Hoeveel verdient KJ Apa aan 'Riverdale'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient KJ Apa aan 'Riverdale'?
Hoeveel verdient KJ Apa aan 'Riverdale'?
Anonim

The CW is door de jaren heen de thuisbasis geweest van een aantal echt succesvolle shows, en hoewel sommige van hun shows kunnen worden overschat, v alt niet te ontkennen dat ze goud hebben geslagen met aanbiedingen zoals Riverdale.

Al jaren is Riverdale een show die fans gezien moeten hebben. De beslissingen van de show hebben velen boos gemaakt, maar ze kunnen het niet helpen, maar blijven kijken en zien hoe de dingen uitpakken.

KJ Apa is geweldig geweest in de serie, en hij heeft er veel buiten gewerkt. Dankzij de hoofdrol in Riverdale zijn fans veel feiten over de acteur te weten gekomen, maar er zijn een aantal dingen waar fans nieuwsgierig naar blijven, waaronder zijn salaris.

Laten we eens nader bekijken hoeveel KJ Apa verdient op Riverdale.

'Riverdale' is een hit

Sinds zijn debuut in 2017, is Riverdale een van de meest spraakmakende shows op het kleine scherm. De serie maakte jaren geleden een gloeiend hete debuut, en het was in staat om een nieuwe generatie fans aan zich te binden die misschien niet zijn opgegroeid met het lezen van Archie-boeken.

Met een getalenteerde jonge cast met namen als KJ Apa, Lili Reinhart en Cole Sprouse, is Riverdale al sinds de pilot-aflevering het gesprek van de dag op tv. Het heeft een aantal drastische pieken en dalen ondergaan, en het heeft zeker een deel van de kritiek doorstaan. Desalniettemin kunnen fans niet anders dan afstemmen om te zien hoe alles verloopt.

Vorig jaar kwam het zesde seizoen van de show op het kleine scherm en het heeft officieel de grens van 100 afleveringen gekraakt. Dit is de ideale plek voor tv-programma's en het kan nu massaal worden gesyndiceerd en in de nabije toekomst een gestage stroom van miljoenen genereren.

Een van de beste dingen die de show te bieden heeft, is de chemie die de cast met elkaar heeft terwijl de camera's draaien, en KJ Apa heeft hier in elke aflevering een rol in gespeeld.

Het veranderde KJ Apa in een populaire acteur

In 2016 werd aangekondigd dat KJ Apa de hoofdrol zou gaan spelen in Riverdale, en dit was opwindend nieuws voor fans, die al jaren hadden gewacht om hun favoriete Archie-personages op het kleine scherm te zien verschijnen.

Tijdens zijn casting deed Apa waardevolle ervaring op met grote Hollywood-namen, en hij sloeg zijn Riverdale-auditie uit het park.

'Terwijl de zoektocht naar een jonge acteur om Archie te spelen maanden duurde, hoorde ik dat Apa pas op vrijdag auditie deed en de rol slechts enkele dagen later binnenkwam. Hij heeft zojuist A Dog's Purpose ingepakt, geregisseerd door Lasse Hallstrom en geproduceerd door Steven Spielberg, meldde Deadline.

Het spelen van zo'n iconisch personage bracht natuurlijk veel druk met zich mee, maar Apa was klaar voor de taak, en hij is geweldig in de show sinds zijn debuut.

Toen hij sprak over het spelen van Archie, zei Apa: "Er is zoveel druk geweest om Archie te spelen. Ik ben zo dankbaar voor de show en het succes, maar tegelijkertijd komt er veel bagage bij kijken dat succes."

Dankzij het feit dat de show een hit is, is het logisch dat Apa een stevig salaris verdient, maar fans zijn nieuwsgierig geworden naar hoeveel hij verdient.

Hoeveel verdient KJ Apa tijdens de show?

Dus, hoeveel verdient KJ Apa voor elke aflevering van Riverdale? Gelukkig ha alt de acteur een aardig stuk wisselgeld naar binnen in de show.

Volgens Girlfriend, "Net als de andere series, verdient KJ Apa naar verluidt $ 40.000 per aflevering van Riverdale. In termen van zijn vermogen schatten meerdere rapporten dat het vermogen van KJ ongeveer $ 3 miljoen is. Net als Reinhart, hij zal zeer binnenkort de hoofdrol spelen in een nieuwe film genaamd Songbird."

Over het algemeen plaatst het salaris van de acteur hem niet bij de hoogste verdieners in Hollywood, maar hij verdient elk seizoen een hoop geld. Het is mogelijk dat hij een aantal andere prikkels aan zijn contract heeft toegevoegd, waardoor hij een enorme loonsverhoging krijgt.

Het is typisch voor acteurs om door te gaan met het krijgen van hobbels in de beloning aangezien een show vele seizoenen duurt, dus het is niet uitgesloten dat het huidige aantal van Apa in de toekomst een substantiële boost zou kunnen krijgen. Het v alt natuurlijk nog te bezien, maar het is iets dat niet helemaal mag worden uitgesloten.

Riverdale is een boost geweest voor Apa's carrière en zijn vermogen, en als de show eenmaal ten einde is, zullen fans de tv-ster nauwlettend in de gaten houden om te zien wat hij vervolgens doet en hoeveel hij verdient.

Aanbevolen: