Wat Toheeb Jimoh echt denkt over de controversiële relatie tussen Sam en Rebecca op 'Ted Lasso

Inhoudsopgave:

Wat Toheeb Jimoh echt denkt over de controversiële relatie tussen Sam en Rebecca op 'Ted Lasso
Wat Toheeb Jimoh echt denkt over de controversiële relatie tussen Sam en Rebecca op 'Ted Lasso
Anonim

Toheeb Jimoh werd absoluut een integraal onderdeel van het plot van het tweede seizoen van Ted Lasso. Veel van de castleden van Ted Lasso kregen hun baan omdat ze dachten dat hun personages kleine rollen zouden spelen in vergelijking met die van het titulaire personage van Jason Sudeikis. Maar toen de makers van de show verder gingen dan alleen focussen op het hoofdpersonage en het echte verhaal dat hem inspireerde, ontdekten ze dat het uitbreiden van hun wereld was wat tegelijkertijd de fanbase zou vergroten. Niet alleen heeft de ondersteunende cast hun nettowaarde een boost gegeven door hun ontwikkelde rollen, maar fans over de hele wereld zijn verliefd op hen geworden. Ze zijn echter niet verliefd geworden op elke verhaallijn.

Sommige mensen waren dol op de nieuw gevonden romance van Toheeb Jimoh's Sam met Rebecca Waddingham van Hannah. Anderen, niet zo veel. De Washington Post beschreef de relatie tussen de twee personages zelfs als "zuur". Het is een van die onverwachte ontwikkelingen waar Ted Lasso zo goed in is geworden. Maar ondanks de verdeelde reactie was Toheeb enorm opgewonden om zoveel tijd op het scherm door te brengen met Hannah…

Wat Toheeb Jimoh dacht over het samenkomen van Sam en Rebecca op Ted Lasso

Tijdens een interview met Vulture onthulde Toheeb Jimoh dat hij absoluut geen idee had dat Rebecca correspondeerde met zijn personage op de fictieve dating-app Bantr. En hij wist het niet totdat hij het script las dat de waarheid onthulde. Hannah Waddingham daarentegen wist absoluut wat er aan de hand was.

"Ik weet niet waarom ze het mij niet ook heeft verteld," zei Toheeb tegen Vulture. "Ja, natuurlijk, dat wist ze. Maar ik belde net Hannah [nadat ik het script had gelezen]. We hebben ons net uitgelachen. Het was hilarisch omdat Hannah en ik ook een heel hechte relatie hebben, dus we waren sowieso erg hecht. Ik was gewoon heel opgewonden omdat ik scènes met Hannah zou gaan doen."

"Meestal krijgen we er een of twee; we hadden er een paar in het eerste seizoen. Tot aflevering zes, toen de onthulling plaatsvindt, hadden ik en Hannah niet zo veel samen te doen. Dus ik Ik wilde gewoon echt kansen om met haar te werken. En ik was gewoon heel blij dat we deze versie van Sam mochten ontdekken. In seizoen twee groeit hij veel meer op. Hij leert op eigen benen te staan. We kijken toe hij groeit een beetje uit tot een man. Om hem van het veld te zien en een beetje romantiek aan te gaan en te proberen zichzelf te vinden, is geweldig. Het is veel voor mij om te doen als acteur, en ik mag dat delen met Hannah."

Heeft het leeftijdsverschil van Sam en Rebecca in de weg gestaan en hadden ze een aantrekkingskracht voordat ze in de app gingen matchen?

Hoewel sommige fans zich erg ongemakkelijk voelen bij het leeftijdsverschil en de machtsongelijkheid binnen de relatie tussen Sam en Rebecca, vindt Toheeb het volkomen logisch. Niet alleen dat, het is gebruikelijk en moet zeker niet worden afgekeurd, omdat ze allebei erg op elkaar zijn. Wat betreft de vraag of zijn personage een aantrekkingskracht had op Rebecca voordat ze op Bantr werden gematcht, had Toheeb dit tegen Vulture te zeggen.

Ik denk veel aan die scène die we hadden in het eerste seizoen waarin Sam Rebecca's kantoor binnengaat en met haar praat en probeert haar naar beneden te laten komen om deel te nemen aan de vloek, waar iedereen iets aan het verbranden is ontdoen van de vloek die ze op het team hebben. Ik denk dat ze gewoon meteen een verwantschap hadden. Er is daar meteen een connectie. Er is meteen een chemie daar, en ze hebben gewoon een beetje een vriendschapsding met een zielsband met elkaar En uiteindelijk denk ik dat ze elkaar gewoon erg op hun gemak stellen, ook al is Sam een beetje zenuwachtig en raar met haar omdat ze zijn baas is. En dat herinnert hij zich altijd', legde Toheeb uit.

"Aan de basis van hun vriendschap is er een verband dat al het andere er niet echt toe doet. Dit is gewoon iemand bij wie ik me op mijn gemak voel, die aardig voor je is en die je leuk vindt. En van Natuurlijk, ze is ook ongelooflijk aantrekkelijk. Ja, ik denk dat hij haar leuk zou vinden, maar op dit punt ga je gewoon, Oh, dat zou niet gebeuren. En dus laat je dat, en je bent meer dan blij om heb een vriendschap met deze persoon. Maar als deze kans zich eenmaal voordoet, heb ik het gevoel dat Sam op een plek in zijn leven is waar hij gewoon open genoeg kan zijn om te gaan, weet je wat? De logistiek doet er niet toe. Dit is iemand bij wie ik me op mijn gemak voel, iemand die me gelukkig maakt en iemand die ik gelukkig wil maken. En ik denk dat ik dat kan."

Aanbevolen: