Wie verving Adam Sandler in Hotel Transylvania: Transformania?

Inhoudsopgave:

Wie verving Adam Sandler in Hotel Transylvania: Transformania?
Wie verving Adam Sandler in Hotel Transylvania: Transformania?
Anonim

Iedereen kent Adam Sandler vanwege zijn komische rollen in films. Hij heeft altijd de gekste regels en mensen weten dat het een grappige film zal zijn als zijn naam op de castlijst staat.

Maar in de filmindustrie laten acteurs soms films achter waar ze misschien al jaren mee bezig zijn en vervangen andere mensen ze. Wanneer dit gebeurt, hebben mensen de neiging om zowel op hun hoede als opgewonden te zijn over hoe de dingen zullen aflopen.

In dit geval werd Adam Sandler die de Hotel Transylvania-franchise verliet met veel meer behoedzaamheid begroet omdat veel mensen dachten dat niemand zijn rol in de films zou kunnen hernemen. Toch leek de verandering beter te gaan dan verwacht toen het ging om de release van de film in januari 2022.

Waar gaat Hotel Transylvania: Transformania over?

Hotel Transylvania: Transformania is de vierde en laatste aflevering van de filmfranchise van Hotel Transylvania.

De animatiefilm volgt Dracula (die tot nu toe werd ingesproken door Adam Sandler) en zijn familie terwijl ze worden getransformeerd in mensen door de nieuwe uitvinding van Van Helsing, terwijl de menselijke schoonzoon Johnny wordt veranderd in een monster.

Het gezin moet door de mensenwereld navigeren en tegen de klok racen om terug te keren in hun oorspronkelijke vorm voordat het te laat is. Terwijl Adam Sandler niet terugkeert naar de franchise voor de laatste aflevering, keert Selena Gomez terug als Mavis, naast Andy Samberg als Mavis' echtgenoot Johnny.

Andere terugkerende acteurs zijn Jim Gaffigan als Van Helsing, Steve Buscemi als Wayne en Kathryn Hahn als Ericka Van Helsing.

Dit zijn slechts enkele van de vele castleden die hard hebben gewerkt om deze film samen te stellen. Maar hoewel ze hard hebben gewerkt, waren de recensies voor de film een beetje teleurstellend. Veel kijkers lijken te denken dat het vierde deel net als de andere films is, met verschillen die alleen afhankelijk lijken te zijn van cast- en regisseurswisselingen.

Maar buiten die veranderingen lijken recensies aan de positievere kant te zijn, omdat het een kinderfilm is die bedoeld is om gek en opbeurend te zijn.

Het goede nieuws is dat mensen zelfs zonder Adam Sandler erin zeggen dat het een grappige film is en geweldig voor het hele gezin om samen te kijken.

Waarom Adam Sandler niet in Hotel Transylvania zit

Er wordt veel gespeculeerd over waarom Adam Sandler niet in de film zit, en noch Sandler noch Sony hebben officiële verklaringen voor zijn vertrek vrijgegeven.

Maar hoewel er geen bevestigde redenen zijn waarom hij de franchise verlaat, wordt aangenomen dat dit grotendeels deel uitmaakt van zijn nieuwe ontwikkelingsovereenkomst met Netflix. Er wordt gezegd dat het nieuwste contract van Sandler vier nieuwe films omvat, met een waarde van maar liefst $ 250 miljoen.

Adam Sandler was ook een van de uitvoerende producenten voor de Hotel Transylvania-franchise, maar vertrok na de derde film. Geruchten suggereren dat hij mogelijk uit de franchise is gehaald omdat hij aan een rivaliserende animatie voor Netflix werkte.

Het is waar dat Adam een voortdurende relatie heeft met Netflix, maar er is niets bevestigd in termen van rivaliteit. Gelukkig voor fans van de hilarische graaf Dracula, hebben ze een uitstekende vervanger voor hem gevonden die zelfs de beste luisteraars zal doen worstelen om het verschil in de films te zien.

Wie heeft Adam Sandler vervangen in Hotel Transylvania 4?

Nu de grote onthulling: de persoon die Adam Sandler verving als Dracula was… Brian Hull! Hij was een uitstekende keuze voor de rol omdat Hull al ervaring had met het spelen van Dracula in Monster Pets, een korte film van Hotel Transylvania, gericht op de bewoners van Hotel Transylvania en hun unieke huisdieren.

Hij is ook een impressionist met een enorme aanhang op YouTube, bekend om zijn brede scala aan geanimeerde karakterimpressies, waaronder Mickey, Shaggy en Mater.

Hull is volgens de directeur ook op een goed moment binnengehaald. De regisseur heeft verklaard dat aangezien Dracula in deze film in een mens werd veranderd, het verschil in zijn stem niet zo opvallend zou zijn als in andere films, omdat ze wilden dat Dracula er een beetje anders uit zou zien en zich zou gedragen dan in eerdere films.

Dus tenzij de kijker heel scherpe oren heeft, zou er niet veel verschil moeten zijn in de films.

Wie kwam er niet terug voor Hotel Transylvania 4?

Voor kijkers die goed luisterden, is het sommigen misschien opgevallen dat Frankenstein in deze film ook een beetje anders klonk dan anderen. Kevin James keerde ook niet terug naar de franchise en Frankenstein werd ingesproken door Brad Abrell.

Abrell is een stemacteur geweest voor verschillende andere films en shows, waaronder Chicken Little, Spongebob Squarepants en Men in Black, zowel de films als de animatieseries.

James heeft ook nooit een officiële verklaring vrijgegeven voor waarom hij de franchise heeft verlaten, maar het gerucht gaat dat hij ook is vertrokken vanwege een nieuwe ontwikkelingsovereenkomst met Netflix. Er zijn films in de maak met Kevin James en Netflix.

Hoewel er verschillende stemacteurs zijn voor deze bekende personages, zijn de films nog steeds geweldig voor een familiefilmavondje of gewoon om opnieuw te bekijken als leuke favorieten. Fans van de film hoeven zich geen zorgen te maken, want elke acteur heeft goed werk geleverd. Dus leun achterover en geniet van de show!

Aanbevolen: