Matthew Perry brengt 'Friends'-merchandise uit en fans zijn all-in

Inhoudsopgave:

Matthew Perry brengt 'Friends'-merchandise uit en fans zijn all-in
Matthew Perry brengt 'Friends'-merchandise uit en fans zijn all-in
Anonim

Hij heeft zojuist aangekondigd dat hij zijn eigen set Friends-merchandise zal uitbrengen, en ja, het is heel, heel 'Chandler'.

Met de Friends-reünie in het verschiet, zijn die-hard fans van het legendarische programma heel, heel klaar om op de kar te springen en alles en nog wat te kopen dat met 'Friends' te maken heeft. Matthew Perry ziet een kans om fans heel blij te maken en heel veel extra geld op die bankrekening van hem te storten, en hij verspreidt een glimlach over de hele wereld en is zijn geld al aan het tellen…

Matthew Perry channelt zijn innerlijke Chandler

Matthew Perry heeft gelijk met deze koopwaar. Hij heeft zijn innerlijke Chandler perfect gekanaliseerd en heeft het absoluut genageld met de branding van dit product.

Perry's Instagram-aankondiging van deze opwindende nieuwe merchandise zei; "Could I BE More ME? Ik breng een nieuwe limited-edition merchandise-collectie uit die slechts drie weken beschikbaar is. Download de jouwe via de link in mijn bio, zodat mensen weten hoe 'jij' je bent. Alleen verkrijgbaar op represent.com /matthewperry"

Chandler had zeker een eigenzinnige persoonlijkheid die net zo goed gedefinieerd was als de andere personages in de show. Het zal interessant zijn om te zien hoeveel fans daadwerkelijk de Chandler-specifieke merchandise willen dragen.

Als ze het willen, hebben ze maar drie korte weken om te winkelen, gedurende welke tijd, niet zo toevallig, de reünieshow wordt uitgezonden.

Fans zijn all-in

Opgewonden fans zijn allemaal binnen en klaar om te winkelen! Ze kunnen zijn sweatshirt praktisch tegen hen horen praten met Chandlers stem en zeggen: "Zou ik meer mezelf kunnen zijn?" op de manier waarop alleen Chandler weet hoe.

Fans reageerden zelfs in Chandler-taal en stuurden reacties zoals; "kunnen we meer van je houden?"

Een fan bracht de verkoop van het shirt in verband met de inhoud van de show door te zeggen; "Ik wed dat Joey het sweatshirt zou kopen met Chandlers creditcard."

Citaten uit de show gingen steeds meer over in het gesprek, zoals een fan zei; "voor altijd Miss Chanandler Bong."

Iemand anders schreef met haar vrienden gepaste dankbaarheid door in de stem van Fran Drescher te spreken toen ze schreef; "I LOVE YOU CHANDLER BING janice's stem"

Een opgewonden shopper zei; "Kun je nog verbazingwekkender ZIJN?"

De complimenten waren overvloedig en fans waren blij om te zien dat Matthew Perry er alert en gezond uitzag in deze advertentie, na wat velen zagen als een verontrustende Friends Reunion-trailer.

Het is niet te zeggen of de andere personages van de show dit voorbeeld ook zullen volgen met hun eigen merchandise, maar voorlopig lijken fans enthousiast te zijn over Perry's limited edition-release.

Aanbevolen: