten.

Later is er een concept gemaakt over een hele show. Jason was aanvankelijk sceptisch, hoewel zijn ex Olivia Wilde hem naar de rol zou duwen.

''Dus op een dag in 2015 kwam mijn [toenmalige] partner [Olivia Wilde] op een dag naar me toe en zei: 'Weet je, je zou Ted Lasso als een show moeten doen,' en ik zei, 'Ik weet het niet', maar toen ik erop had gemarineerd, dacht ik dat dit misschien zou kunnen gebeuren."

"Olivia zei: 'Jason, je doet deze show. Je gaat naar Londen, je gaat dit maken met je vrienden, en dat is alles.'"

Wilde had gelijk, want hij was gemaakt voor de rol en de show zou enorm veel succes hebben. Jason zou records vestigen bij de Emmy's voor nominaties, wat bewijst dat de show vandaag tot de top behoort.

Een groot deel van het succes heeft te maken met de casting, die ook een grote taak bleek te zijn.

De castingdirecteur zorgde ervoor dat de acteurs in 'Ted Lasso' voetbalervaring en een atletische achtergrond hadden

Als de jongens een spelletje spelen of de bal rond trappen, weten ze dan eigenlijk hoe ze moeten spelen? Dit is een vraag die fans van Ted Lasso hebben gesteld, en het antwoord is ja.

Een vereiste voor de rol waren voetbal- en atletische vaardigheden. Niemand deed dit beter dan Cristo Fernandez, die echt professioneel voetbalde voordat blessures zijn carrière overnamen.

"Het klinkt al gek, maar het is een reis geweest. Voetbal is mijn hele leven mijn passie geweest en zoals je zei, beoefende ik het professioneel. Hier thuis in Guadalajara, Mexico, waar ik vandaan kom, speelde ik niet op het hoogste niveau, zoals de eerste editie, maar ik speelde professioneel in de derde en tweede divisie. Dat was mijn ding. Voetbal was mijn passie sinds ik een klein kind was, tot nu toe, "verklaarde de acteur met Screen Times.

Castingregisseur Theo Park zou naast Indie Wire bevestigen dat het absoluut noodzakelijk was dat de cast over de basisvaardigheden beschikt die nodig zijn om te spelen.

"Het was van vitaal belang dat het hele team echt kon voetballen, dus het maakte absoluut deel uit van hun auditieproces", legde Park uit. "Ze moesten normale scènes acteren en daarna moesten ze ons hun voetbal laten zien vaardigheden ook op tape.”

Iedereen had een unieke reis op de show, en dat zou ook Emmy Award-winnaar Brett Goldstein omvatten.

Brett Goldstein begon in de show als schrijver, maar zou later veranderen in Roy

Zonder twijfel is Roy Kent, ook bekend als Brett Goldstein, de doorbraakster van 'Ted Lasso'. Onlangs bereikte hij het hoogtepunt van zijn carrière en won hij de eer van Beste Mannelijke Bijrol in een Komedie bij de Emmy Awards.

De acteur is gemaakt voor de rol en dat realiseerde hij zich al vroeg. Zoals hij echter onthulde met Collider, was dat niet altijd het geval, zoals in het begin, hij was slechts een schrijver voor de show.

"Ik was een schrijver, en we waren ongeveer vijf afleveringen bezig met het schrijven van [de show], en ik begon te denken: 'Ik denk dat ik Roy ben."

"We schreven in LA, en ik vloog terug naar Londen, en toen ik landde, was er een e-mail waarin stond: 'Weet je wat? We kunnen niet de moeite nemen om verder te zoeken. Dat is voldoende."

We kunnen gerust zeggen dat elke castingbeslissing de juiste was, omdat iedereen ongelooflijk goed op elkaar ingespeeld was. Bovendien is Bretts vader een enorme voetbalfan, zoals hij onthulde over Jimmy Kimmel, waardoor zijn karakter veel authentieker wordt.

Aanbevolen: