MSNBC wilde overslaan naar commercial tijdens dit ongemakkelijke interview met Russell Brand

Inhoudsopgave:

MSNBC wilde overslaan naar commercial tijdens dit ongemakkelijke interview met Russell Brand
MSNBC wilde overslaan naar commercial tijdens dit ongemakkelijke interview met Russell Brand
Anonim

Er is één lastige vraag nodig om een interview snel helemaal naar het zuiden te laten gaan. We hebben daar in het verleden zoveel voorbeelden van gezien, zoals Ariana Grande die werd gevraagd of ze make-up of haar cel zou houden als ze de keuze had om één ding te behouden … de zangeres was niet blij met die vraag.

Hetzelfde geldt voor Robert Downey Jr., die deelnam aan een promotie-interview, hoewel de dingen een vreemde wending namen toen hem vragen werden gesteld over zijn moeilijke verleden, waaronder alcohol… Het zou ertoe leiden dat Downey Jr. liep te lopen uit het interview.

Het verdienste van Russell Brand dat hij het interview niet verliet, hoewel hij in werkelijkheid het volste recht had om dat te doen. Natuurlijk, zijn reputatie heeft misschien een deuk gekregen sinds zijn breuk met Katy Perry (volgens sommige fans), maar de meeste fans zouden het daarmee eens zijn. Brand deed er goed aan voor zichzelf op te komen, ook al werd het interview daardoor een ongemakkelijke.

Russell Brands interview over 'Morning Joe' ging vanaf het begin van de rails

Stel je voor dat je een interview begint met de presentator zonder te weten wie je bent en dit toegeeft op live tv… Nou, dat is precies wat Mika Brzezinski deed tijdens 'Morning Joe', waarin ze beweerde dat ze niet bekend was met de popcultuur.

"Hij is echt een groot ding, mij is dit verteld, ik ben niet erg popcultuur." Over een intro gesproken, Brand was vanaf het begin duidelijk afgeschrikt en vanaf dat moment waren de volgende negen minuten volledig ontspoord, waarbij Brand foto's nam op de interviewers.

Tijdens de intro las de gastheer duidelijk de prompter, zonder iets te weten over Brand, wat de acteur alleen maar erger maakte.

De interviewers zouden Brand ook "hij" noemen, wat de beroemde gast verder irriteerde.

"Je praat over mij alsof ik er niet ben en is alsof ik een buitenaards wezen ben."

Alsof het niet erger kon, zou het wel gebeuren. De interviewers belden Russell, Willy… tot grote schrik van de gast die dan zei: "Is dit wat jullie allemaal voor de kost doen?"

Met van alles en nog wat werd er om een reclameonderbreking gevraagd, maar dat mocht niet baten. Brand sloot het interview af met de vraag "wie is Joe", wat werd begroet door een enorme lachsalvo van degenen achter de schermen.

Russell-merk onthulde na het interview dat de sfeer in de MSNBC Studio niet gastvrij was

Na het interview voegde Brand een beetje context toe aan wat er had plaatsgevonden. Naast The Guardian onthulde de acteur dat het al mis was gegaan, zelfs voordat het interview begon.

"Ik heb geleerd om mensen die ogenschijnlijk macht missen met hartelijkheid te behandelen. Dit betekent dat toen ik aankwam in de New Yorkse studio's van Morning Joe, de glanzende, informele MSNBC-nieuwsanalyseshow halverwege de ochtend, ik beleefd was tegen iedereen daar."

"Ik was verrast door de ongeduldige opdringerigheid van de geluidsman en nog meer verrast toen ik net buiten de set stond, naast de nep-redactiekamer in de buurt van de pseudo-onderzoekers die op de camera verschijnen als pulserende setdressing, toen de geluidsman me naar hiel met de kortzichtige titel van Idi Amin's PA."

Hoewel het interview totaal ongemakkelijk bleek te zijn, was de reactie van de fans op de platforms zoals YouTube en Reddit niets anders dan positief. Fans prezen de acteur omdat hij het MSNBC-paneel op hun plaats had gezet nadat ze de acteur niet hadden gerespecteerd.

Fans op YouTube en Reddit prezen Russell Brand voor zijn gedrag op 'Morning Joe'

Het interview heeft meer dan een miljoen hits op YouTube. Bijna iedereen reageerde positief op de woorden van Brand op platforms als YouTube en Reddit.

Dit is wat de fans over de kwestie zeiden.

"Hij is hysterisch. Hij realiseerde zich vanaf het begin dat deze pratende hoofden hem niet respecteerden. Ik hou van de manier waarop hij de rollen omdraaide. Goed voor hem. Hij is Briljant."

"Russ is een legende, nog nooit iemand een onbeleefd persoon zo moeiteloos zien vernietigen, de manier waarop hij nonchalante humor gebruikte en altijd bleef glimlachen is van wereldklasse. Ik moet hiervan leren."

"Zijn IQ is onoverkomelijk hoger dan dat van hen, en ze staan versteld als herten in de koplampen en kunnen onmogelijk reageren of reageren als normale mensen. Kerel is een intellectueel van hoog niveau en eerlijk briljant."

"Wat me altijd raakt, is dat ze direct na hun "serieuze" vraag naar hem in de derde persoon beginnen te verwijzen. Alsof hij een object is waar ze naar staren."

Natuurlijk waren de fans dol op zijn reactie.

Opmerking voor toekomstige interviews, verwijs niet naar Brand als een object, beoordeel een boek niet op zijn omslag en begin een interview niet door te zeggen dat je niet weet wie hij is. Kortom, de juiste etiquette is nodig.

Aanbevolen: