The One 'Friends'-aflevering die Matthew Perry weigerde te filmen

Inhoudsopgave:

The One 'Friends'-aflevering die Matthew Perry weigerde te filmen
The One 'Friends'-aflevering die Matthew Perry weigerde te filmen
Anonim

Als tv-kijkers denken aan de beste komedies van de jaren '90, is er een mengelmoes van entertainment, want fans van de sitcom werden verwend met hilarische shows zoals Fraiser, Seinfeld, The Fresh Prince of Bel Air en Full Huis, om er maar een paar te noemen. Een van de beste sitcoms die vandaag de dag nog steeds een vaste favoriet is met zijn herkenbare verhaallijnen en tijdloze humor is Friends, de sitcom die zich afspeelt in New York over de levens van zes beste vrienden, die lijken te besteden meer tijd in elkaars appartementen dan waar ze daadwerkelijk wonen.

Vrienden cast
Vrienden cast

Tijdens de uitzending won Friends meer dan zestig prijzen en zes keer de Primetime Emmy Award. Friends is verzegeld als een klassieke komedie, met fans die geen genoeg kunnen krijgen van de weetjes van de cast over hoe het was om deel uit te maken van Friends.

Veel van de castleden hebben openhartig verteld over scènes waarin ze een nachtmerrie hadden gefilmd en sommigen hebben verhaallijnen onthuld die afleveringen hadden kunnen zijn, maar nooit het voorrecht kregen om de titel "The One" te krijgen en werden uiteindelijk afgedankte ideeën. Eén zo'n idee omvatte sandwiches en een stripclub en zag uiteindelijk nooit het daglicht dankzij Matthew Perry.

"Friends" heeft een paar geannuleerde verhaallijnen

Eén zo'n geannuleerde verhaallijn is een romantische relatie tussen Rachel en Chandler. Het idee werd zelfs getest tijdens de iconische aflevering 'The One With The Flashback' om te zien hoe het publiek zou reageren als Chandler en Rachel mogelijk een item zouden zijn. Maar omdat het publiek niet positief reageerde op de vreemde koppeling, werd het idee opgeschort.

Andere geannuleerde verhaallijnen die Friends-fans zeker zullen doen schrikken, zijn onder meer Ross en Phoebe die samen zijn, Chandler en Phoebe als achtergrondpersonages en zelfs Monica en Joey die samen zijn. Er was zelfs de mogelijkheid van geen "we waren op een pauze" verhaallijn!

Degene waar Matthew Perry "nee" zei

Tijdens een optreden in Watch What Happens With Andy Cohen speelde Perry een spelletje "Plead The Fifth", waarbij hij weigerde te kiezen met welke van zijn vrouwelijke medesterren hij zou omgaan, trouwen of vermoorden. Tijdens hetzelfde spelletje "Plead The Fifth" vroeg Andy Perry naar de eed van geen seks met medesterren waarover Lisa Kudrow eerder sprak en hoe David Schwimmer liet doorschemeren dat de eed was verbroken. Perry zei dat hij niet wist wat David bedoelde, en voor zover hij wist, brak geen enkel lid van de cast van Friends de eed.

Andy Cohen vroeg Perry ook welke verhaallijn van Friends "over de haai sprong". Matthew zei dat er een verhaallijn was met Chandler, waarin hij naar een striptent zou gaan omdat hij daar dol was op de broodjes. Er was één telefoontje voor nodig waarin Perry zei: 'Laten we dat niet doen' en dat was het einde van het idee van 'Chandler's liefde voor broodjes van de stripclub'.

Als er iets is, is het verrassend dat de Friends-schrijvers niet zo'n verhaallijn voor Joey wilden doen. Naar een stripclub gaan voor de beste sandwiches klinkt zeker als iets dat het personage van Matt LeBalnc zou doen!

Wat werd er van 'Friends'-ster Matthew Perry

Hoewel Matthew Perry een aantal van de beste verhalen heeft over zijn tijd op Friends, zoals het volledig kwijtraken toen Matt LeBlanc zijn tekst verprutste en het niet kunnen filmen van de 'Bamboozled'-aflevering op Friends met zijn mede- sterren, is het leven niet altijd gemakkelijk geweest voor de acteur die we het beste kennen als de lieve, geestige en zeer sarcastische Chandler Bing. Ook al kreeg Chandler het einde dat hij verdiende in Friends, het verhaal van Matthew Perry verschilt.

Perry staat erom bekend een gecompliceerd liefdesleven te hebben en een legioen fans die hem beschermen, wetende dat hij worstelt met zijn geestelijke gezondheid en verslaving. Fans wilden ook dat de pers hem met rust liet, maakten zich ook zorgen over het gedrag van de acteur tijdens de Friends-reünie-aflevering en geloofden niet dat zijn schijnbaar onderdrukte stemming alleen te wijten was aan tandheelkundig werk dat hij had gehad vlak voordat hij de reünie-aflevering filmde.

De fans zijn het erover eens dat ze hopen dat het goed gaat met Matthew Perry en dat hij op een betere plek is na alles wat hij heeft meegemaakt.

Op zijn Instagram heeft Matthew Perry een aantal geweldige Friends-t-shirts gedeeld waar fans geen genoeg van kunnen krijgen, met iconische scènes uit de geliefde sitcom. Hij deelde ook trots een afbeelding met de tekst Enquête zegt dat 'Vrienden' de beste show ooit is, zelfs beter dan deze shows.'

Fans waren het natuurlijk volledig met hem eens en zeiden dingen als 'We hadden geen enquête nodig om dat te weten' en 'Zou het meer kunnen zijn, toch?'

Hopelijk is Matthew Perry trots op wat hij heeft bereikt, want Friends zou niet hetzelfde zijn zonder hem!

Aanbevolen: