Vin Diesel weigerde een gevecht te verliezen tijdens het filmen van 'Fast & Furious

Inhoudsopgave:

Vin Diesel weigerde een gevecht te verliezen tijdens het filmen van 'Fast & Furious
Vin Diesel weigerde een gevecht te verliezen tijdens het filmen van 'Fast & Furious
Anonim

In een ideale wereld zou de plaats van een acteur in het bedrijf uitsluitend worden bepaald op basis van hoe bekwaam ze zijn in hun vak. In werkelijkheid kunnen de redenen waarom de ene acteur boven de andere uitstijgt soms ongelooflijk willekeurig zijn. Erger nog, sommige acteurs worden ook om kwaadwillende redenen tegengehouden.

Gezien hoe fortuinlijk beroemde acteurs zijn, zou je kunnen denken dat de overgrote meerderheid zich ongelooflijk gelukkig zou voelen, wat hen heel gemakkelijk zou maken om mee te werken. In werkelijkheid hebben echter veel beroemde acteurs hun verheven plek in de wereld zo ver laten komen dat het delen van een set met hen een moeilijke ervaring is voor de meeste mensen met wie ze werken.

In tegenstelling tot sommige acteurs die lastig zijn geworden door uit de hand gelopen ego's, stellen veel sterren eisen die om geldige redenen heel vreemd lijken. De afgelopen jaren is bijvoorbeeld gebleken dat Vin Diesel erg controlerend is als het gaat om de gevechten die zijn Fast & Furious-personage aangaat. Hoewel dat op het eerste gezicht misschien ongelooflijk belachelijk gedrag lijkt, is het in sommige opzichten logisch dat hij zich zorgen maakt over zijn vechtkunsten op het scherm.

Opvallen in Hollywood

Tegenwoordig lijkt het vaak alsof er niet veel echte actiesterren meer zijn. Een van de weinige uitzonderingen op die trend, Vin Diesel heeft carrière gemaakt door nors te klinken, op het scherm te schoppen en personages te spelen die bijna altijd als beste uitkomen.

Vin Diesel, vooral bekend als de ster van de Fast & Furious-franchise, speelde tot nu toe in acht films uit die serie. Oorspronkelijk zou de negende film van Diesel in de serie in 2020 uitkomen, maar de release moest worden uitgesteld. Ook de hoofdrolspeler achter de Riddick- en xXx-filmseries, miljoenen filmfans verschijnen telkens wanneer een nieuwe film waarvan Diesel de headliner is, wordt uitgebracht.

Big Box Office

Toen The Fast and the Furious voor het eerst werd uitgebracht in 2001, was er geen manier om te weten hoe enorm de erfenis van die film uiteindelijk zou worden. Gevolgd door zijn eerste vervolg in 2003, stelde 2 Fast 2 Furious veel fans van de eerste film teleur, maar het deed nog steeds solide zaken en daarom kwam The Fast and the Furious: Tokyo Drift uit. Na de release van Fast & Furious, werd de volgende film in de serie, Fast Five, een allround actiefilm in plaats van zich primair te concentreren op autoracescènes.

Nadat Fast Five de Fast & Furious-franchise opnieuw heeft gedefinieerd, is de serie een absolute kolos geworden aan de kassa. De Fast & Furious-serie is zelfs een van de meest winstgevende filmfranchises in de geschiedenis geworden. Gezien hoeveel geld deze films hebben verdiend voor Universal Pictures, is het logisch dat de hoofdsterren van de serie erg rijk zijn geworden.

Verrassende vraag

Als de meeste bioscoopbezoekers zich voorstellen hoe het is om op een grote filmset te werken, denken ze dat dat een glamoureuze ervaring is voor vrijwel alle betrokkenen. De realiteit van de situatie is echter dat de meeste mensen op de set bemanningsleden zijn met moeilijke, stressvolle, uitputtende en technische banen. Bovendien maken filmcrewleden in bijna alle gevallen extreem lange uren die om talloze redenen kunnen worden verlengd. Met dat alles in gedachten is het geen verrassing dat wanneer sommige mensen de acties van een acteur op een negatieve manier interpreteren, ze erover lekken naar de pers.

De afgelopen jaren was er een rapport waarin werd beweerd dat Vin Diesel weigert zijn Fast & Furious-personage Dominic Toretto gevechten te laten verliezen. Erger nog, volgens het Wall Street Journal-rapport, geeft Diesel zo veel om hoe zijn karakter wordt waargenomen dat hij nadenkt over elk detail van de gevechten waarin Dom verschijnt. Diesel was bijvoorbeeld erg bezorgd dat het personage van Jason Statham tijdens een gevecht Deckard Shaw kreeg meer klappen dan Dom. Volgens hetzelfde rapport suggereerde Diesel dat iemand op de set elke klap die elk personage heeft geland, zou bijhouden, zodat ze gelijk zouden zijn.

Toen de Wall Street Journal contact zocht met de vertegenwoordigers van Vin Diesel om te controleren of hun bronnen de waarheid spraken, weigerden ze commentaar te geven. Als gevolg hiervan is er geen manier om zeker te weten of het verhaal 100% echt is, maar het lijkt zeker geloofwaardig.

Als je denkt dat dit verhaal Vin Diesel belachelijk afschildert, is er een sterk argument om die mening te ondersteunen. Als je er echter over nadenkt, hangt de hele carrière van Diesel af van de gemiddelde bioscoopbezoeker die denkt dat hij een stoere vent is. Met dat in gedachten is het heel logisch dat Diesel de controle heeft over hoe zijn beroemdste personage met zichzelf omgaat in de strijd, zelfs als hij tot het uiterste gaat.

Aanbevolen: