Matt LeBlanc weigerde aanvankelijk om deze 'Friends'-verhaallijn te filmen

Inhoudsopgave:

Matt LeBlanc weigerde aanvankelijk om deze 'Friends'-verhaallijn te filmen
Matt LeBlanc weigerde aanvankelijk om deze 'Friends'-verhaallijn te filmen
Anonim

Het winnen van de rol van Joey Tribbiani in de sitcom uit de jaren 90 Friends veranderde het leven van Matt LeBlanc. De acteur, die geen geld had voordat hij een optreden kreeg dat hem uiteindelijk $ 1 miljoen per aflevering opleverde, werd wereldberoemd en werd een geliefd onderdeel van de populaire cultuur dankzij de hitshow.

In de loop van de show staat Joey centraal in enkele van de grappigste afleveringen van de serie. Hoewel Joey ook een aantal niet-zo-coole momenten heeft, werd hij over het algemeen een personage waar fans verliefd op werden alsof hij familie was.

Joey spelen resulteerde in eindeloze gelukkige herinneringen voor LeBlanc, maar er waren delen van het maken van vrienden die hij niet leuk vond. In het bijzonder was er één verhaallijn die hij niet wilde filmen omdat het niet authentiek aanvoelde voor zijn karakter. Blijf lezen om erachter te komen welke!

Matt LeBlanc's rol in 'Friends'

Matt LeBlanc was een van de hoofdrolspelers in het populaire tv-programma Friends. Gedurende 10 jaar speelde hij in de loop van de show Joey Tribbiani.

Joey is een worstelende acteur die uiteindelijk roem en succes vindt, maar het verandert niets aan wie hij is als persoon. Hoewel hij geobsedeerd is door intimiteit en daten, is hij de enige van de zes belangrijkste vrienden die aan het einde van de show geen partner heeft.

Net als de rest van de vrienden heeft Joey een grappige eigenaardigheid: hij is niet erg intelligent. De meeste grappen die in de show rond Joey draaien, hebben te maken met Joey's gebrek aan begrip of zijn liefde voor eten.

De 'Friends'-verhaallijn die hij aanvankelijk weigerde te filmen

Matt LeBlanc heeft positief gesproken over zijn tijd op Friends. Hoewel hij over het algemeen een gelukkige ervaring had toen hij Joey tot leven bracht, was er één verhaallijn van Friends die hij niet wilde filmen. Maar uiteindelijk kregen de schrijvers van de show hun zin en moest hij het filmen.

De verhaallijn in kwestie waar Matt LeBlanc een probleem mee had, kwam toen de schrijvers besloten om van Joey en Rachel, gespeeld door Jennifer Aniston, een romantisch stel te maken.

De boog van het paar als paar is niet duidelijk. Joey is verliefd op Rachel, maar ze voelt niet hetzelfde. En dan krijgt Rachel gevoelens voor Joey. Uiteindelijk belanden ze wel even bij elkaar, maar uiteindelijk voelt het voor beiden raar. Daarna gaan ze terug naar gewoon vrienden zijn.

Waarom Matt LeBlanc een probleem had met de verhaallijn

Op Vrienden zijn er twee centrale relaties, en de ene krijgt nog meer aandacht dan de andere. Het zijn Ross en Rachel, en Chandler en Monica.

Terwijl er meer tijd wordt besteed aan de spanning tussen Ross en Rachel, die van de eerste tot de laatste aflevering voortduurt, worden Chandler en Monica uiteindelijk het koppel waar de meeste fans naar streven. De mijlpalen van hun relatie, waaronder samenwonen, verloven, trouwen en baby's adopteren, komen allemaal in de show.

Hoe dan ook, iedereen weet dat het Ross en Rachel zijn, niet Joey en Rachel. Door Joey bij Rachel te plaatsen, kregen sommige fans het gevoel dat de schrijvers een ongeschreven wet overtraden.

De uitvoerend producent van Friends, Kevin S. Bright, onthulde dat LeBlanc "zeer fel tegen" was dat Joey en Rachel een romantische relatie hadden. Cheat Sheet meldt dat, volgens Bright, LeBlanc vond dat het nemen van Ross' vriendin niet in lijn was met Joey's karakter.

Jennifer Aniston's kijk op de relatie tussen Joey en Rachel

Jennifer Aniston heeft zich ook uitgesproken tegen de relatie tussen Joey en Rachel en beweerde dat het "Ross and Rachel all the way" zou zijn.

"Ik denk gewoon niet dat Joey en Rachel het hadden kunnen halen", legde de actrice uit (via Cheat Sheet). “Ik denk dat het meer fysiek dan emotioneel met hen was. Ze waren bevriend met een uitkering, en daar lieten ze het bij.”

De rest van de cast van 'Friends' akkoord

Het lijkt erop dat Jennifer Aniston en Matt LeBlanc niet de enige castleden waren die tegen de romance van Joey en Rachel waren.

InStyle meldt dat toen de cast erachter kwam dat Rachel en Joey een romance zouden beginnen, hun eerste reactie was: "Dat kun je niet doen!" Andere reacties die werden opgenomen van de algemene cast waren onder meer "Dat is alsof je verliefd bent op je zus!" en "Het is alsof je met vuur speelt!"

Hoe fans reageerden op Joey en Rachel

Het is veilig om te zeggen dat de castleden zelf niet de enigen waren die tegen de Joey-Rachel-verhaallijn waren. De meeste fans van de show zijn van mening dat het een vergissing was om de twee vrienden romantisch aan elkaar te koppelen. Sommigen zagen het als een teken dat de schrijvers bijna geen ideeën meer hadden en dat de show ten einde liep.

Veel fans van de show waren eigenlijk enthousiaster over de mogelijkheid dat Joey zou eindigen met Phoebe, gespeeld door Lisa Kudrow!

Aanbevolen: