And Just Like That' Finale: Komt er een seizoen twee?

Inhoudsopgave:

And Just Like That' Finale: Komt er een seizoen twee?
And Just Like That' Finale: Komt er een seizoen twee?
Anonim

Dit artikel bevat spoilers voor de finale van 'And Just Like That'.'And Just Like That…' de revival van 'Sex and the City' is tot een einde gekomen, wat duidt op een mogelijk tweede seizoen wat losse eindjes.

Streaming op HBO Max, het polariserende vervolg op de originele seks-positieve serie uit de jaren 90, heeft de terugkeer gezien van drie van de vier hoofdpersonages, die nu door het leven van hun vijftiger navigeren. Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York Goldenblatt (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) waren terug voor een reeks van tien afleveringen, met als hoogtepunt een emotionele seriefinale die meer aanvoelde als een seizoensfinale.

Komt er nog een seizoen? Showrunner Michael Patrick King heeft de meest brandende vraag beantwoord na die bitterzoete cliffhanger.

'And Just Like That' Baas praat over het maken van een tweede seizoen

Fans wisten maar al te goed dat Kim Cattrall, die Samantha Jones speelde in de originele HBO-serie, ervoor koos om niet terug te keren voor de revival. Terwijl haar afwezigheid werd uitgelegd als het uiteenvallen van een vriend in de eerste aflevering van 'And Just Like That', wordt Sam nog steeds genoemd en probeert Carrie meerdere keren contact met haar op te nemen, waarbij ze soms een sms terugkrijgt.

In de finale verandert er echter iets. Beschouw dit als je laatste spoilerwaarschuwing als je niet alle tien afleveringen van 'And Just Like That' hebt ingehaald.

In "Seeing the Light" gaat Carrie naar Parijs om Bigs as uit te strooien en sms't Samantha, die naar Londen is verhuisd. Nadat Sam maandenlang niet enthousiast was over het vooruitzicht om met Carrie te praten, stemt ze er eindelijk mee in om haar vriend te ontmoeten voor een drankje, en het lijkt erop dat de twee hun eerste echte gesprek in meer dan een jaar zullen kunnen hebben.

In een interview met 'The Hollywood Reporter' besprak King hoe dat baken van hoop voor Carrie en Samantha een tweede seizoen zou kunnen worden, aangezien Cattrall onvermurwbaar is om niet terug te keren. Een seizoen twee van 'And Just Like That' zou ook te maken krijgen met de afwezigheid van een ander geliefd personage, Stanford Blatch. De acteur die het speelde, Willie Garson, stierf in 2021 na het filmen van slechts drie afleveringen.

"Deze mensen zijn in het leven van de personages, en er zijn omstandigheden die we niet kunnen vervangen. Onze geliefde Willie Garson kan nooit verschijnen. Dus ik weet het niet. We zullen grote gesprekken moeten voeren, als er een seizoen twee komt, over hoe we met Stanford omgaan, omdat het voor ons allemaal pijnlijk is. Het is gewoon een feit dat er nooit een andere Stanford-scène kan zijn, en er kan natuurlijk nooit een andere Stanford zijn, "zei King.

"En er kan nooit een andere Samantha zijn. Kim Cattrall heeft gezegd dat ze geen Samantha wil spelen, dus dat is een feit waar we mee te maken hebben gehad. Ik ben blij dat mensen zagen dat Samantha in de show was omdat ze Als Carrie sms't [in de finale met de vraag of ze Samantha wil afspreken in Parijs], typt Samantha terug: "Wat dacht je van morgenavond?" en Carrie schrijft in hoofdletters: "FABULOUS" - dat is de meest Sex and the City-fantastisch die ik ooit heb gezien! Het is allemaal in hoofdletters, en het is een tekst; het wordt niet eens gesproken."

Carrie's verhaal ging over het loslaten van grote dingen

King besprak ook de afwezigheid van Chris Noth, die Carrie's overleden echtgenoot Big speelde. De scènes van de acteur in de finale werden weggewerkt nadat meerdere vrouwen hem beschuldigden van seksueel wangedrag, beschuldigingen waarvan King zei dat hij er niets vanaf wist tijdens de productie.

"Big zal emotioneel in Carrie's DNA verschijnen", zei hij.

"Het verhaal van Carrie ging over het feit dat ze Big eindelijk losliet. Ze liet los, en we willen graag geloven dat zodra je loslaat, er iets nieuws komt. We hebben allemaal mensen die stierven, en ze zijn elke dag een ongelooflijke toetssteen voor je. Als je ervoor kiest om van iemand in je leven te houden, zijn ze in jou en wordt er constant naar verwezen. Als we vooruit gaan, als we vooruit gaan, net zoals we verwijzen Samantha, die niet meer in de show is, Carrie en Miranda en Charlotte - deze mensen zijn in hun leven. Ze zullen altijd een punt van liefde en soms een wond zijn."

'And Just Like That' wordt gestreamd op HBO Max.

Aanbevolen: