Dit is wat Leonardo DiCaprio en Jonah Hill deden toen ze samenwoonden tijdens 'Don't Look Up

Inhoudsopgave:

Dit is wat Leonardo DiCaprio en Jonah Hill deden toen ze samenwoonden tijdens 'Don't Look Up
Dit is wat Leonardo DiCaprio en Jonah Hill deden toen ze samenwoonden tijdens 'Don't Look Up
Anonim

Fans konden het niet helpen, maar zagen de met sterren bezaaide tijdens Netflix's 'Don't Look Up', met onder meer Meryl Streep, Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, en Jonah Hill.

Samen filmen was niet zo gemakkelijk, zoals Lawrence het werken met Jonah en Leo als een hel beschreef. Bovendien was het filmen van improvisatiescènes naast Jonah Hill niet gemakkelijk voor Lawrence, gezien zijn snelle humor en hilariteit tijdens scènes.

Wat Jonah Hill betreft, hij opende samen met W Magazine over de ervaring. Volgens de acteur was het een hele opgave, gezien de omstandigheden in de wereld.

Het stelde de acteur in staat om dichtbij een bepaalde co-ster, Leonardo DiCaprio, te komen terwijl de twee samen in Boston woonden.

We zullen kijken hoe de ervaring voor Hill was en hoe het allemaal tussen de twee ging.

Jonah Hill was onder de indruk van de cast van 'Don't Look Up'

De cast van Netflix' 'Don't Look Up' bevatte enkele van de allerbeste in de branche, van Jonah Hill tot Meryl Streep tot Leonardo DiCaprio tot Jennifer Lawrence en zoveel anderen.

Toen hij samen met W Magazine sprak, besprak Jonah Hill het werken met zulke grote sterren in het bedrijf. Hij was vooral getroffen toen hij samenwerkte met een legende als Meryl Streep.

"Dat was ik zeker toen ik Meryl ontmoette. Ik heb haar misschien een paar keer de hand geschud. Toen moesten we meteen een super hechte dynamiek hebben. Ik was opgewonden. Ze is zo geweldig: als persoon, als professional, als artiest. Ze was daar aan het repeteren nadat ik vertrok. Ze was er eerder dan ik. Ze is de hele tijd in beest-modus en cool. We zouden veel praten en rondhangen, dus de intimidatie verdwijnt vrij snel."

De acteur zou ook naar zowel Jennifer Lawrence als Leonardo DiCaprio verwijzen als "freaks", gezien hun waanzinnige talentniveau. Hill kon niet geloven dat Lawrence het ene moment over TikTok zou praten en dan een geweldig optreden zou geven in de scene.

Alsof het leven voor de acteur niet zoeter kon worden, moest hij naast Leo schuilen als de camera's niet draaiden.

Tijdens de opnames van 'Don't Look Up' woonden Jonah Hill en Leonardo DiCaprio samen in Boston

Jonah Hill was om een paar redenen geneigd om aan de film te werken. Natuurlijk speelde de cast een grote rol, maar daarnaast was hij dol op Adam McKay's werk voor 'Step Brothers' en noemde het een van de beste films ooit.

De acteur zou ook onthullen dat, gezien de tijden in de wereld, het zijn moment was om weer grappig te zijn.

Aangezien de wereld op slot zat en restaurants niet open waren, besloten Leo en Jonah samen in Boston te gaan wonen. De twee hadden een geweldige tijd, gewoon genieten van de basisdingen in het leven, zoals het kijken naar een film.

"Tijdens de lockdown, tijdens het maken van de film, besloten Leonardo DiCaprio en ik samen in Boston te gaan wonen. We konden niet naar restaurants, dus woonden we samen in een huis en keken tonnen films."

"Covid was afschuwelijk, maar het zorgde ervoor dat ik de waarde van oneerbiedig en grappig zijn opnieuw prioriteit gaf."

Natuurlijk kennen de twee elkaar en ontwikkelen ze een relatie tijdens 'The Wolf Of Wall Street'.

Gezien hun nabijheid, raadde Leo bepaalde shows aan die Hill nodig had tijdens hun tijd samen, ook al was het niet zijn stijl van showen.

Leonardo DiCaprio en Jonah Hill hebben samen verschillende films gekeken, waaronder de serie 'The Mandalorian'

Tijdens zijn tijd met Leo stapte de ster uit zijn comfortzone en keek hij naar een Star Wars-serie die hij nooit alleen zou kijken, 'The Mandalorian'.

Volgens zijn woorden naast Variety werd hij gedwongen de serie te kijken vanwege DiCaprio.

Leo liet me naar 'The Mandalorian' kijken toen we 'Don't Look Up' maakten, en het was alsof Baby Yoda zo schattig was, maar ik gaf er gewoon geen fuck om --- omdat Ik wist niets waar het over ging, 'zei Hill.

Hill zou verder toegeven dat hij meer een fantasieman is die in 'Game Of Thrones' stapt. Hoewel de acteur beseft dat hij te laat op het feest is.

"'Game of Thrones' is zo ziek'', zei Hill. “Ik weet dat dit hilarisch is, want ik ben in 2012. Ik kijk maar drie afleveringen tegelijk, zoals je elke show zou binge. Maar ik ben vergeten dat dit in re altime gebeurde en dat het een cultureel evenement was."

Fans zullen beweren dat Hill misschien beter af is bij de nieuwere Disney+-serie, maar in werkelijkheid, als Leo de acteur er niet in kon krijgen, dan is de kans groot dat niemand dat kan.

Aanbevolen: