Waarom Adam Sandler niet in 'Hotel Transylvania 4' & 9 andere dingen die we weten over de nieuwe film

Inhoudsopgave:

Waarom Adam Sandler niet in 'Hotel Transylvania 4' & 9 andere dingen die we weten over de nieuwe film
Waarom Adam Sandler niet in 'Hotel Transylvania 4' & 9 andere dingen die we weten over de nieuwe film
Anonim

Hotel Transylvania 4 werd uitgebracht in januari 2022. Met de titel Hotel Transylvania: Transformania, neemt de film fans mee op een ander avontuur met Drac en zijn bende terwijl ze terugkeren naar het hotel en de plek vol chaos vinden.

Het slechte nieuws is dat dit betekent dat het einde van Hotel Transylvania nadert, aangezien Sony Pictures besloot om de franchise met deze film te stoppen. Met deze nieuwe film komen er een aantal grote veranderingen in het verhaal, de productie en de casting waar fans zich langzaam aan aanpassen. Zal de vierde aflevering hetzelfde succes boeken als de vorige films? Kortom, hier is alles wat we weten over Hotel Transylvania 4.

Bijgewerkt op 8 februari 2022: Toen dit artikel oorspronkelijk werd gepubliceerd, stond Hotel Transylvania: Transformania gepland voor een bioscooprelease in oktober 2021. De plannen veranderden en de release werd teruggedrongen en uiteindelijk werd de film in januari 2022 exclusief uitgebracht als Amazon Prime Video-streaming.

De film kreeg matige recensies van critici en heeft momenteel een score van 52% op Rotten Tomatoes. Sommige recensenten waren van mening dat de film iets miste zonder de stem van Adam Sandler, hoewel Brian Hull hem goed invult als Drac. Dat gezegd hebbende, Hotel Transylvania: Transformania had nog steeds veel sterrenkracht, met mensen als Andy Samberg en Selena Gomez in twee van de hoofdrollen. Adam Sandler en Kevin James hebben nog steeds geen verklaring gegeven waarom ze niet zijn teruggekeerd voor de vierde en laatste aflevering in de franchise.

10 Wat is het verhaal van 'Hotel Transylvania 4'?

Terwijl Dracula en co teruggaan naar het hotel, introduceert Abraham Van Helsing de "Monsterification Ray", een apparaat dat elk mens in een monster verandert en vice versa. Dracula is doodsbang en moet een mens worden, van zijn krachten worden ontdaan en de wereld over reizen om een remedie te vinden om deze machine te stoppen.

9 Productie van 'Hotel Transylvania 4' vond op afstand plaats tijdens de pandemie

Hotel Transylvania
Hotel Transylvania

Terwijl de COVID-19-pandemie alle uithoeken van de wereld teisterde, werden de medewerkers van Sony Pictures gedwongen om op afstand vanuit huis te werken. Veel geanimeerde producties, zoals Tom & Jerry, SpongeBob's aanstaande Patrick Star-spin-off, Sing 2 en zelfs Hotel Transylvania 4 zijn op zijn minst gedeeltelijk op afstand van huis geproduceerd.

8 Selena Gomez diende als uitvoerend producent

Naast de stem van Drac's dochter Mavis, zal zangeres Selena Gomez ook dienen als uitvoerend producent van de film. In feite heeft de voormalige Disney-ster ook verschillende grote films en series geleid, waaronder The Big Short, The Dead Don't Die, Fundamentals of Caring, The Broken Hearts Gallery en 13 Reasons Why.

7 Nee, Adam Sandler zit niet in de film

Helaas keerde Adam Sandler niet terug om Dracula in te spreken. Hij is de stem achter het iconische personage sinds de eerste film van Hotel Transylvania in 2012 op het scherm verscheen. Het is nog steeds onduidelijk waarom Sandler niet terugkeerde naar het project, maar hij heeft zichzelf bezig gehouden met verschillende projecten. Onlangs rondde zijn productiebedrijf Happy Madison de productie af van Netflix' aankomende sportdrama Home Team.

6 Er was een nieuwe Dracula-stem in 'Hotel Transylvania 4'

Om Sandler te vervangen, heeft Sony Pictures Brian Hull ingehuurd. Dit is niet Hull's eerste betrokkenheid bij de franchise, aangezien hij eerder het personage uitte in de korte film Monster Pets.

"Ik moet jullie allemaal enorm nieuws bezorgen, dat ik al veel te lang heb volgehouden!" zei hij op zijn YouTube-kanaal."Maar de trailer is vandaag net gedropt en ik kan er eindelijk over praten. Ik ga de stem van Dracula zijn voor de vierde film van Hotel Transylvania: Hotel Transylvania: Transformania! Dit is echt allemaal!,"

5 Kevin James sprak ook niet over Frankenstein in 'Hotel Transylvania 4'

Helaas is Sandler niet de enige ster die het project verlaat. Kevin James, die eerder het monster Frankenstein uitte in de eerste drie films, zal zijn stemrol niet hernemen. Hij werd vervangen door Brad Abrell, die vooral bekend is door zijn rol als Bubble Buddy en King Neptune in de SpongeBob SquarePants-franchise.

4 Derek Drymon vervangt Genndy Tartakovsky in de directeursstoel van 'Hotel Transylvania 4'

Genndy Tartakovsky regisseerde de drie voorgaande films, maar hij keerde niet terug als regisseur voor de vierde film. In plaats daarvan bevestigde Tartakovsky dat hij het scenario zou schrijven en bij Selena Gomez zou gaan zitten als uitvoerend producent.

"Nee. Ze zitten in het schrijfproces en ik regisseer het niet. Dus hebben we een regisseur ingehuurd en zo. En dus gaat het langzaam vooruit ", zei de schrijver toen Collider hem vroeg of hij regisseer de film of niet.

3 Kathryn Hahn, Steve Buscemi, David Spade en Keegan-Michael Key speelden allemaal hun respectieve rollen in 'Hotel Transylvania 4'

Om Drac en co te begeleiden, namen verschillende sterren uit de vorige films hun respectievelijke rollen over. Kathryn Hahn speelde Ericka, de vrouw van Drac, Steve Buscemi keerde terug als de weerwolf Wayne, David Spade speelde Griffin en Keegan-Michael Key speelde de mummie Murray. Daarnaast hoor je net als in de vorige drie films ook de stem van Molly Shannon als Wanda.

2 De 'Hotel Transylvania'-franchise heeft maar liefst $ 1,3 miljard vergaard

De eerste drie films van Hotel Transylvania waren zo'n enorm succes voor Sony Pictures en het maakt ons verdrietig dat de franchise eindelijk ten einde is gekomen. Zoals gerapporteerd door Variety, hebben de eerste drie films, die respectievelijk in 2012, 2015 en 2018 werden uitgebracht, een totaal van $ 1,3 miljard voor het bedrijf verzameld.

1 'Hotel Transylvania 4' werd eindelijk uitgebracht in januari 2022

Oorspronkelijk zou de film in de zomer op 23 juli 2021 worden geopend. Toen keek Sony Pictures naar een releasedatum van 1 oktober 2021. Uiteindelijk werd de film uitgebracht op 14 januari 2022.

Aanbevolen: