Beyoncé arriveert naar verluidt in Italië voor Kourtney Kardashian's bruiloft na het overslaan van Kim's

Inhoudsopgave:

Beyoncé arriveert naar verluidt in Italië voor Kourtney Kardashian's bruiloft na het overslaan van Kim's
Beyoncé arriveert naar verluidt in Italië voor Kourtney Kardashian's bruiloft na het overslaan van Kim's
Anonim

Zou Queen Bey echt een Kardashian-evenement bijwonen?

Beyoncé is naar verluidt gezien in hetzelfde Italiaanse dorp als de Kardashians

Volgens Hallo! is Beyoncé gespot bij het inchecken in een Italiaans hotel in hetzelfde dorp waar Travis Barker en Kourtney Kardashian naar verluidt aan het liften zijn. De 28-voudig Grammy-winnende zangeres zou verblijven waar tal van andere figuren uit de entertainmentindustrie verblijven in afwachting van de huwelijksceremonie.

"Er waren ongeveer 20 vrienden en familie van het paar die in het hotel verbleven en ze waren allemaal erg vriendelijk, stijlvol en enthousiast over de bruiloft", vertelde een bron aan de media. De bron vertelde verder dat de inwoners van Portofino blij waren dat de Kardashian-familie in hun stad kon blijven. "De stad werd gek toen de Kardashians arriveerden - en ze zagen er allemaal ongelooflijk dichtbij uit en zagen er zo blij uit om op zo'n prachtige locatie voor de bruiloft te zijn,"

Travis Barker en Kourtney Kardashian hebben naar verluidt een museum gehuurd

Volgens TMZ hebben Kourtney en Travis een historisch huismuseum gehuurd. Castello Brown ligt op een heuvel boven de haven van Portofino. Het echtpaar - dat al wettelijk getrouwd is - heeft naar verluidt het hele kasteel verhuurd, dat in de Romeinse tijd werd gebouwd als militaire verdediging.

Kim Kardashian en Kanye West hebben in 2014 de knoop doorgehakt

Als Beyoncé de bruiloft van Kourtney Kardashian bijwoonde, zou dat het eerste Kardashian-huwelijk zijn waar ze ooit is geweest.

In 2014 stapten Kim Kardashian en Kanye West in het huwelijksbootje tijdens een uitbundige huwelijksceremonie in Fort di Belvedere in Florence, Italië. Hoewel veel van de beroemde vrienden van het paar hen hun geloften zagen uitwisselen, waren Wests beste vrienden Beyoncé en Jay-Z er niet.

Waarom waren Beyoncé en Jay-Z niet aanwezig op de bruiloft van Kanye West en Kim Kardashian

Er gingen geruchten dat Bey en Jay niet op de bruiloft van Kimye waren omdat ze Kim Kardashian niet mochten. Anderen speculeerden dat de muzikanten niet gefilmd wilden worden voor de reality-tv-show van de familie KarJenner. De matriarch van de Kardashian-clan - Kris Jenner - vertelde het Australische radiostation KIIS 106.5 "[Ik] nam gewoon aan dat ze aan het werk waren."

Beyoncé wenste Kim Kardashian en Kanye West veel succes op Instagram

Beyoncé stuurde haar steun aan het gelukkige paar nadat ze "I Do" zeiden door een foto van Kimye's Vogue-shoot op Instagram te zetten met het bijschrift: "Ik wens je een leven vol onvoorwaardelijke liefde. God zegene je mooie familie.”

Tijdens een gesprek met Charlamagne Tha God in mei 2018 deelde de Kanye West echter mee dat hij boos was dat Bey en Jay zijn bruiloft niet bijwoonden.

“Ik was gekwetst omdat ze niet naar de bruiloft kwamen. Ik begrijp dat ze wat dingen doormaakten, maar als het familie is, ga je geen bruiloft missen. Ik moet mijn waarheid zeggen.'

Aanbevolen: